Cutremurul din Japonia provocat artificial?! Asa se pare !

Revin la aceasta teorie, dupa ce am gasit si alte date care sa conduca la ideea ca acest cutremur este unul creat deliberat si nu … „natural”. Daca va fi posibil, voi veni si cu alte dovezi ale altora care si ei au ajuns la aceeasi concluzie. Deocamdata, e vorba de „seismograma” cutremurului si caracteristicile ei. Mai jos, e comparatia intre 2 seismograme: unul datorat unei explozii nucleare, celalalt al unui cutremur natural. La cel natural, exista o perioada de crestere pana la amplitudinea maxima a cutremurului. La cel „artificial” provocat prin „explozie” nucleara, amplitudinea e maxima la inceput, apoi se amortizeaza…

Si acum, cutremurul din Japonia 11.03.2011,  comparati:

Va urma !


34 comentarii on “Cutremurul din Japonia provocat artificial?! Asa se pare !”

 1. […] nevoie să aud ceea ce inima ta spune despre mine, […]

 2. snake spune:

  Tot provocat a fost si incidentul „9/11” – am vizionat niste filmulete pe yt de m-au lasat masca. s-ar parea ca avioanele au fost … holograme (martorii oculari au vazut doar exploziile, nu si avioanele care au intrat in cele 2 turnuri gemene!!!) iar pasagerii aflati la bordul acestora, au fost victime colaterale, ele fiind transportate intr-un anume loc unde au fost executate pt a da credibilitate atacului terorist. Alte argumente ar fi ca la locul incidentelor nu s-au gasit decat cateva ramasite de avion (presupus a fi aruncate ulterior exploziei), nu se observa umbrele avioanelor pe blocuri, in miscarea lor (functie de lumina) ba au, ba n-au o aripa, o coada etc…

  Tot ieri am gasit un filmulet in care BBC declara raspicat ca Al Qaeda nu a existat niciodata, este o inventie … a CIA pentru a fi implementat „Patriot act”! Nici Bin Laden nu e teroristul nr.1 al lumii, el fiind bun prieten cu Bush si nu numai! Foarte interesant totul. Traim intr-o minciuna universala!

  • George Valah spune:

   Offf…. am aflat si eu destule, nu numai despre „atac” dar si despre ..”ce era in turnuri si trebuia sa dispara”… Dar versiunea cu „hologramele, n-o stiam! Nimic nu ma mai mira! Deja am datele care „confirma” ca atat cutremurul din Japonia cat si cel ce a provocat tzunamiul din Indonezia Band Acheh in care au murit 270,000 de oameni au fost…”provocate” prin detonari nucleare pe fundul oceamului in „zone critice” care sa provoace cutremurele! De fapt TOATE sunt parte dintr-un „scenariu” mult mai amplu de evenimente care pe fondul „panicii globale”, 2012, Nibiru, etc. , „EI” sa- si „vada de treaba” si sa preia controlul TOTAL al omenirii in NOM! Cam cum, se dau si la noi „decrete deocheate” de Craciun, revelion, etc! Ca nu se baga de seama !

 3. snake spune:

  da, da… stiu. am citit si eu despre cutremurele celelalte… dar o stiai pe asta? cica vor sa simuleze prin holograme revenirea lui Iisus! s-ar parea ca la anul e programat „filmuletul” de adormit prostimea. sa vezi atunci ce reactii vor fi! eu deocamdata incerc sa aflu scopul. doar unul imi vine in minte: demascarea religiei. insa mi se pare prea minor. sigur in spatele „regiei” se ascunde ceva mult mai grav!

  • George Valah spune:

   Stiam…
   Partea cu adevarat proasta este ca…. (Aici ma bazez doar pe….”banuieli”!
   daca lucrurile au scopul pe care-l cred, Fukushima va fi facuta sa „explodeze” sau ceva asemanator… Tot „spectacolul” cu cutremurul, etc au avut un singur scop principal: sa mascheze (adica sa dea o cauza credibila) avarierii si emisiei masive de radiatii! Iar pt ceea ce cred e nevoie de radiatii MASIVE! Si asta ar fi….”alterarea genetica” a speciei umane! De ce? E vorba de …”centura fotonica” de „saltul spiritual”, de modificarea ADN-ului uman prin trecerea la o treapta superioara! Emisia nucleara ar modifica ADNul asa incat aceasta transformare cosmica sa nu mai poata avea loc…sau sa creeze monstrii!

