Misterioasa lumina deasupra Norvegiei, prevazuta de acum mii de ani !

Mieterioasa lumina spiralata deasupra Norvegiei e mai misterioasa decat banuiam ! Alte fenomene stranii au insotit-o, asa cum apare in videoclip … Este oare dovada ca NASA incearca sa ascunda atat originea ei, cat si semnificatia terinila: sfarsitul este aproape ?!!

Imaginea telescopica in zona spiralei prinde si planeta Saturn, care intr-un cadru dispare, apoi reapare in cadrul urmator cat si modificarea timpului cronologic de inregistrare, linia de demarcare ce apare intre doua cadre, vorbesc clar de o „editare” de catre NASA a imaginii cu scopul de a ascunde …ceva ! Ce anume, nu stim, dar e interesanta apoi asocierea cu petroglifele ce sunt atribuite vechilor indieni din America de Nord, probabil in Arizona… dar si Tassili in Sahara africana, sau alte locuri pe Pamant …

Spirala care apare obsesiv e asociata cu pesti si animale moarte …inseamna pieire si distrugere, cu fuga oamenilor si animalelor, cu fiinte demonice cu coarne sau de pe alte planete (?) ! Iar faptul ca acum mii de ani, au transmis-o peste timp, ii da valoare de mesaj profetic ! 

Sa fie oare adevarat ?!


2 comentarii on “Misterioasa lumina deasupra Norvegiei, prevazuta de acum mii de ani !”

  1. brad spune:

    …sau poate un e vorba de un test esuat al unei rachete rusesti pe nume Bulava.

    • George Valah spune:

      Poate sa fie asa cum zici, dar de ce NASA se fofileaza si editeaza videoclipul? Si oricum, chestiile alea de pe pietre de acum mii de ani, zic ceva, adica e un reper, „daca vezi chestia asta spiralata, fugi si nu te uita inapoi, ca altfel ajungi ca scheletul pestelui”! Hmm ai risca?


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.