Anunt soc al Chinei: „Un satelit intunecat al lui Saturn, emite semnale inteligente !”

Saturn-dragon-storm

China, „le-a luat fata” la americani si rusi! Este prima care anunta oficial prin agentia guvernamentala de presa Xinhua News Agency despre semnalele venite de la un „satelit” intunecat al planetei Saturn, pe care ei il observa cu radiotelescoapele de   90 de zile! Dr. Xi Chang, astrobiologul principal al Chinei declara: „semnalele se repeta in secvente continue de doua minute si par a fi cele 4 baze ale codului genetic A, G, U si C, prin care ribozomii trebuie sa transforme secventele de mRNA (acidul ribonucleic) in proteine si in cei 2o de aminoacizi ce cuprind proteinele!”

Dr. Rosie Redfield, noul Director al  Programului  de Astrobiologie NASA de la Washington, a confirmat si ea descoperirea Chinei! Intr-un comunicat de presa, printre alte remarci ea spune:” Descoperirea Chinei are consecinte monumentale! Se confirma si este prima dovada a vietii extraterestre in Univers, iar bazele ADN-ului nostru ar putea fi bazele universale ale vietii in tot Universul cunoscut!”

Biol_02_img0198

Codurile genetice permit organismelor sa traduca informatia genetica aflata in cromozomi, in proteine uzabile. Crampeiele de ADN sunt construite din 4 baze de nucleotide,  pe cand proteinele sunt alcatuite din 20 de subunitati unice, numite aminoacizi. Aceasta „disparitate” numerica ridica o problema interesanta: ” Cum traduc celulele informatia genetica ale celor 4 „litere alfabetice ale ADN-ului” in cele „20 de litere alfabetice ale proteinelor?” Codul de conversie se numeste codul genetic. In continuarea articolului, este tratata corespondenta matematica a limbajului genetic, felul in care acesta opereaza practic.

Ca un corolar al acestei descoperiri este ca „viata nu e necesar sa se creeze de la „0” de fiecare data pe o planeta, ci e suficient ca un asteroid cu compozitia” corecta” sa o aduca acolo! De fapt, se pare ca viata umple Universul fiind tot asa de raspandita ca …praful cosmic!

Epic Discovery: China’s National Radio-Astronomy Observatory Announces Monitoring of ‘Dark’ Satellite in Orbit Around Saturn -„Transmitting the Universal Genetic Code”

Cred ca vestea nu i-a luat „prin surprindere” pe:

Teo Negura, Cati Lupascu, Gabriela Elena,    Carla, Teodora, Snake, Otilia, Gabriela SavitskiAndiBob, Raveda, Proortodox , Ioan Usca, Nabadai…,, Klausen, PaulMadi,   Viorel Grecu, Bad PoliticsLucia Verona,

P.S. Nu va entuziasmati: se pare ca a fost „pacaleala de 1 Aprilie” si am luat „plasa” la fel ca si alte surse de informare care le-am gasit…. Era interesant oricum, si ….mi-au placut „comentariile”!


23 comentarii on “Anunt soc al Chinei: „Un satelit intunecat al lui Saturn, emite semnale inteligente !””

 1. Andi Bob spune:

  Ce frumos! Universul populat cu multe lumi stupide și identice cu a noastră! 😆

 2. […] Anunt soc al Chinei: “Un satelit intunecat al lui Saturn, emite semnale inteligente !” – … […]

 3. Carla spune:

  oh,ba da George m-a cam surprins vestea,credeam ca acolo nu mai este nimic la aceasta ora,insa daca totusi exista,sau mai exista,atunci e perfect si pentru lumea noastra….semne bune anul are…..e cumva cea mai apropiata civilizatie care ne-ar dori binele in acest moment…..acum cateva luni in urma, „‘incornoratul'” „anunta” hotarat ca a castigat in Galaxia noastra…..precum se vede era o farsa jalnica,s-a cam grabit cu anuntarea victoriei din baloane de sapun…………..

 4. Cati Lupaşcu spune:

  De surprins, nu m-a surprins, m-a socat! Bine, eu sunt convinsa ca undeva, in universul asta infinit, trebuie sa mai existe viata. Nu stiu sub ce forma sau pe ce fond construita, dar de existat exista. M-a socat insa ca prima dovada a venit de la chinezi… uauuu….cred ca marile puteri pot spune cu toata sinceritate: Asta a durut!