 4. jo spune:

  Uite asa se „spala creierul unei natiuni”. Daca v-ati interesa mai mult despre cutremure ati afla ca accelerograma depinde de multe lucruri, inclusiv de tipul de pamant prin care trece unda seismica. Si accelerograma cutremurului din ’77 de la noi arata aproximativ la fel cu a celui din Japonia de acum. Aici gasiti inregistrarile acceleratiilor, vitezelor si deplasarilor si daca aplicati niste formule puteti sa faceti accelerograma si in excel http://www.incerc2004.ro/accelerograme.htm Daca nu, aici sunt accelerogramele din ’77, ’86 http://cfdp.utcb.ro/granturi/cristian%20ghindea/Raport%201_2007.pdf. Comparati.Deci ce prezentati voi aici mi se par pure speculatii

  • George Valah spune:

   Orice informatie pertinenta este bine venita. In ceea ce prezint in articole pe bloguri, sunt preluari din presa internationala, sumarizate, dar cu respectarea sensului informatiilor. Deci nu exista „rea intentie” sau „interes” in a „deforma intr-o anumita directie” aceste informatii. De cele mai multe ori, cand aleg sa dezvolt un subiect, cunosc cu mult ,mai mult decat cele ce sunt prezentate, dar din lipsa de timp si spatiu, aleg sa comunic doar „cate ceva”. In cazul seismogramelor, nu sunt expert in asa ceva si „semnalul” a fost gasit in alte materiale din presa si net. Dar „iau de buna” ca ar fi „cutremur natural”! Insa in contextul general, politic, tehnologic (HAARP… dar si alte „cuceriri ale tehnicii actuale”) si mersul evenimentelor din centrala avariata (iar aici …chiar ma pricep!) pot spune ca au existat „coincidente nefericite”! Iar cum probabilistica coincidentelor scade exponential cu numarul acestora + alte date (ex. cum a fost actionat la Cernobil fata de Fukushima, stocarile masive de alimente de anul trecut NECONTAMINATE, ce a dus la cresterea brusca a preturilor mondiale, agenda de depopulare, „atitudinea marilor puteri” de a se complace in „neputinta” japonezilor de a „controla” situatia, unele masuri „aberante” la care am asistat ca fiind luate la Fukushima, nefiind luate cele cu adevarat eficiente – pe care le cunosc, cee ce m-a „lamurit” cu privire la „mimarea” eforturilor de a se opri catastrofa, etc) Am SERIOASE MOTIVE sa cred ca asistam la „filmul apocaliptic” al propriei distrugeri ca oameni, pentru interese aberante si josnice! Eu asa cred!

 5. jo spune:

  Este parerea ta si o respect, numai ca mie mi se pare ca se extrapoleaza mult, pana se ajunge la chestii de genul asta…care sincera sa fiu, mi se par demne de SF-uri si pana nu o sa vad explodand miezu ala al reactorului, nu o sa cred ca au vrut astia sa ne imputineze. Plus ca jurnalistii stiu sa argumenteze foarte frumos diverse subiecte astfel incat sa fie luate de bune.
  Si nu stiu daca esti la curent cu faptul ca cei ce detin centrala, au fost amendati pentru ca nu au facut reparatiile la sistemul de racire…oare sa ii fi anuntat americanii sa nu faca reparatiile ca o sa produca ei artificial cutremurul care va produce la randul lui tzunami-ul care va devasta centrala in discutie si asa o sa mai dispara niste fraierici de pe planeta..
  Mi-e greu sa cred

  • George Valah spune:

