Cele mai 7 toxice locuri din lume, pentru a trai !

Cele mai urate si poluate sau toxice locuri sunt, in ordinea care apar:

1. Raul Citarum din Indonezia – 5 milioane de oameni locuiesc pe malurile sale, si depind de apa raului pentru traiul zilnic !

2. Cernobal – zona inconjuratoare, radioactiva inca pentru multi ani..

3. Orasul Linfen, China, trece drept cel mai poluat oras din lume! Situat in inima centurii de exploatare a carbunelui, smogul si cenusa plutesc in aer! daca pui rufele la uscat, se inegresc, inainte de a fi uscate! (Ehehe, pai Rovinari la noi, sau Copsa Mica, sau… Cred ca sunt nedreptatite!)

4. Nord Pacific Gire – o insula de 2 ori cat Texas care e inconjurata de gunoaie, mai ales plastic, pana la 10m adincime!

5. La Oroya, Peru, e o localitate in Anzii peruvieni, acoperita de cenusa si praf, datorita mineritului ! 99% din copiii care locuiesc acolo, au in sange niveluri ce depasesc otravirea cu plumb, datorita mineritului unei companii americane care exploateaza mina din 1922!

6. Dzejinsk , Rusia, e cel mai poluat chimic oras din lume! In 2003 rata mortalitatii intrecea pe crea a natalitatii cu..260%! Mai multe de 300.000t de deseuri chimice au fost depozitate aici incepand cu 1930 pana in 1998!

7. Bazinul Riachuelo, Argentina, e un curs de apa al carui nume e sinonim cu..poluarea! Peste 3500 de fabrici opereaza aici, intr-un peisaj care mai include si 13 de bidon-ville (cam cum se cazeaza si unii „cetateni” romani, pe langa orasele din Italia!) , numeroase conducte de canalizare ilegale care se varsa direct in apa raului si 42 de gropi de gunoi deschise!

The 7 Most Toxic Places to LiveLasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.