Sa fi dezvoltat Japonia un program secret nuclear, la Fukushima ?!

Ceva „putred” mi s-a parut demult, la cum se desfasoara lucrurile la Fukushima…Dar iata ca si altii, mai „informati” au „banuieli” la ceea ce se petrece cu adevarat acolo…! Dupa  cum vede Yoichi Shimatsu, actual scriiitor in Hong Kong dedicat subiectelor de mediu,  fost editor la Japan Times Weekly , sunt prea multe „balbaieli” si inadvertente care sa justifice situatia de acolo! Mai curand o „vointa de fier” si un scop „intunecat” pare sa fie in spatele comunicarii truncheate  catre populatie! Posibila justificare ar fi ascunderea unor programe nucleare militare, in aceste locatii industriale civile! Asemenea programe secrete, razbat numai cand evenimente majore precum cele petrecute acolo, au loc! Iata cateva raportari care se bat „cap in cap”:

– TEPCO anuntase initial ca la data cutremurului, doar 3 reactoare erau in functiune! Apoi o explozie de hidrogen  a avut loc la reactorul 3, cel cu MOX – plutoniu, Unitatea nr 6 a disparut apoi rapid de pe lista celor „in functiune, ” in timp ce particule extrem de radioactive de plutoniu, erau scapate de la reactorul 3! Plutoniul este naterialul pentru „capete” de proiectile (rachete) folosite pe campul de lupta! ( este materialul ce poate penetra blindaje, bunkere, etc GV). Apoi un incendiu a izbucnit in cladirea reactorului 4, datorita (versiunea oficiala!) „supraincalzirii barelor de uraniu uzate, depozitate in bazinul de calmare (deasupra reactorului), care au ramas fara apa de racire”! Dar amploarea incendiului, arata ca reactorul era „fierbinte” (in functiune), pentru  scopuri care nu au fost raportate! (Adica nu era printre cele 3 active pt. generare de energie electrica). Atunci, urmatoarea posibilitate ar fi ca ..”era pornit pentru a imbogati uraniul, care e pasul premergator obtinerii de material nuclear de fisiune, de tip militar”!

– O alta „ciudatenie” a fost „scurgerea de apa intens radioactiva” in ocean, din surse nedepistate, sau care… nu puteau fi facute publice! Ele ar fi putut proveni din laboartoare subterane, unde s-au gasit si cadavrele celor doi muncitori „disparuti”, de care nimeni nu pomenise inainte de „descoperirea” lor!

Culmea este ca „bagat la mijloc” a fost chiar Primul Ministru al Japoniei, caruia i s-au ascuns date esentiale despre adevarata situatie, aceasta facandu-se printr-o „conspiratie a tacerii” in care erau implicati: TEPCO, proiectantul general al centralei General Electric, METI – ultimul Partid Liberal Democrat aflat la guvernare si dupa toate semnele… Casa Alba !

Mai departe articolul intra in intrigile si comunicarile Japonia-Washington, cu implicatii in ascunderea a ceea ce se desfasura in paralel cu acrivitatea civila declarata, la CN Fukushima!

NOTA: As paria, ca intradevar ceva „suspect” cu materiale radioactive militare se desfasoara/ desfasura, acolo, dar… nu in beneficiul „principal” al Japoniei ci al…. Americii! Adica America isi fabrica materialele nucleare, bombele, etc nu numai „la ea acasaci si „pe unde poate”! Ce sa la mai muti de colo-colo, le faci chiar acolo unde vrei sa ai „puncte” strategice… si nici nu ti le mai poate controla/numara nimeni! Sa fi „invatat” de la „francezi” de pe vremea cand Napoleon isi turna tunurile, chiar langa zidurle Moscovei asediate?!

Din cate stiu, cam 200.000 militari americani erau stationati in bazele din Japonia! Nimic fara stirea, voia sau chiar „ordinul” „Inaltei Porti” nu ar fi putut sa se intample acolo… Nimic „nuclear” mai ales !

Is Japan’s Elite Hiding A Weapons
Program Inside Nuclear Plants?

By Yoichi Shimatsu

Cu mare atentie urmarind evenimentele,:

Teo Negura, Cati Lupascu, Gabriela Elena,    Carla, Teodora, Snake, Otilia, Gabriela SavitskiAndiBob, Raveda, Proortodox , Ioan Usca, Nabadai…,, KlausenMadi,   Viorel Grecu, Bad PoliticsLucia Verona,


40 comentarii on “Sa fi dezvoltat Japonia un program secret nuclear, la Fukushima ?!”

 1. Cati Lupaşcu spune:

  Din pacate, acum cateva ore, in zona accea a mai avut loc un cutremur, destul de serios, 7,4. Este din nou aleta de tzunami… Populatia civila chiar nu are nicio vina.

 2. George Valah spune:

  L-am gasit!

  http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_big.php

  E „uimitor” cum au „disparut” din lume cutremurele la adancimea 10Km, in ultima perioada de timp! Nici macar unul singur!! Deci…chiar era HAARP cel ce le crea!!!

