Conspiratia … sunetelor ?!

Vibratia, sunetele, sunt forma de organizare a Universului nostru. Stiinta numita Cymatics, arata ca la trecerea sunetelor printr-un mediu (aer, lichide, pulbere solida, etc) provoaca asupra acelui mediu efecte in structurarea acestuia.

CONSPIRATIA

Imaginati-va ca o persoana incredibil de puternica si bogata, care in mod secret prospera de pe urma conflictelor, razboaielor, bolilor, afla ca anumite sunete (acele frecvente sonore care se divid la 2) creaza opozitia, discordia, conflictul, in timp ce sunetele ale caror vibratii se divid la 3, (care significa echilibru, reconciliere, politete, armonie..) produc simetrie, armonie vizuala, structuri placute ochiului.  Acum imaginati-va ca acea persoana poate sa impuna tonul standard al  tuturor instrumentelor muzicale din lumea Westica! Imaginati-va ca astfel el va structura intreaga creatie muzicala bazata pe game care induc stari de dezacord, conflict!  Pare de domeniul fantastic numai ca… in Septembrie 1939 a iesit la suprafata ca exact asta a facut Rockefeller, (Illuminati) cand  manat de interese financiare, a dictat ca vibratia standard pentru sunetul La (A)  de deasupra lui Do (C) mijlociu, este  „fix ” 440Hz! Aceasta vibratie nefireasca, desprinsa de tonurile si sunetele sacre, a dus la stare de razboi in subconstientul omului european! Diapazonul de acordare a instrumentelor muzicale, a fost fixat sa vibreze la 440Hz  – vibratie para! – si in consecinta toate celelalte note au fost afectate similar! In ciuda aparentei de „muzica dulce”,  o orchestra simfonica poate deveni cand toate instrumentele sunt acordate in baza „La „- 440Hz , o arma de control mental/emotional in masa, indiferent de piesa muzicala pe care o canta!  Aceste vibratii influenteaza gandurile spre dizarmonie si conflict. In ultima instanta, este controlat creerul, care conduce la starea de razboi! Intr-o lucrare intitulata  „Musical Cult Control ” , Dr. Leonard Horowitz spune ca asemenea frecvente muzicale, pot conduce masele la agresiune, violenta, miscari sociale si in plan fizic la… boala! Culmea e ca in acelasi timp, agentii acestei conspiratii recomanda „terapii” bazate pe chimicale, tranchilizanti si alte medicamente, pentru afectiuni pe care tot ei le-au provocat! Vibratiile au impact asupra noastra prin mediul cel mai raspandit de propagare: apa.  Suntem 70% apa, iar vibratiile se transmit celulelor din corp, care la randul lor comunica intre ele starea de sanatate sau boala a organismului. Lumina si sunetul, stau la baza comunicarii intercelulare.

Astfel s-a procedat incepand cu 1910, cand fundatia Rockeffeler, a facut o donatie catre American Federation of Musicians, pentru a adopta standardizarea sunetului La-440Hz, fiind apoi adoptata si generalizata in toata cultura West europeana! Dr. Leonard Horowitz concluzioneaza: „Muzica afecteaza bioenergetic chimia corpului, metabolismul, psihicul, starea de imunitate,. Astfel corpul e indus sa vibreze catre o stare de conflict si dizarmonie, in loc de armonie si iubire.”

NOTA: Ce simplu ar fi fost… 441Hz, divizibil la 3 !

Does Conspiracy Extend to Musical Scale?


One Comment on “Conspiratia … sunetelor ?!”

  1. […] Conspiratia … sunetelor ?! Wed Sep 01, 2010 13:00 pm Vibratia, sunetele, sunt forma de organizare a Universului nostru. Stiinta numita Cymatics, arata ca la trecerea sunetelor printr-un mediu (aer, lichide, pulbere solida, etc) provoaca asupra acelui mediu efecte in structurarea acestuia. CONSPIRATIA Imaginati-va ca o persoana incredibil de puternica si bogata, care in mod secret prospera de pe urma conflictelor, razboaielor, bolilor, afla ca anumite […] […]


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.