   Reparatii la „sistemul de racire” constand in ce? Orice sistem este supradimensionat si are rezerva 100% (pompe). Asta in cazul centralelor clasice. Racirea se facea cu apa oceanica (in circ. secundar, circuitul primar fiind circ. inchis, cu agent separat de racire si bazine de stocare rezerva)Toate sistemele care se pot defecta au by-pass (ocolire) si variante…Sunt GREU de scos total din functiune! Doar daca… sistemul soft care actioneaza comenzile la actionari A FOST VIRUSAT cu STUXNET:
   https://georgevalah.wordpress.com/2011/04/01/cutremurul-din-11-martie-natural-sau-artificial/
   In cazul asta NIMIC nu mai raspunde la comenzi, sau si mai grav, raspunsurile sunt aberante! (Se inchid si deschid necontrolat circuite, erori de citire aparate, orice!) deci discutam de SABOTAJ! Dar chiar si asa, e nevoie sa cunosti „timpul” data/ora/exacta la care sistemul sa se prabuseasca, altfel daca se intampla prea devreme sau prea tarziu…nu are efect! (Se poate eventual remedia, etc) Deci „Cineva” trebuie sa „cunoasca” data/ora la care are loc…. „cutremurul”!!
   Dar… sa revenim: tot haosul din centrala s-a datorat faptului ca au pierdut alimentarea cu en electrica! OK. De ce nu s-au adus IMEDIAT generatoare mobile de mare putere (exista cu duiumul asa ceva!!) transportate cu elicoptere IN CENTRALA ? CE s-a asteptat zile in sir (pana la urma TOT din acestea s-au adus acum, dupa saptamani!!) Reactoarele s-ar putea sa NU explodeze…dar DEJA la 2-3 dintre ele e fisurata camasa de otel, iar cel putin la react.2, uraniul a strapuns-o si topeste podeaua de beton, pana va ajunge la …apa oceanica! Atunci, poate va face BUM..in vre-o 2-3 zile!
   Sa mai adaug ca, cu 3-5 zile inainte cutremur, TOTI ambasadorii SUA au fost rechemati la Washington? Fapt fara precedent! CE trebuiau sa afle PERSONAL?
   Sa mai amintesc ca cu cca cateva (2-3) sapt. inainte TOATE pesterile din SUA au fost INCHISE ?!! Adica NIMENI sa nu mai poata sa se adaposteasca?!
   Mie imi suna a „intentie” si „plan”.
   Dar iata alte „informatii” aparent „fara legatura” (?)
   Apple Rejects iPhone Radiation ‘App ’( http://www.mactrast.com/apple-rejects-iphone-radiation-app-because-you-shouldnt-care/ ) Adica s-a propus firmei Apple o aplicatie pt i-phone de „masurare a radiatiei locale” A fost RESPINSA, cu „Nu va priveste”! Poftim?
   Pot continua…dar deja mi-e cam lehamite.

 6. jo spune:

  mda…continuarea discutie nu cred ca-si mai are rostul, dar tot ce simt eu e ca din cauza a tot felul de specualtii si de informatii din tot felul de surse s-ar putea ajunge la anarhie… unii oameni(INGRIJORATOR DE MULTI) o iau razna cand aud astfel de lucruri. Acum nu stiu daca e concertata treaba cu radiatiile si cu centrala nucleara, cat sunt „livrate” toate informatiile astea din tot felul de surse, menite sa panicheze (ex.: cand a fost ce a fost la Cernobal in Ro nu a fost atata agitatie cum e acum si nu au golit farmaciile de iod si era mult mai aproape problema si mult mai periculos)

  • George Valah spune:

