Basescu suspendat ?!

 

Asa va fi, din urmatoarele motive:

Am zis-o, si suntem in fazele combinate 3-4-5 ! (am picat aproape corect si pe… noul imprumut: 5 miliarde!)

– E o problema de aritmetica: daca sunt numarul de voturi, se face! Iar acum,  UDMR a zis ca ei sunt in alianta cu PD-L, nu cu presedintele! Ceilalti, care au „iesit din sala” la votul cu furaciune, sunt deja observati si de unii… si de altii!

– Basescu a devenit „raios” si in tara si pe oriunde s-ar mai duce, dupa ce a declarat ca „ar promulga legea” cu frauda cu tot! Prin asta se creaza un precedent de ti se face greata! Ceilalti „omologi” ai lui bas. nu si-ar freca hainele de el… sau nu in public!

– Aia din afara care il sustin pe bas si la care boc le raspundea la telefon cu „Yes”, stiu ca „oricine” ar fi la conducerea tarii, ei nu sunt „uitati”… Deci… „unul nou” ar da bine …

– Cei ce-l sustin pe bas pe la TV.. e de ajuns sa le vezi figurile si cum isi misca mainile, cand cred ca nu ii vede camera, (cat despre picioare, probabil ca pe sub masa nu se mai opresc din bataiala!), ca sa iti dai seama ca … abia asteapta sa ajunga acasa si sa faca dus!

– bas e obosit, saracu si chiar incep sa banui ca are oarece lucraturi cu sanatatea, ca prea are vocea schimbata… „din cand in cand”.

Problema nr1 este ca…. Crin Antonescu NU VREA sa devina el presedinte! Sau… nu acuma! De ce? Pai… „stie” …


3 comentarii on “Basescu suspendat ?!”

  1. […] Basescu suspendat ?! Thu Sep 23, 2010 23:16 pm Asa va fi, din urmatoarele motive: – Am zis-o, si suntem in fazele combinate 3-4-5 ! (am picat aproape corect si pe… noul imprumut: 5 miliarde!) – E o problema de aritmetica: daca sunt numarul de voturi, se face! Iar acum,  UDMR a zis ca ei sunt in alianta cu PD-L, nu cu presedintele! Ceilalti, […] […]

  2. Daca Opozitia, in loc sa se milogeasca de tineretul roman cu studii la Harvard sa-i scrie un program de redresare economica, mai emana scrisori care nu amintesc de condamnarea solemna a bolsevismului si alte merite, se va trezi cu dl Traian Basescu prim-ministru ca Putin, si cu Videanu, Udrea, Anastase sau Voinescu in suspendare la Cotroceni.

    • George Valah spune:

      Ceea ce bag de seama si cred ca asa e, este ca „opozitia” joaca la.. doua capete”! Adica ii convine sa prelungeasca starea actuala, ca cei de la putere sa dea cat mai multe legi CONTRA intereselor populatiei si economiei tarii… Apoi, cand vor ajunge „iar” la putere, sa mai schimbe „pe ici pe colo cate ceva, dar fara sa se modifice nimic”! Iata o mostra de „exprimare tendentioasa”: referitor la legea pensiilor … „opozitia” se exprima cu formula „aprobata” prin frauda sau „trecuta” prin frauda ! Ori aceasta afirmatie ca un „fapt petrecut deja” si care nu mai poate fi schimbat caci apartine „trecutului” e ea insasi falsa! Corect ar fi fost: „lege nula de drept, caci nu s-au respectat conditiile legale de vot.” Pare un amanunt de …exprimare, dar nu cred ca e… In rest, se vanzolesc sa-i vada lumea si sunt intr-o cursa ca la… ciclodrom! Adica fiecare vrea sa stea in spatele celuilalt, stiind ca cel din spate CASTIGA sprintul final si…TROFEUL !


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.