Apocalipsa din Ocean !

De ce nu se opreste ‘vulcanul de petrol” din Golful Mexic ? Intai, pentru ca nu s-a reusit oprirea lui ! (Si nici nu se prea gasesc solutii  pentru asta!) Dar…mai periculoasa decat eruptia de petrol de pe fundul Oceanului este…OPRIREA EI  !

Cum asa ? Cand s-a incercat metoda  de astupare a gurii de iesire a titeiului, denumita „top kill” de catre BP, desi aceasta n-a oprit petrolul, a reusit in schimb sa …deterioreze „camasa de protectie” a zacamantului, acesta fiind in pericol de explozie ! ! Mai concret: la ora aceasta se prefera pierderea de petrol desi este uriasa, decat astuparea ei, care ar duce la cresterea de presiune interioara a zacamnatului si posibila explozie a sa (colapsarea fundului Oceanului !!!) Deja, s-a confirmat ca au mai aparut si alte guri secundare de iesire a hidrocarburilor, in afara de cea principala care erupe de aproape doua luni de zile ! Deci… in cel mai bun caz eruptia de milioane de litrii de petrol va continua, caci alternativa ar fi …APOCALIPTICA !

NOTA: Acestea sunt adevaratele stiri: un posibil viitor ocean de petrol, mort si pestilential  ! Timpul ….

http://video.godlikeproductions.com/video/RED_ALERT_MSM_reports_DOOMSDAY_scenario_about_new_Oil_Spill_developmentsLasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.