Din dreptaci, puteti deveni stangaci si invers !

Magnet

Da, cu ajutorul unui magnet plasat pe… cap! Din fericire, mutatia este numai temporara! Dar arata cat de usor se poate schimba comportamentul persoanei cu ajutorul magnetilor permanenti. Intr-un articol anterior se arata cum se pot modifica si „principiile  morale” ale persoanei, tot cu ajutorul magnetilor!

Could magnet on head turn you from right to left-handed?


9 comentarii on “Din dreptaci, puteti deveni stangaci si invers !”

 1. […] Din dreptaci, puteti deveni stangaci si invers ! Wed Sep 29, 2010 8:33 am Da, cu ajutorul unui magnet plasat pe… cap! Din fericire, mutatia este numai temporarara! Dar arata cat de usor se poate schimba comportamentul persoanei cu ajutorul magnetilor permanenti. Intr-un articol anterior se arata cum se pot modifica si “principiile  morale” ale persoanei, tot cu ajutorul magnetilor! Could magnet on head turn you from right to […] […]

 2. […] povestim. La gândul să nu întrerup gustul pornit al băuturii, şi să scutesc zdruncinăturile cursei auto, de transport local, am rămas încântat. Spre neplăcerea noastră, vestea apariţiei unor oi la […]

 3. Cati Lupaşcu spune:

  Eu cred ca gena e foarte importanta. Putem noi sa ne zidim intre magneti, ce a lasat mama natura, nu cred ca se poate schimba. Pana si educatia primita, oricat de eleborata ar fi, nu poate suplini in totalitate „calitatea” dobandita prin gene.

  • George Valah spune:

   Hmmm… Si eu cred ca uneori… “vointa” e mai puternica decat… “tehnica”… Totusi, vointa poate obosi.. Genele, cred ca se “adapteaza” la conditii, in suficient timp… Ceea ce ma intriga e…”scopul” pentru care s-au facut si se fac astfel de cercetari! Ceea ce aflam sunt doar “reziduuri colaterale” din adevaratul scop al cercetari: “controlul mental TOTAL” al omului, transformarea acestuia in sclav, de care nici macar sa nu mai fie constient, pe care sa o considere “bine”! Pasul urmator ar putea fi… “cresterea pentru masa biologica” sau orice, asa cum apare in Matrix! Deja, faptul ca “noi” suntem “inca” martorii altor “experiente de viata”, ne transforma in “pericole potentiale” pentru noua “ordine” si deci… “tinte”. Putina rabdare…

 4. the_last_airbender spune:

  Viitorul unora se poate ghici usor, in carti de vizita…..

  Puterea e un sentiment inegalabil… dincolo de conştiinţă şi adevăr… cea mai mare dintre iluzii…

  Atâta putere are vrăjmaşul neamului omenesc câtă putere are un câine rău legat în lanţ…..

  Nu există Putere bună. Dar există putere proastă. Există o putere care nu vede decât la doi paşi în faţa ei, neputincioasă a prevedea viitorul apropiat, prinsă în capcana propriei sale lipse de inteligenţă. Or, chiar în acest lucru există o consolare.(Ioan Petru Culianu)

  • George Valah spune:

   Puterea..Era, parca una din ispitele lui „Iisus: „..iti voi da putere si vei stpani Pamantul.”! Se pare ca „unii” au aceptat targul… Sau.. „cine” a promis-o de la inceput, doar o foloseste, ca intotdauna!?

 5. the_last_airbender spune:

  George Valah :
  Puterea..Era, parca una din ispitele lui “Iisus: “..iti voi da putere si vei stapani Pamantul.”! Se pare ca “unii” au aceptat targul… Sau.. “cine” a promis-o de la inceput, doar o foloseste, ca intotdauna!?

  …cu siguranta DA George altfel ce rost avea sa vina Fiul sa aduca Lumina,aprinzi lumina doar daca e intuneric !!! si atat de orbi au fost ca n-au recunoscut prezenta Luminii in intuneric ?sau nu voiau sa o vada ….:(

  • George Valah spune:

   „Cine are urechi de auzit, sa auda! Cine are ochi de vazut, sa vada!”…
   Evident, aici nu e vorba de organele fizice… Si oglinda cuprinde imagini, dar nu raman urme asupra ei… pentru ca nu are „constiinta”! Asa e diferenta si intre oameni.

 6. Alexandru spune:

  „Ce se întâmplă când forţezi copilul stângaci să folosească mâna dreaptă? Atunci tu nu încerci, asa cum crezi, să-l faci pe copil pur si simplu să folosească mâna dreaptă. Problema nu ţine de mână, ci de creier. Astfel, tu încerci să obligi emisfera dreaptă a creierului să fie mai activă, să realizeze mai rapid conexiunile decât partea stângă. Numai că în acest fel strici mecanismul cerebral cu care s-a născut copilul, iar acesta riscă să devină total dezorientat. Va învăţa mult mai greu, va scrie urât, de fapt va face toate lucrurile mult mai prost decât le-ar face cu mâna stângă. Iar acest lucru îi produce si un disconfort psihic crescut. El stie că poate face multe lucruri mult mai bine, dar nu este lăsat. De altfel, s-au înregistrat destul de multe cazuri în care astfel de copii, sănătosi din punct de vedere fizic si psihic, s-au ales cu timpul cu diferite afecţiuni psihice.
  Singurul lucru pe care chiar este indicat ca părinţii să-l facă este să vadă dacă nu cumva copilul este ambidextru, adică dacă nu-si poate folosi la fel de bine ambele mâini (în cazul acestor persoane, conexiunile se realizează la fel de repede în ambele emisfere cerebrale)”.
  Sursa: http://www.revistafelicia.ro/articol_1005776/nu_forta_copilul_stangaci_sa_scrie_cu_mana_dreapta_.html?action=print

  As avea o rugaminte daca ma-ti putea ajuta, eu m-am nascut stangaci, bunicul meu m-a fortat sa scriu cu dreapta si asa am devenit dreptaci.. Acum ca am crescut si am consitentizat cele intamplate vad ca textul de mai sus mi se muleaza perfect. Cu toata stima v-as ruga sa imi spune-ti daca exista vreo sansa sa redevin stangi sa redevin un copil normal fara sa uit, sa imi pierd lucruri sau alte minunatii. Daca aveti vreo solutie la problema mea va rog sa ma contacta-ti sau o cunostinta care se pricepe in domeniu. Va multumesc anticipat.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.