10 solutii pentru o rebeliune nonviolenta !

1. Cumpara produse alimentare locale. Una din cele mai puternice mafii care influenteaza guvernul este cea a produselor alimentare. Agenda lor este sa controleze alimentele de baza (porumb, grau, soia, orez). O puteti infrange producandu-va propriile alimente ( mai ales in mediu rural), asociindu-va in producerea lor si cooptand vecinii (colocalnicii) in producerea alimentelor! Respingeti alimentele modificate genetic si hraniti-va sanatos!

2. Deveniri mai autosuficienti. Societatea moderna a transformat omul in a depinde de altii in majoritatea necesitatilor: electricitate, alimente, apa, medicina, securitate, educatie. Astea ne pun in dependenta fata de mafia statala! De aceea singura entitate care are puterea sa ne  confere libertate este… „noi insine”, iar calea prin care ne putem redobandi libertatea este „autosuficienta” (aceasta e o tema separata care poate  ajuta personal si familiei sa oro voi dezvolta ulterior NT).  Autosuficienta este sa deprindeti cunostintele necesare care va vor ajuta personal si familiei sa supravietuiti caderii economice  sau altor situatii critice. Aceste cunostinte va vor face mai putin dependent de servici, facandu-va un „producator independent”. Conduceti-va comunitatea spre productie si independenta. (NB este de observat ca „supravietuirea” nu este ceva individual ci depinde in mare masura de o colectivitate! Este exact ceea ce s-a actionat in Romania cel mai mult, dezbinand oamenii si sadind neincredcerea, falsa  rivalitate, arivismul, etc. Aici va trebui refacut mult, intre oameni! NT).

3. Deveniti mai sanatosi. Pentru asta trebuie sa traiti o viata cu adevarat sanatoasa. renuntati la fast-food, TV, (calculator – limitat ! 😦  NT) etc. Incepeti sa traiti o viata adevarata cu relatii interpersonale reale, cu activitate fizica si spirituala ( Yoga, Tai Chi, Zen, arte martiale, etc  NT)

4. Cumparati argint sau aur. Ideea este de a inlocui moneda in continua devalorizare cu valoare reala si va fi greu si bancilor/statului sa va sechestreze aceste bunuri.

5. Expuneti public „agenda”. „Agenda” este aceea a consolidarii ( acapararii) bogatiilor, puterii si controlului, in toate formele imaginabile! Elita internationala se apropie de controlul „unei singure lumi” (NOM!) ceea ce ei denumesc ” dominatia intregului spectru”  a economiei si societatii. Cu alte cuvinte, suveranitatea nationala, locala si individuala sunt pe duca! Este foarte important sa fie angajata comunitatea locala, liderii locali, politia locala, sa-si reconsidere obligatiile si sa serveasca comunitatea locala conform Constitutiei, nu ordinile aberante, abuzive si ilegale federale (sau de la „centru”, stat  NT). Mai mult decat orice, nu cedati tentatiei de a deveni apatici, pe masura ce invatati tot mai mult despre metodele de control ale guvernului. (Aici e de realizat metoda perfida a vorbariei critice interminabile de la TV, dar fara nici o actiune concreta in atingerea vreunui obiectiv in folosul populatiei! Metoda este consumul de energie si exasperarea ascultatorului, care sa ramana cu impresia ca „nimic nu se poate face”, ca „totul e zadarnic”, „neputinta” => RESEMNARE !! = DOCILITATE !!!  NT) Acest sistem de control, se bazeaza pe ignoranta si lenea/comoditatea voastra! In fine, afirmati cu glas tare pentru ce  luati pozitie : pace, libertate, justitie corecta, cu si mai multa energie decat cele carora va impotriviti ! ( Este foarte corecta „tehnica de afirmare pozitiva”, care are perceptie mai mare ca cea negativa! NT)

6. Boicot. Fiecare cumparatura pe care o faceti, fie sustine fie boicoteaza o anumita structura de corporatie. Deveniti constienti de cine sunt adevaratii ei proprietari si ce practici inumane se ascund in spatele produselor ce le cumparati, astfel incat sa faceti alegeri inteligente in favoarea sanatatii dvs si a dreptatii! Aflati despre continutul adevarat al produselor ce le cumparati, ca sa nu cadeti in plasa publicitara si a corporatiilor respective. Alaturati-va si creati campanii de incunostintare a populatiei, impuneti o etichetare corecta si detailata a produselor .

