Presedintele Obama…cu acte false ?!

Pictured: Barack Obama’s 2008 Selective Service Card. “Blogger Debbie Schlussel has discovered solid evidence that Obama’s Selective Service registration form was submitted not when he was younger as required, but rather in 2008 and then altered to look older.”

 

Obamaselectiveserviceprinto.jpg Dupa ce a aparut Certificatul de Nastere Kenian  al Presedintelui Obama, iese la iveala, inca un document ce pare a fi fost falsificat, creat doar pentru a lasa impresia ca acesta este „american neaos” iese la lumina! Despre ce e vorba… ? Acest document de mai sus ( Selective Service card) si care ar fi chipurile completat de Barack Obama pe 30 Iun 1980, deci cand acesta avea 19 de ani, reprezinta un formular ce se completeaza de barbatii americani, care in caz de razboi major, pot fi chemati sub arme. Dar o … bloggerita Debbie Schlussel n-are de lucru si se apuca sa purice documentul care cu  greu si prin multe relatii fusese obtinutut! Dupa cum se vede, la „H” data crearii documentului este 08 (  adica 2008) , in timp ce la „A” si „G” apare data 80 (1980 NT) care ar fi data de completare a formularului ! Aceasta „scapare” face ca formularul completat mai sus si cu aspect artificial imbatranit sa fie un .. fals! Iar daca poarta si semnatura lui Barrack Obama, acesta se face vinova de un delict federal de fals!

Cin’ sa fie, cin’ sa fie? Si… „al cui”..?

The Mystery of Barack Obama Continues


One Comment on “Presedintele Obama…cu acte false ?!”

  1. […] Egipt. Prin asta si-a facut dusmani pe toti preotii din regat.  Presedintele Obama este si el un personaj misterios, cu origini incerte, si al carui trecut e ascuns cu […]


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.