Au gasit … Arca lui Noe !

Mt. Ararat

Un grup de exploratori spun ca au gasit sapte compartimente de lemn sub zapada si ramasite  vulcanice la peste 4000m altitudine, aproape de varful muntelui Ararat! Nu este 100%, dar 99% este sigur ca este vorba despre ramasitele Arcei lui Noe spune Yeung Wing-Ceung, unul din cei 15 membri ai expeditiei de crestini fundamentalisti, care formeaza expeditia de pe muntele Ararat din Turcia.

Noah's Ark

Nu au fost publicate poze din exterior, ci numai din interiorul vestigiilor, iar locatia exacta nu a fost dezvaluita! Lemnul gasit ar data din anii 2800 ien.

Noah's Ark

Intrebarile oamenilor de stiinta sunt: daca ar fi existat o inundatie de inaltimea 4000m acum 2800 de ani, cum de au inflorit civilizatiile din Egipt si Mesopotamia in acea perioada ?

Mount Ararat

In 2006 analistul american Porcher Taylor sesiza anomaliile din aceasta foto de mai sus luata din satelit, in coltul de N-V al muntelui, si care credea ca apartin faimoasei Arce.

Noah's Ark

‘We’ve found Noah’s Ark!’… claim evangelical explorers on mission to snow-capped Ararat (but British scientists say ‘show us your evidence’)


One Comment on “Au gasit … Arca lui Noe !”

  1. […] altuia”. Acest animal drăguţ cu urechi luuungi, care ne-a însoţit de-a lungul fiecarei etape a civilizaţiei şi ne-a ajutat de multe ori în situaţii dificile […]


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.