Cum s-a raspandit deliberat HIV/AIDS !

Sa nu se mai spuna ca … nu exista o „teorie a conspiratiei”: in prezent sunt peste 33 milioane de cazuri de HIV in toate lumea, din care … mai mult de jumatate din baietii de 15 ani din Africa, vor muri probabil de HIV, dupa cum arata statisticile UNDP ! Deja 13 milioane au murit numai  in teritoriul subsaharian, iar proiectiile de viitor sunt si mai teribile! In aceasta privinta, este analizat exemplul Cubei, care are cea mai scazuta rata de contaminare 0,02% si care e urmarea unei politici bazate pe masuri luate la nivel de familii individuale.

Dar… revenind la „teoria conspiratiei”, de indata ce Departamentul de Stat al SUA a publicat in 1980 prognozele Global Report pentru anul 2000, se faceau recomandari in acest raport ca reducerea populatiei pana in anul 2000, sa fie de.. 2 miliarde, iar  calea  de aplicare, afirma Thomas Ferguson de la Biroul Problemelor de Populatie, era sugerata  in Revista Internationala a Cadrelor de Conducere, ca: ” cea mai rapida cale de a reduce populatia, e prin infometare, ca in Africa, sau prin imbolnavire, ca in Ciuma Neagra … Reducerea populatiei devine acum primul obiectiv al politicii noastre”. In epidemia de „ciuma neagra” 1346-1350, un sfert din populatia europei a murit de aceasta boala !

Oare … s-au pus in practica masurile cuprinse in rapoartele amintite? In 1983, HIV s-a raspandit la inceput in comunitatile de homosexuali mai ales din New York. Speculatiile au aparut mai ales dupa ce mass media din Europa( dar  tinuta sub tacere in …SUA), a lansat ideea ca virusul ar fi fost creat in laborator, ca arma biologica menita sa distruga pe cei indezirabili, dezvoltata intre anii 1969-1972 si care a fost prima oara raspandit de OMS in Africa in 1975 fiind amestecat printre  doze de vaccin antivaricela, iar  in 1978 in  SUA amestecat printre doze de vaccin contra hepatitei B, distribuite de Centrul Pentru Controlul Bolilor. Dovada ? Tari cu o vasta populatie de culoare, cum ar fi Haiti, Brazilia, Uganda, India, au fost puternic infectate. Ziarul London Times din 5 Noiembrie 1987, raporta ca peste 100 milioane de africani au fost vaccinati cu vaccinuri antivaricela contaminate cu HIV ! In 1988 revista WHO spunea ca HIV facea ravagii in Africa Centrala. Un an mai tarziu, televiziunea din  Germania de Vest prognoza ca statul Burundi (Africa) va fi decimat de HIV !  Astfel „programele” finantate din vest ,  au inceput sa fie vazute ca … neo-eugenie. probabil ca adeptii acestui curent s-au „strecurat” dupa al II-lea RM, in domeniul controlului populatiei. Albii au fost incurajati sa se inmulteasca, in timp ce negrii au fost presati sa-si reduca populatia, la nevoie prin masuri coercitive de sterilizare. Prof. Harns Harnsen al carui nume e legat de steriliarea obligatorie a handicapatilor in Germania nazista si pe ale carui teorii si-a bazat prof Eugene cercetarile asupra populatiei indigene „Herero” din Namibia, a format ramura germana a Federatiei Internationale a Planificarii Parentale (IPPF)

N.B.  Ce e de invatat din aceste evenimente deja petrecute:

– Nu toate actiunile „binevoitoare” ale altora, sunt ceea ce par a fi! Cu atat mai mult sanatatea, bunul cel mai de pret  AL FIECARUIA DIN NOI, nu trebuie sa stea in mana altora, indiferent cat de „mieroase” sau.. „amenintatoare” .. vorbe vi se vor spune! A se vedea „in mod special” asa zisele „programe de vaccinare”, indiferent care ar fi acelea (AH1N1, HPV, etc)

– Noi nu suntem nici africani nici cobaii altora, dar… depinde de noi sa acceptam sau nu ce se intampla cu corpurile noastre. Numai sclavii nu erau stapani pe ei insisi !

Don’t discount conspiracy theories on origin of Aids


One Comment on “Cum s-a raspandit deliberat HIV/AIDS !”

  1. […] Dar in Conferinta  TED 2010 ce a avut loc in februarie  in Long Brach, California, conferinta exclusivista cu accesul pe baza de invitatii speciale, a sustinut un speech cu titlul: ” Inovandu-l pe Zero“. In acest discurs, pe langa propuneri absurde ca “…pana in anul 2050 emisiile de CO2 sa fie reduse la…0 (!)”  el mai adauga : ” Intai avem in vedere populatia. Lumea de azi numara 6,8 miliarde de oameni i se indreapata spre 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba cu adevarat grozava, cu noile vaccinuri, cu sistemul medical, serviciile cu  sanatatea reproductiei, putem s-o micsoram cu probabil 10 – 15%”  (!!!)  Bill si Melinda Gates sunt si membrii fondatori ai CAVI Alliance (Global Alliance of Vaccination and Immunization), in parteneriat cu World Bank. OMS si industria vaccinurilor. Tinta lui GAVI este sa fie vaccinati absolut toti copiii in tarile in curs de dezvoltare! Problema e ca in numeroase cazuri, industria vaccinurilor a fost prinsa cu vaccinuri contaminate Unele organizatii chiar sustin ca adevaratul scop al vaccinurilor este sa fac lumea mai bolnava, si chiar mai sensibila la boli si moa…! […]


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.