   La Cernobil, cu exceptia ca nu s-a raportat cateva zile (4), in rest in cel mai scurt timp s-au luat cele mai drastice masuri de stopare a emisiei de radiatii! Acum…pe langa o „tragere de timp” in care totul merge din rau in mai rau, NU S-A FACUT mai nimic sa se opreasca radiatiile, din contra, ele s-au amplificat! Iar japonezii AVEAU experienta Cernobil in spate! In privinta „Iodurii de potasiu” …norul radioactiv de iod A TRAVERSAT America…si „vine”! Noroc ca are timp de injumatatire scurt! Dar… la emisii uriase si repetarea circuitului de aer ciclic peste centrala/Europa…cred ca suntem „aranjati”! O singura necunoscuta: „cu cat se va vinde la negru, pastila de iodura ATUNCI”?
   „Anarhia” EXISTA deja, doar ca ea e „controlata” si la nivel foarte inalt! Faptul ca „unii” o „iau rasna” e tocmai perceperea acestei anarhii sistemice si reactia naturala de „autoconservare”! Isi imagineaza cineva ca va mai exista „ordinea actuala” dupa declansarea ireversibila a unui cataclism nuclear la Fukushima? Crede cineva ca viata marina va mai reveni „la normal” in Golful Mexic, dupa ce a fost otravit cu petrol+ CH4+ corexit+bacterii sintetice ? Poate peste…1000 de ani de pace!
   Si ca o stire de „ultima ora”: sa fie „coincidenta”, ca tocmai ACUM, in pragul unui posibil dezastru nuclear, „la noi” s-au inchis „intr-o zi” (!) spitale -unde ar putea primi ajutor victime ale acestui dezastru, cat si posibil altele?

 7. Carla spune:

  totusi te-ai gandit ca in acele spitale vor fi „cazati” cei despre care iti spune-am mai devreme ?…care este prima tara incepanad din Japonia pana in SUA la care ar putea apela americanii si mascotele lor la nevoie ? in ce tara s-ar putea desfasura ei cel mai bine,nederanjati de nimeni ??????????????

 8. Carla spune:

  care este actualmente tara tuturor posibilitatilor ???? …..au primit americanii dreptul de a alimenta pe teritoriul Romaniei !!!! …chiar crezi ca asta fac pe teritoriul nostru ?????????????????????

  • George Valah spune:

   Ce fac pe teritoriul tarii noastre? In primul rand „zboara” si „imprastie” acele „dare chimice”+ cine mai stie ce! (virusi, substante, insecte daunatoare, ORICE, din moment ce noua nu ni se spune nimic si nici guvernul noastru, de mult nu mai apartine celor care i-au votat!

 9. Carla spune:

  acum intelegi de ce s-au eliberat spitalele ???????

  • George Valah spune:

   Nu stiu daca ..”s-au eliberat” sau „au fost desfiintate”! Un lucru e sigur: daca va fi vre-o „calamitate”, de orice fel, „lumea” nu va mai avea „suficiente spitale”! Deci…vor muri mai MULTI! Dar „uitasem”: „teoria conspiratiei, depopularea, etc.” nu exista, iar guvernul „nostru” ne…”apara”!

 10. jo spune:

  eu cred ca voi o sa va sinucideti daca nu vine apocalipsa in 2012, ca vad ca o asteptati cu bratele si mintile deschise

 11. Carla spune:

  Ignoranţa este o buruiană dăunătoare, pe care dictatorii o pot cultiva printre nătărăii lor, dar pe care nici o democraţie nu şi-o poate permite printre cetăţenii săi.

  Ignoranţa este noaptea minţii, dar o noapte fără lună şi stele.

  Ignoranţa este o nenorocire voluntară.

 12. Carla spune:

  nici macar nu te obosi George sa dai viata cuvintelor aruncate de intunecati,blogul acesta l-ai creat nu pentru tine ci pentru a deschide minti,insa pentru a deschide mintea cuiva ,ea trebuie sa existe ,altfel te muncesti degeaba…..din pacate pentru ei multi isi vor ruga moartea…..dar ea nu va veni….

 13. Carla spune:

  scepticul este un intelept la inceput de drum,dar ignorantul este otrava curata……

 14. sakura spune:

  Stiti cine e in spatele teroristilor?Sunt cei care fug dupa potcoave de cai morti,adica cei care fug prin muntii si vai cu intraga armata terestra sa se ,si sa ne apere cica de …cine ???Ei, armata americana(,soldatii aia uriasi care ard corane,spunand ca o fac legal)zboara prin lume s si se bat cu niste oamenii sarmani si flamanzi.Dar nu mor caii cand vor cainii si lumea se poate schimba in 2 minute

  • George Valah spune:

   Teroristi au fost intotdeauna cei ce samana teroare, ce aleg teroarea ca mijloc de a-si impune vointa… „Soldatii uriasi” sunt putini – oricum inaltimea nu conteaza in lupta – dar lideri care aleg sa se impuna prin o forma sau alta de teroare, sunt destui…. Pana li se infunda!

