Calendarul Maya si…21.12.2012 !

Se poate rezuma in cateva cuvinte:

– Calendarul Maya a prezis : 5 Martie 1519, va fi ziua  cand „zei albi si barbosi vor veni  de peste mare” .  In acea zi exact, Cortez si conquistadorii sai au debarcat in „Lumea Noua”!

– Acelasi calendar, prezice „sfarsitul lumii asa cum o stim” pe 21.12.2012, cand Pamantul se va alinia cu Soarele si centrul galaxiei – pe care ei o numesc „Mama Cosmica ” sau.. „Gaura Neagra” ! Ciudat este ca numai in ultimii cativa ani s-a ajuns la concluzia ca in centrul galaxiei este o … gaura neagra! Acest eveniment are loc numai odata la fiecare 25.800 de ani !  Nimeni nu stie ce efect ar putea avea acest eveniment asupra Pamantului dar…geofizicienii spun ca ar putea provoca alunecarea mantalei (scoartei) terestre si duce la schimbarea polilor geografici! Aceasta s-a mai petrecut in trecut, cand de ex. Alaska, Groenlanda, erau la .. ecuator ! Mai mult, aceasta schimbare ar putea avea loc in.. „cateva ore” sau.. cativa ani! Daca s-ar petrece „in ore” efectul  ar fi devastator! Furtuni de sute de Km/h, si schimbari climatice catastrofice, ar insoti cresterea nivelului oceanelor!

Ca lucrurile sa devina si mai …”ingrijoratoare”,  omul de stiinta Terence Mc Kenna a descoperit o forma matematica grafica de reprezentare a cartii de profetii I Ching, in care toate marile evenimente istorice ale lumii, isi gasesc pozitia in concordanta cu acest grafic!.  Iar graficul isi are punctul cel mai de jos, terminus, in… 21.12.2012 !


3 comentarii on “Calendarul Maya si…21.12.2012 !”

  1. […] Calendarul Maya si…21.12.2012 ! Mon Aug 30, 2010 7:59 am Se poate rezuma in cateva cuvinte: – Calendarul Maya a prezis : 5 Martie 1519, cand “zei albi si barbosi vor veni  de peste mare” .  In acea zi exact, Cortez si conquistadorii sai au debarcat in “Lumea Noua”! – Acelasi calendar, prezice “sfarsitul lumii asa cum o stim” pe 21.12.2012, cand Pamantul se va alinia cu […] […]

  2. Mina spune:

    De ce nu se tem bogatii lumii? De ce sa instalat criza in toata lumea. Patura de mijloc si cea de jos sa-si consume toate resursele sa samina doar bogati si saraci.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.