7. Politica locala. Renuntati sa va mai consumati energia in politica federala (statala -in Rom. NT)! Ei v-au vandut interesele de mult, in favoarea celor care le finanteaza campaniile de milioane de euro! Implicati-va in politica oraselelor mici si ale comunitatilor locale. Viitorul va fi construit din temelii chiar din comunitatea dvs! Politica locala este aceea pe care o puteti influenta direct! Totul , de la a refuza  introducerea de chimicale in apa potabila publica, pana la a-i azvarli din aeroporturi pe cei ce abuzeaza publicul cu „controlul impotriva teroristilor”, poate fi facut de administratia locala! Fiecare „victorie” va trimite „unde de soc” si in alte comunitati care vor urma exemplul!

8. Refuzul militar. Nu contribuiti la razboaiele frauduloase si nu cedati la presiunile de a deveni „lipsit de patriotism”! Caci nimic nu e mai patriotic ca ceea ce intareste tara, nu ceea ce o slabeste! Nu exista nimic care sa justifice razboaiele ! Asa cum spunea Gandhi: ” Nu exista cale spre pace, ci pacea este calea !”

9. Nu mai folositi bancile. Bancile s-au dovedit a fi cele mai imorale si diabolice institutii de pe planeta! Ele profita de toate nenorocirile, razboaiele si jecmanesc populatiile ! Evitati sa faceti imprumuturi, sau sa tranzactionati prin ele.
10. Neplata taxelor. Aceasta e o actiune majora de disobedienta civica cu consecinte serioase! In fapt, nicaieri in Constitutie nu scrie ca cetatenii sunt obligati sa plateasca taxe!

10 New Year’s Re-Solutions For Non-violent Rebellion


2 comentarii on “10 solutii pentru o rebeliune nonviolenta !”

 1. Daniel Mois spune:

  Sfaturi de doi bani, care nu valoreaza nimic.

  La o populatie de 80% din total infometata si ignoranta, cumpararea unui aliment se face pe criteriul unic PRETZ. Pe bou nu il intereseaza ca puul ala ieftin a fot dopat si hiperdopat, si a crescut intr-o luna cat altul in 3, daca carnea aia e mai ieftina, o cumpar. Abia 2-3 % din populatie e constienta ca mancam alimente false, carne cu hormoni si anabolizante, mezeluri cu 20% carne, cozonaci cu conservanti care tin ani de zile si sucuri „de fructe” care au arome „identic naturale din concentrat”etc. Dar si cei 2% le cumpara si consuma, ca nimeni care lucreaza 10 ore pe zi nu sta sa creasca pui, sa stoarca fructe sau sa cultive rosii.

  Cooptand vecinii? Pai acum vad la TV o statistica, 40% din romani au dificultati in CITIREA UNUI TEXT…. darmite sa navigheze pe net si sa caute informatii, sa nu mai vorbim de INTELEGEREA LOR. Nivelul intelectual al romanului e atat de coborat, incat ma mir ca mai existam ca popor. Pana si elitele noastre (ma rog, pretinsele elite) sunt o adunatura de sfertodocti pusi pe capatuiala cu ORICE PRETZ.

  Avem o tzara frumoasa, dar. vorba cuiva, pacat ca e locuita. De nulitati, as adauga eu, fara ca sa ma poata contrazice cineva cu vre-un argument temeinic.

  Legile pietei, naturii sau economiei, sau simpla selectie naturala vor face pana la urma ordine, ca o vrem sau nu.

  Tampitii, ignorantii, indolentii, vor fi in cele din urma eliminati de mama natura, vor muri de boli datorate (in mare masura si) alimentatiei falsificate, sau vor procrea idioti mai nevolnici decat ei, piata de desfacere pentru tutun, alcool sau alte droguri mai scumpe.

  • George Valah spune:

   E o mare diferenta intre „prost” si „prostit”. Statistic, cred ca densitatea medie de „prosti autentici” e cam aceeasi peste tot… La noi s-a practicat o prostire masiva, agresiva , intensa si indelungata (zeci de ani!) asupra populatiei, care culmineaza cu ” prostia/prostul – eroul de succes financiar, conducator si lider imbatabil”! Putini ar rezista unei asemenea presiuni psihice, mai ales cand esti flamand si fara nici-o perspectiva! Sa mai adaug ca acesta a fost un proces deliberat, orchestrat si gandit TOCMAI pentru a conduce la aceste rezultate?! Evident, teritoriul e bun, doar sa se goleasca de „bastinasi”, sa li se dea margele, oglinzi, „apa de foc”, orice, numai sa fie cat mai „turtiti”! Nu as termina nici pana maine daca as enumera toate tertipurile – mai ales cele folosite de mass media – de a lovi in vointa, demnitatea populatiei, de a-i invinovati de faptul ca sunt victime, de a crea acea stare de inutilitate si inertie inainte de a fi total anihilati…
   Singura slabiciune a „scenariului” este ca… romanii NU sunt prosti ci prostiti, iar cand o sa inceapa sa se „desire valul”, o sa se desire de tot!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.