Stiri scurte: 07.03.2011

– Israel trimite 50.000 de mercenari africani, platiti cu 200$/zi, „sa-l ajute” pe Gaddafi! ( Ha.. ! Pr0babil… asa „i-au zis” lui Gaddafi ! Nu stiu de ce, da cred ca ii iau si banii (ca de fapt „el” plateste la urma) si se dau si de partea rebelilor! Acoperire totala sa invadezi Libia: Gaddafi i-a „chemat”, iar daca ” aia intorc armele”…  asta e! Adica, „mercenari”, nu Israel, sau alta „armata”a „facut-o”! GV)

Israel Sending 50,000 African Mercenaries To Help Gaddafi

– Gaddafi tipa ca din gura de sarpe: „Libia se lupta cu terorismul”! ( Pana la urma, in scurt timp, cam 90% din populatia globului o sa fie numita „teroristi” iar restul, cei „instariti si cu agoniseala ghiotura”, or sa-si zica… „oamenii de bine”! Cozi de topor, sunt destule, mai ales in combinatia: „foamete+prostie”! GV)

Gaddafi Says Libya Is Fighting Terrorism

– De altfel, se pare ca revolta in Libia a ajuns intr-un punct mort… Si nici ajutoarele straine, nu au fost de mare efect! (Sau… Gaddafi a jurat „supunere vesnica” catre „bossi”, (numai sa nu il bage si pe el in coma) iar acestia sa iasa cumva „OK’ din „conjunctura”, si-au facut pierdute ajutoarele catre rebeli, si au mai trimis si pe aia 50.000 de „harapi” sa clarifice … „cine are dreptate”! GV)

Gaddafi’s People Support Holds – Revolt Stalls

America’s War On Libya

SAS Unit Captured In Libya

– Arabia Saudita, interzice orice manifestatie! ( Emirii si seicii au scos capul pe fereastra si vazand „praf”, au hotarat ca lumea sa stea acasa! Parca asa se obisnuia si cand trecea sultanul pe ulite: „ochii in tzarana supusi si numai sunete de tzimbale!”  GV)

Saudi Arabia Bans All Marches – Protest Due Friday

– O noua fisura vulcanica in Hawaii…

– In Anglia e o problema cu „noile becuri economice cu mercur”! Nimeni nu vrea sa le ridice pe cele uzate, iar sa le arunci la gunoi e interzis ca…”mercurul e toxic”! (Era mai bine pe vremea … becurilor incandescente! GV)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1363448/We-pick-toxic-new-bulbs-Councils-say-energy-saving-lights-dangerous-binmen.htmlLasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.