2.000.000 de americani morti datorita alimentelor modificate genetic !

Intr-un raport al  Russian Academy of Medical and Technical Science pentru PM  Vladimir Putin, se da aceasta statistica infricosatoare: boala misterioasa care a omorat 2 milioane de americani incepand cu anul 2008, se datoreste cel mai probabil unei incrucisari de plante alimentare cu seminte modificate genetic!  In  acest raport misterioasa si inca neidentificata boala de plamani responsabila pentru acest masacru, a izbucnit in primavara lui 2008 in statul Iowa unde in mod ironic, cel putin 36 de persoane ce participau la  resedinta guvernatorului la un eveniment din cadrul Asociatiei Plamanului, au capatat aceasta boala! Semnificativ este ca Iowa este unul din cei mai mari producatori din lume de porumb, din care 99% sunt din varietatea modificata si creata de gigantul agricultor american,  Monsanto si identificat in codul lor comercial ca varietatea Mon 863, producatoarea de insecticid Mon 810 si absorbantul de ierbicid NK 603.  Desi a existat un studiu in care se arata ca varietatile modificate genetic produc afectiuni ale organelor interne, acesta fapt nu a fost adus la cunostinta populatiei, mai mult s-a „facut” un contra-studiu care il nega pe cel anterior si se spunea ca nu e fondat! Totusi rusii au mai gasit si un alt studiu facut de Geenpeace in care din nou porumbul modificat genetic era combatut! Din nenorocire pentru populatie, guvernul american a permis totusi cultura pe scara larga a plantelor modificate genetic, astfel incat astazi 80% din porumb si 93% din soia sunt plante MG ! Rezultatul a fost cresterea cu 40% a mortilor subite, fara explicatie aparenta, ajungandu-se la 2.400.000 de cazuri pana in Martie 2010 ! In tot acest timp, in media americana se dadea vina pe virusi de tip gripal si pneumonie ca ar fi cauza deceselor, ascunzandu-se efectul consumului de plante MG si faptul ca un virus al plantelor a facut saltul pentru a infecta si oameni!  In sprijinul concluziilor cercetatorilor rusi sunt si recentele cercetari ale lui Didier Raoult de la  University of the Mediterranean in Marseilles, France, in care se spune ca „ pentru prima data in istoria umanitatii, se gaseste un virus al plantelor  care sa afecteze..oamenii!”

Daca cineva se intreaba cum a permis guvernul US sa se ajunga la aceasta situatie cu plantele MG, este suficient sa se spuna ca Monsanto a platit in ultimii 10 ani peste 500 milioane $ in spaga la diversii oficiali responsabili cu securitatea alimenteleor si in acelasi timp s-a alaturat gigantelor corporatii Exxon Mobil si General Electric in a nu mai plati nici-un fel de taxe statului, in ciuda miliardelor facute profit!

Russia Reports Over 2 Million Dead In US As Mysterious Die-Off Accelerates


6 comentarii on “2.000.000 de americani morti datorita alimentelor modificate genetic !”

 1. Cati Lupaşcu spune:

  De la 1 ianuarie 2007, in Romania este interzisa cultivarea PMG. La Braila de exemplu se cultivau mii de hectare cu soia roundup ready. Acum am inteles ca s-a dat voie la un soi de porumb, exact, produs de Monsanto, avem cam 100 ha in IMB. Problema nu e cultivarea ci consumul. Iar la consum nu s-a pus nicio restrictie niciodata drept pentru care toate fermele din Romanaia, ba chiar si din Europa foarte multe, isi hranesc animalele cu furaje concentrate care contin in mare parte plante modificate genetic, importate din Brazilia si Argentina. Deci si noi consumam la greu, de ani de zile.

  • George Valah spune:

   Stiam ca in UE e interzisa cultivarea PMG… Dar mi s-a parut f interesant ca in cazul deceselor se dadea “oficial” vina pe …”gripa”, cand de fapt ..cauza era PMG! Deci se puteau “vaccina” mult si bine! Se impuscau 2 iepuri de-odata: se vaccinau (cu tot restul ce se baga “pe langa”..) oamenii si reduceau si populatia linistit, ca nimeni nu se gandea la…PMG! De fapt se cunostea cauza – au existat “n” rapoarte catre cei responsabili ca PMG sunt periculoase, dar n-au fost luate in seama… probabil ca au fost/sunt deliberat folosite pe scara atat de larga!

 2. Emillia spune:

  Am observat ca e tot mai greu sa gasesti seminte autohtone pe piata. E si aici un subiect ce te pune pe ganduri.

  • George Valah spune:

   Remarca e…deosebita! Probabil ca asa e..! Ce-i de facut? Aici probabil ca cei putini care inca mai stiu taina plantelor si semintelor – de leac sau nu, sunt „pastratorii” …Iar semintele atata stiu: cand e timpul, incoltesc si rodesc!

  • George Valah spune:

   Emilia, am vizitat blogul tau si am vrut sa las coment..E..teribil! Dupa 5 incercari nereusite (eram trimis inapoi si mi se stergea tot textul! LOL!) am..renuntat…:-I Dar..mi-a placut…

 3. Emillia spune:

  Nu stieam ca-i atat de complicat… Ma voi plange adminilor.
  Eu sunt supernepriceputa in calculatoare.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.