Dezastrul din Golful Mexic, crima premeditata si deliberata !

In videoclipurile urmatoare, sunt puse „cap la cap” informatii din sursele cele mai autorizate – inclusiv conducerea BP, fapte anterioare catastrofei, care arata ca S-A STIUT ce va urma si nu numai ca nu s-a intervenit, dar s-a facut totul pentru amplificarea efectelor datorate eruptiei de petrol in apele Golfului Mexic! Ancheta este condusa de Jesse Ventura – fost membru al trupelor de comando SEAL, fost luptator de „wrestling”, fost guvernator al statului Minesota, actor TV, etc…

Faptele anterioare

– Cu putine saptamani inaintea „crimei” (asa o voi denumi de acum inainte NT), membrii din conducerea BP si-au vandut actiunile BP la bursa, castigand milioane $, in timp ce cumparatorii au pierdut!

– Cu o saptamana inaintea „crimei”, BP a achizitionat cea mai mare firma din lume in „decontaminari prin poluare cu produse petroliere”, pentru suma de 250 milioane $! Astazi, firma valoreaza de 8 ori mai mult!

– Din datele si rapoartele tehnice, BP fusese avertizat de iminenta unei explozii, dar n-a luat nici-o masura!

– Exista un „dispozitiv sonic de actionare de la distanta”  amplasat in afara platformei petrolifere, pe o nava usoara, care in caz de incendiu, eruptie, catastrofa, etc., pe platforma, sa poata opri instantaneu printr-un ventil cu inchidere rapida, iesirea petrolului din zacamant! Dar… nu a existat un asemenea dispozitiv in vecinatatea platformei si nici nu s-a dorit amplasarea lui acolo!

– Secretarul de Stat si subsecretarul de stat al US, in domeniul energiei, au fost „anterior” ori in conducerea BP, ori in contract cu aceasta companie. Aceasta a facilitat „sa se inchida ochii” la multe nereguli ale BP in exploatarea zacamantului din Golful Mexic.

– S-au alocat de catre guvern  40 miliarde $ (!) pentru depopularea/relocarea populatiei din Louisiana, zona de coasta! In acest sens, „episodul” uraganului Katrina – cu daramarea digurilor de protectie (se pare..dinamitate!), inundarea New Orleans, a fost un fel de „repetitie generala si test”,  pentru actiunea majora si totala, in cazul „crimei” din Golful Mexic! Scopul: toata zona sa devina zona de exploatare petrolifera, crearea celei mai mari rafinarii de petrol din US! In perioada de dupa „crima”, BP a facut mai multi bani din fondurile alocate pentru combaterea urmarilor „crimei” decat ar fi facut din .. exploatarea normala a zacamantului de petrol !

– Desi a fost interzisa de catre autoritatile federale, folosirea dispersantului COREXIT si inlocuirea acestuia cu altul mai putin toxic si mai eficient, in mod abuziv, ilegal si nepedepsit,  acest dispersant furnizat de firma NALCO, este raspandit si acum, pe ascuns, in timpul noptii, in apele oceanului! Firma NALCO apartine tot de…BP ! Printre componentii COREXIT: arsenic, cadmiu, cianuri, mercur, etc!

– Datorita perturbatiilor create de petrol+COREXIT in apele Golfului Mexic, viata aproape a disparut din apele oceanului, iar  curentul oceanic Gulfstream a fost intrerupt, cu modificari majore in clima terestra: racirea zonei de N-V a Europei, aparitia unei miniere glaciare pentru anii in continuare! Consecinta: e nevoie de si mai mult petrol pentru incalzire si activitati umane – pretul petrolului creste! Din acelasi motiv – racirea climei, agricultura are de suferit, scade productia de alimente, foamete. Ironic si anacronic, se merge in continuare cu excrocheria „incalzirii globale”, introducerea de „taxe pe carbon” etc.!

Intregul „program” al „crimei”, este facut sub ideea „reducerii globale a populatiei”  si acaparatea totala a puterii si avutiilor pamantului, in mana unei „elite” restranse, in „noua ordine mondiala”! In acest scop, la conducerea unor state, sunt pusi „candidati manciurieni” – marionete ale marilor corporatii sau structurilor extra statale, lipsiti de putere reala , dar care sa indeplinesc  fara sa cracneasca! ordinele! 

Jesse Ventura’s Conspiracy Theory – The Gulf Oil Disaster Was PlannedLasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.