„Turism” pe litoral…

Venus: Practic nu poti intra in statiune cu masina! O rascruce cu o bariera intre maldare de pamant de o parte si semn de circulatie interzisa pe cealalta parte!

Eforie N,S: Oriunde ti-ai parca masina esti vanat si jecmanit cu 10 RON ca sa poti cobora din ea! Pe alocuri, masini cu rotile blocate fac parte din peisajul de vacanta! Intre cele  doua Eforii N-S, printre ruine sau  cladiri noi, pe un drumeag de pamant, lanturi intinse si cate un individ motaind pe scaun, te asteapta la cotitura sa te taxeze. Anul trecut, terenul era public si puteai parca… Anul asta… „lantul” face legea!

Mamaia: Sezlongurile ocupa plaja batucita iar drumul prin statiune cat si parcarea sunt o enervare aglomerata, plina de zaduf si frustrare…. Inghesuiti unii in altii „turistii” fac plaja in centimetrii patrati ce le revin si admira privelistea digului si toboganelor de piatra prabusite… Sa mai adaug pestii morti cu miile ce se aliniaza pe mal, „sufocati”! De ce nu s-au „sufocat” si…in Mangalia sau Eforie? Poate   la mijloc sa fie …Dunarea cu apele de racire de la Centrala Nucleara Cernavoda? Sau combinatul  petrochimic Midia? Sau… plictiseala de viata?i

In rest… mizerie pe plaja, pe langa plaja, drumuri cu gropane si … taxa de pod/autostrada/rovinieta si la dus si la intors! Brendul de „tara” zonal: „Lasa baa, banii si cara-te de aici !



Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.