„Colegii” …LOR !

Unul gras de la UDMR explica la Realitatea, cum o sa voteze „ei” ca sa respinga motiunea de cenzura: ” …nu e frumos si <colegial>, ca sa votam motiunea” Altfel, da, ar fi fost si alte variante decat scaderea veniturilor si ei nu prea ar fi de acord…

Hai sa intelegem si noi… Dumnealor sunt acolo pentru …”colegi”, nu pentru ca sa reprezinte interesele …alegatorilor !?

Dar …unde am mai auzit asa ceva ? Aha …Elena Ceausescu, la proces, ameninta odata: „…o sa ma razbune colegii mei!”  Deci, cine sunt…”colegii”, cu adevarat ? Si la care „colegi” se refera unii …de s-au perpetuat peste timp si pot „sa razbune”, sa „ceara socoteala” sau  de care macar sa se teama unii de la putere ?

Apoi reprezentantul minoritatilor V. Pambuccian explica si el, grasat ca ar fi „o nenorocire” (??!!) daca nu s-ar adopta aceste masuri (adica taierea veniturilor!). Nu spune, pentru CINE ar fi aceasta „nenorocire” ! Clar, reducerea pensiilor si salariilor e o NENOROCIRE pentru populatie. Nereducerea ar fi pentru ….”ceilalti” ? Asa se pare ! Boc, tocmai explica la ce-i trebuie mai multi bani…

– Sa mai dea niste miliarde la BNR – desi are rezerve de peste 35 miliarde euro, maxim istoric !

– Sa dea la IMM-uri sa „relanseze economia” ! Adica, sa mai anuleze niste datorii, sa dea la „bogati” !

– Sa finanteze deficitul bugetar – adica bani dati la clientela politica !

Nimic despre ..”autostrazile” cu care se lauda acum cateva zile, facute tot cu bani de la pensionari, sa se bucure si „ei” cand „se plimba cu masinile”. Nimic despre sanatate, invatamant, etc, adica  orice ar fi pentru …POPULATIE !

Asa cum am mai spus: UNDE sunt banii care apartin BNR si reprezinta rezerva acesteia ? Este ADEVARAT ca sunt depusi in banci americane, cu dobanzi de..1-2% adica SUB nivelul de inflatie  euro, topindu-se acolo pentru a SPRIJINI economia Americii si iesirea acesteia din criza ?

Hai sa ne intrebam si sa ne dumirim…

– E adevarat ca „imprumuturile” din ultimul timp au avut un singur scop principal: replata lor cu dobanda cu tot de catre populatie, adica un fel de „bir” pe tara, desi ele au fost distribuite catre BNR, banci private – si trimise in tarile de origine, stergerea unor datorii ale unor firme de stat sau si cu capital de stat, etc, adica aproape NIMIC pentru …populatie ?

– E adevarat ca o garantie mai mare a BNR,  face posibila o masa monetara mai MARE  pe piata, si deci favorizeaza pe cei ce detin sume lichide  mari, adica ….cei extrem de bogati ?

– E adevarat ca in fapt, „guvernantii” nostrii executa orbeste si obedient ordine venite din afara Romaniei, de catre alte puteri si forte, in defavoarea intereselor nationale ???


4 comentarii on “„Colegii” …LOR !”

  1. […] şi tragedia premierului Boc. Din păcate, şi-a asumat un rol în care regizorul este la Cotroceni […]

  2. […] cineva sa ma ajute si sa-mi spuna cum pot incarca un fisier cu extensie .wmv ; .avi ; .mpg ;etc […]

  3. […] La fel de „inteligenti” sunt si consilierii prezidentiali in cazul in care Basescu a fost consiliat de aceastia […]

  4. […] La fel de „inteligenti” sunt si consilierii prezidentiali in cazul in care Basescu a fost consiliat de aceastia […]


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.