Splendori in iarba…. mistere noi !

 

Doua, poate cele mai importante imagini in iarba… In 1974 noi, pamantenii am trimis un mesaj in spatiu cu ajutorul unui radiotelescop din Portorico.  El continea structura atomica a oxigenului si azotului elementele chimice si structura ala ADN-ului,  marimea genomului uman. In 2002 a venit..raspunsul! Mai mult, Data aparitiei imaginilor din camp este exacta cu cea de transmitere dar dupa 27 de ani! Apoi, s-au transmis mai multe imagini la intoarcere, in zile consecutive: intai cu cheia logica de descifrare, apoi.. un mesaj similar, despre cum arata „ei” si .. un sfat, scris in sistem binar ASCII :

” Feriti-va de aducatorii de daruri false  si promisiuni incalcate, multa durere, dar mai e timp, ” si foarte important ” aveti incredere ca inca exista bine. Noi ne opunem inselatorilor. Conductorul (cercul NT) se inchide.”

Apoi in 2003 a fost transmisa acea..”molecula” (imaginea din final clip) in reprezentare tridimensionala si care nu se cunoaste inca ce reprezinta, dar care trebuie sa fie foarte importanta, din moment ce ne-a fost trimisa…

Ce e special  la imaginile din pajiste de asta data, e ca in urma lor au ramas si doua… obiecte care se pare ca sunt extraterestre. Facute din aliaj : bronz+argint+aur, ele infatiseaza cu fidelitate aceeasi imagine ca cea din camp! Iar simbolurile par a fi scrise intr-o limba veche, celtica… Simbolurile druizilor… Si mai interesanta e alinierea imaginii care nu se raporteaza la directia plantarii, ci sunt perfect pe axa Est-Vest.  In plus, radiatia in interiorul imaginilor este de 172 de ori mai mare, iar la locul indoirii, nodurile par ca ar fi avut o crestere accelerata pe o singura parte, ceea ce a dus la indoirea paiului. Apoi un om cu perceptii extrasenzoriale a vizitat si el locul si a facut poze. Imaginile au inregistrat insa si zone de lumina  care nu se vedeau cu ochiul liber . Apoi cand s-a adus si un detector de metale, au fost dezgropate si  cele 3 discuri metalice cu simboluri !  Ca pozitie, discurile erau sub cele 3 cercuri inconjurate de cate un semicerc. Duse in laboratoarele din Germania, discurile au aratat ca sunt facute din argint vechi si ceva bronz si aur! Care este mesajul inscris, de a trebuit sa fie INCA ODATA adus la suprafata? Ce e important in pozitionarea discurilor? Intrebari….

Reclame


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.