 15. snake spune:

  George, tu chiar crezi ce spui? citez: „Teroristi au fost intotdeauna cei ce samana teroare, ce aleg teroarea ca mijloc de a-si impune vointa”!!!! Daca a fi terorist inseamna a-ti apara pamantul, nevoile si independenta ca stat, provincie si ce-or mai fi acolo, inseamna ca si eu sunt o terorista! Ai cunoscut vreu palestinian? Stii cati „teroristi” sunt acolo? Vai de ei! Bine spune sakura despre americani – cea mai criminala natie! Bine spune ca se arunca in razboaie cumplite impotriva celor sarmani si flamanzi doar pt ca au interese economice! Mi-e greata de tot ce au facut si fac americanii astia! Nu condamn populatia ci politica lor! De ceilalti – victimele – mi se rupe sufletul. Am cunoscut si palestinieni si irakieni. Am trait clipe de groaza cand mi-au povestit ce se intampla acolo la ei si ce inseamna „democratie” in stil american! Astia sunt malefici. Sunt absolut convinsa ca nu va dura mult pana se va prabusi marele imperiu cladit pe sange!

  • George Valah spune:

   Intotdeauna spun ceea ce cred. Ma mira insa ca tu te-ai referit la „cei ce-si apara pamantul” ca posibil teroristi… Eu nu am avut nici-o clipa in vedere asa ceva, dar vad ca tu i-ai identificat astfell Poti sa explici cum ai ajuns la ideea asta?

 16. Daniel spune:

  Cateva chestii ciudate:
  – japonezii pot prevedea orice cutremur cu cateva minute inainte, atat cu seismografe performante, cat si cu ajutorul unor animale -pesti de acvariu, caini, pisici, papagali, dupa care dau alarma GENERALA in cateva minute etc. In acest caz, desi cutremurul a fost catastrofal, ca intensitate, nu au fost in stare sa il prevada nici macar cu 10 secunde inainte! De unde si speculatia ca ar fi vorba de o unda de soc a unei explozii nucleare.
  – a doua chestie e radioactivitatea, prezenta in ocean, dar absenta in legumele produse acolo, pe care japonezii din toata tzara le cumpara si le consuma ostentativ, ca sa dovedeasca ceva. (Doar solidaritate cu victimele din zona?) Ca NU SUNT RADIOACTIVE. Iar apa oceanului a DEVENIT RADIOACTIVA chipurile doar datorita reactorului situat la multi km de tarm, care ar fi fost racit si cu apa din ocean, care s-ar fi scurs apoi din nou in ocean dupa ce a fost contaminata…

  Intrati pe net, vorbiti cu orice japonez si veti afla aceste chestiuni simple.

  • George Valah spune:

   Da, cunosc versiunea cu bomba atomica detonata sub nivelul oceanului, pentru a provoca seismul… De fapt sunt multe DOVEZI ca totul a fost planificat si IN CONTINUARE se urmareaste un anumit scenariu, in care raspandirea de materiale radioactive pe emisfera nordica, este chiar scopul intregii „operatiuni”! Evident, in acest caz, e de asteptat ca lucrurile sa ia o intorsatura cat mai „urata” si cat mai grava, si doar aparent se fac „eforturi” de control a situatiei! Pana una alta, au fost aduse un numar de tancuri si stationate in perimetrul centralei plus o zona de 3Km distanta in care absolut nimeni nu are voie sa intre (decat insotit, cu plaivaz/ausweiss) si asa nimeni nu mai are habar de ce se intampla acolo, in afara de ce se spune „pe canale oficiale”! Interesant nu?

 17. […] Am nevoie să aud ceea ce inima ta spune despre mine, iubire!   Leave a Comment LikeBe the first to like this post. […]


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.