Dezastrul din Golful Mexic ar putea declansa…sfarsitul vietii pe pamant !!?

Tot mai multe informatii arata ca ceea ce se intampla in Golful Mexic, este pe cale sa ia proportii Biblice ! Acum 251 de milioane de ani, o bula gigantica de metan care s-a ridicat de pe fundul oceanului, a creat o explozie catastrofala, a otravit atmosfera si a ucis… 96% din viata de pe Pamant !! Expertii sunt de acord ca extinctia din Permian, a fost cea mai mare din istoria vietii pe planeta ! 55 de milioane de ani mai tarziu, o alta bula gigantica de metan de pe fundul oceanului, care se ridica si   explodeaza, cauzeaza alta extinctie in masa, in timpul Maximului Termal din Paleocenul Tarziu ! ((LPTM).  Aceast (LPTM) a durat…  100.000 de ani! Aceste zacaminte uriase de metan, au remodelat practic planeta! (sau… sunt un „buton” de autodistrugere al planetei ? NT) Ori zacamintele de metan din Golful Mexic sunt…CELE MAI MARI de pe PAMANT! Multi dintre oamenii de stiinta se tem ca acolo se poate intampla acelasi eveniment, si nici-o tehnologie din lume nu poate impiedica asta! Cu  alte cuvinte: eruptii masive de gaz , forarile in acea zona,  se pare ca au declansat o cascada de evenimente geologice ireversibile, care vor culmina cu… alta mare extinctie in masa, din ultimele zecii de milioane de ani!

Exista o teorie a lui Gregory Ryskin, care spune ca oceanele produc periodic eruptii masive de gaz metan exploziv! Pe langa metan, mai ies la suprafata H2S (hidrogen sulfurat) CO2, etc. Metanul e mai greu ca aerul, se amesteca cu picaturile de apa si e exploziv in concentratii de 5-15% si se imprastie pe toata suprafata pamantului! E de ajuns o scanteie, un fulger si… ar urma o explozie gigantica, plus imprastierea de gaze arse, si CO2 ! Practic, viata pe Pamant ar deveni…paleo – istorie!  Semnele premergatoare unui astfel de eveniment ar fi: fisuri largi prin care sa iasa zacamintul de gaz/+petrol,  deformari/umflari ale fundului oceanului in zona respectiva, scapari masive de gaze in zona respectiva! Toate cele trei semne, au fost constatate in Golf ! (http://www.floridaoilspilllaw.com/scientists-find-hazardous-hydrocarbon-levels-in-water-column-alarming, etc)

Ce se intampla in Golf:

Este ceea ce ar putea provoca „doomsday”  sau… sfarsitul !

Deja, concentratia de metan in apa Golfului e de…1.000.000 de ori mai mare decat normal!

How BP Gulf disaster may have triggered a ‘world-killing’ event


One Comment on “Dezastrul din Golful Mexic ar putea declansa…sfarsitul vietii pe pamant !!?”

  1. […] Dezastrul din Golful Mexic ar putea declansa…sfarsitul vietii pe pamant !!? Tue Sep 21, 2010 23:05 pm Tot mai multe informatii arata ca ceea ce se intampla in Golful Mexic, este pe cale sa ia proportii Biblice ! Acum 251 de milioane de ani, o bula gigantica de metan care s-a ridicat de pe fundul oceanului, a creat o explozie catastrofala, a otravit atmosfera si a ucis… 96% din viata de pe […] […]


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.