Ce mai finanteaza Bill Gates: nanotehnologie sa sterilizeze oamenii !

Fundatia d-lui Bill si Melinda Gates  si-a facut reputatie in a finanta programe de vaccinari si reducere a populatiei de pe glob.(de fapt..e un singur program, „vaccinarile” subordonandu-se ideii de reducerea populatiei! NT). Iata cateva din „cercetarile” finantate de acestia:

natural healthProgramul de sterilizare care foloseste fascicule puternice  de ultrasunete directionate spre „scrotul” barbatului, facandu-l infertil pentru..6 luni! Articolul mai trage un semnal de alarma: „daca ultrasunetele omoara sperma, cat de daunatoare sunt ele pentru foetusul uman?” Este cunoscuta metoda de investigare si vizualizare a sarcinii cu ajutorul ultrasunetelor, folosita pe larg si la noi! S-a constatat deja ca scanarea cu ultrasunete a uterului fertilizat, poate conduce la micsorarea acestuia si nasterea unor copii sub greutatea medie.  If ultrasound destroys sperm, why is it safe for a fetus?

Vaccinul eliberat prin semnal dat de transpiratie. Acst program e bazat pe nanoparticule ce penetreaza pielea umana. Ele patrund in organism pe  la baza firelor de par, si in contact cu sudoarea, se deschid si elimina vaccinul! Banii sunt donati catre Helmholtz Centre for Infection Research in Germany si Helmholtz-Institute for Pharmaceutical Research. Ambele centre sunt finantate de Gates, sub „ideea” cercetarilor „decisive” pentru „sanatatea umana globala” ! Astfel sterilizarea in masa si „vaccinarile” vor putea fi efectuate chiar si fara stirea sau consimtamantul celor vizati!Vaccinurile” care sa sterilizeze, ( sau cine stie ce alte efecte sa produca! NT) ar putea fi distribuite prin sistemele de ventilatie ale cladirilor cu acces public larg, al scolilor, etc ! Sau se pot crea „creme” de ex. „Sun screen” – protectie solara – dar care sa mai contina si … „vaccinuri” adaugate care odata patrunse in corp, iti pot modifica ADN-ul !

Florurarea apei potabile. Consta in adaugare – sub pretextul preventiei cariilor dentare – de flor in apa de baut. In mod legal, orice substanta chimica care are un efect biologic asupra corpului uman, se inscrie la categoria „droguri” sau „farmaceutice” Ori, aceasta adaugare ilegala de flor, nu are nici-un aviz sau prescriptie medicala, ocoleste legile. In schimb florul este cat se poate de toxic! (Mai jos, tabel comparativ intre toxicitatea plumbului , florului si arsenicului la aceleasi concentratii. Dar intre cele trei comparate, florul are nivelul de contaminare cel mai ridicat ingatuit de lege, 4000 ppm, desi el este asemanator de toxic cu oricare din celelalte doua elemente, cu concentratii maxime admise de 15, respectiv 10 ppm! -EPA- este organul insarcinat in US cu protectia publica. Cine ne vrea morti?  De ce? Ce putem face sa ne protejam ?)

http://www.nofluoride.com/presentations/Fluoride%20Lead%20Arsenic%20Comparison.pdf

Bill Gates funds covert vaccine nanotechnologylorul areLasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.