Stiri de seara: 14.03.2011

– Japonezii admit: 3 bare de combustibil nuclear COMPLET expuse  ! Asta s-a intamplat la reactorul 2! Celelalte   reactoare 1,3 la care s-au produs deja exploziile, se topesc desi sunt racite cu apa de mare!( Mai precis asta inseamna ca barele emit radiatii continuu si necontrolat in mediul exterior pe toata lungimea lor!GV)

Admission – Fukushima 3 Fuel Rods COMPLETELY Exposed

– Problema, problemelor in privinta centralei nucleare Fukushima: Japonia nu a dorit sa  primeasca ajutor strain iar America nu a trimis nici-un fel de specialist de la Dept. de Energie sau Space Agency la fata locului, caci in zona este o baza secreta de spionaj Echelon, un camp de antene ! ( Sa fie si o unitate locala tip…HAARP ?!! Devine din ce in ce mai „interesant”! Sa fi fost un fel de…”unde dai si unde crapa”, adica si-au facut-o singuri, din greseala?!!  Cel ce relateaza pe clip (fara a se referi insa la HAARP) este specialist si observator ONU al centralei nucleare, deci demn de toata increderea! GV)

– Ceea ce se intampla acum in Japonia, a bagat spaima in cei ce doresc sa aibe „centrale nucleare”! Mai bine era „cu cele clasice” sau cele cu energie eco. (vant, soare, etc)

World Starts Backing Away From Nuclear Power

Reclame

One Comment on “Stiri de seara: 14.03.2011”

  1. […] Caius, Carmen, Cristi, Dispecer, Florin Moroşan, Gabi123, Gabriela Elena, Gabriela Savitsky, George Valah, Mesterul Manole, Mirela Pete, Mnealui, Nea Costache, Pe fuga, Rimele tineretii, Se poate, […]


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.