  • George Valah spune:

   Iranienii au facut „prima farfurie zburatoare”, Chinezii au descoperit „inteligenta” extraterestra , Americanii gasisera si ei anterior…cateva „molecule inghetate vechi de miliarde de ani” care aratau urme de viata, intr-o „pietricica de pe Marte”! Mai nou, isi aprovizioneaza Statia Spatiala cu..rachetele rusilor! „Sic tranzit gloria mundi…”

 5. Nu, deloc, în copilărie mă jucam cu prietenii mei extratereştri când nu erau părinţii acasă. Evident, nu mă credea nimeni. Norocul meu.:)
  Dacă şi Vaticanul a acceptat că „este posibil”, suntem aproape de publicarea informaţiilor.

 6. piriu spune:

  Dragi tovarăşi şi prieteni, sper că va-ţi dat seama că-i o glumă de 1 aprilie… Un pic de cercetare n-ar strica înainte de publicarea unor astfel de „ştiri”.

 7. tituss spune:

  e farsa d 1 aprilie ? 😐

 8. […] Mazilu, Andi Bob,  Caius, Florin Moroşan, Gabi123, Gabitu, Gabriela Elena, Gabriela Savitsky, George Valah, Giana, Melami, Mirela Pete, Rimele tineretii, Rokssana, Si blondele gandesc, Soseta cu povesti, […]

 9. […] dar nu recunosc): Theodora Marinescu;  Mirela Pete;  Ioan Usca; G1b2i3; Teo Negură;  Shayna, George Valah, Răzvan Rinder; Madi şi Onu; […]

 10. […] al zilelor noastre. Textul care însoțea fotografia pe care mi-a trimis-o depășește limita de viteză a blogului meu, nu poate fi reprodus aici… Având în vedere că n-aș vrea să risc un […]

 11. […] al zilelor noastre. Textul care însoțea fotografia pe care mi-a trimis-o depășește limita de viteză a blogului meu și  nu poate fi reprodus aici… Având în vedere că n-aș vrea să […]

 12. aurel spune:

  Nu dati crezare oricaror duhuri!
  Satana e specialist in crearea minciunilor!
  La fel si slujitorii lor!
  OZN-urile, civilizatii extraterestre..
  nu sunt de altfel decat moneda de schimb a inaintemergatorilor lui antihrist
  de a ni-l baga pe satana si ingerii intunericului in lumea noastra ca si cum ar fi fiinte extraterestre!
  Fiara cea dintai sau balaurul de care se pomeneste in apocalipsa nu este altcineva decat Lucifer. El va fi eliberat de sub legaturi ca sa insele popoarele in vremurile cele de pe urma.
  Iar vremurile cele de pe urma bat la usa.

  • George Valah spune:

   Articolul era… pacaleala de 1 Aprilie!
   Oricum e impresionant cat efort consumat pentru „cunoasterea cat mai completa” a lui…Satana!
   Poti sa ne spui la fel de multe (cel putin) si despre … Dumnezeire?

 13. aurel spune:

  Pe Dumnezeu nu il cunoaste nimeni, decat numai Fiul, Cel ce sa pogorat din Cer.
  Iar daca te-am suparat cu ceva imi cer iertare.
  Insa a face glume de genul sub pretextul unei sarbatori a diavolului care este 1 aprilie, ziua pacalelilor, ziua minciunilor … e cu totul de prost gust.

  Inca odata imi cer iertare si nu te mai tulbura. a fost ultima mea postare.

 14. DAN spune:

  Strict pentru AUREL
  Eram convins ca talibanii nu sunt crestini, si sunt numai la ei acolo.
  Poate ca Dumnezeu nu-i o …persoana si cu siguranta nu-i in cer ci inauntru, ramane doar sa-l descoperim.
  Instructiunile de folosire cu nu le gasesti intr-o carte scrisa la lumina de opait de niste unii tradusa si revizuita de altii dupa interesele vremii.
  Dumnezeu e simtire sta inauntru, e bucuria rasaritului, mangaierea copilului, e renuntarea la dojana, e a doua sansa, e extraterestrul salvator de ce cei ne-am saturat, e tot ce e bun, nu-i constrangere, nu-i pedeapsa, e bunatate dincolo de suferinta, e zambet, e tot ce e bun, iar daca a citit biblia prin ochii nostrii sigur a ras in hohote de cum l-au pocit.
  Chiar daca articolul e o pacaleala cel putin mi-a „stors” un zambet.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.