 3. […] de fan club, un mare plagiator de idei al zilelor noastre. Textul care însoțea fotografia pe care mi-a trimis-o depășește limita de viteză a blogului meu, nu poate fi reprodus aici… Având în vedere […]

 4. Nu-i exclus, dacă înşişi japonezii au asemenea suspiciuni.

  • George Valah spune:

   Ciudat este ca inaintea cutremurului mare din 11, au fost 2 mai mici la ad. 10Km! Acum, de zile in sir (v. link sus) …nimic!! Inainte mai gaseam cateva/zi raspandite. Brusc „0”, zile in sir! Ca si cum, ar fi facut-o „lata” si acum nu mai le da mana sa mai provoace altele, sau… „ceva” le-a scapat de sub control in „joaca” cu placile tectonice si seismele….

 5. baltazar72 spune:

  Interesant punct de vedere.Dacă din partea unchiului Sam mă aștept la orice, pe japonezi îi vedeam mai oneşti. Totuşi, prezenţa plutoniului nu înseamnă neapărat existenţa armelor nucleare. Plutoniul se obține prin iradierea uraniului 238 cu neutroni și deci apare în combustibilul reactoarelor nucleare cu uraniu natural sau ușor îmbogățit. De asemenea, plutoniu se mai foloseşte la generatoarele termoelectrice care utilizează o cantitate mică drept sursă de energie. Plutoniul se mai utilizează la reactoarele nucleare cu oxizi micști, fiind asociat cu oxid de uraniu. (sursă – wiki)

  • George Valah spune:

   Am reprodus „ideile” din art. original… Unele nu mi se par relevante (desi ar putea fi, nu am date suficiente) dar … „ansamblul general” la ceea ce se intampla acolo mi se pare foarte „fishy”! Se stie deja ca in vecinatatea centralei era si un centru, probabil de „ascultare” mondiala, tip Echelon, antene, etc.! (am scris de asta anterior) Felul cum se lungesc evenimentele acolo dupa seism, ineficienta si chiar amplifiicarea avariilor+solutii aberante sau..mincinoase (ex. tancurile trimise acolo cu scop declarat de „curatenie”, apoi parcate -am dat foto- fara sa fi facut ABSOLUT NIMIC!), lipsa aparenta de activitate in centrala, de zile in sir, cand „factorul timp” e esential in gravitatea emisiilor nucleare! „Adevarata” mea suspiciune e si mai…grava decat cele anterioare… A existat un program militar nuclear acolo, dar.. nu cel pe care-l credeau japonezii (de altfel japonezi erau simpli executanti!)condus si stiut „numai” de americani! El avea la baza „stocarea” de material radioactiv tip militar in cantitati cat mai mari!! A se reaminti: barele depozitate de U uzat, intreceau cantitatile permise de norme in centrala! Reactorul 3- MOX fusese si el SUPRAINCARCAT, astea se stiu! Ce nu se stiem era… „programul militar”..deci alte cantitati nedeclarate de materiale de alt tip! Ceva „esential”: in timp ce japonezii au fost luati prin surprindere de cutremur si evenimente, cu PUTIN timp inainte, in America au existat „activitati interesante”!
   – Au fost inchise TOATE pesterile! pretext o molima printre lilieci!
   – Au fost cu 3-4 zile anterior, chemati TOTI ambasadorii din toate tarile (cam 260) la Washington – pretext – o… „petrecere”!
   – Au fost imediat dupa cutremur, retrase din farmacii TOATE dozele de iodura potasiu- pretext: sa fie distribuite mai ..”eficient”!
   – depozitele cu milioane de „cutii din plastic”, in care incap 4-5 cadavre si 20 milioane saci de cauciuc cu fermoar pt. corpuri care nimeni nu stie pt ce au fost comandate!
   Cunoscand programul de reducere a populatiei condus de americani.. pare ca a existat un „plan” in care Fukushima are un „rol” de jucat…unul teribil si care e deabia..”la inceput”! Ce bine ar fi sa ma insel !!

 6. Carla spune:

  eu exclud ultima varianta…exclud si atacul „HAARP”,Pamantul traieste…..se stie ca in urma cu multi ani s-a incercat „Pacificarea” ,de catre fiinte puternic evoluate din Pleiade cu americanii,raspunsul americanilor a fost clar un refuz la aceasta problema si s-a acceptat o „coalitie” cu cenusii …..din nou s-a incercat si in vremea lui Gorbaciov,refuzul sau de a coaliza cu „evoluatii” in favoarea cenusiilor s-a materializat in explozia de la Cernobil…..in ultima perioada in Japonia ,daca verificati ce se petrecea ca fenomen UFO, veti avea surprize mari…apoi din nou refuzul dezarmarii a dus la Fukushima,la dezastru…..deci nu este atac intraterestru,nici terestru ci e clar extraterestru……sa recunoastem ca Japonia detinea tehnologii extrem de avansate,dar cuvintele nu-si mai au rostul…..acolo nu era doar centrala sau o intreprindere nevinovata,acolo se punea probabil la cale mult mai mult,astfel incat a fost ales raul cel mai mic……sa ne aducem aminte ca tehnologia avansata a fost data la schimb cu LIBER in domeniul experientelor genetice…….si la noi la Rosia Montana defapt cel mai cautat este uraniul…….va zic voua ca urmeaza si la noi daca nu facem ceva….mesajul a fost dat…..

  • George Valah spune:

   Este o ..posibilitate!Asta ar explica stoparea cutremurelor 10Km adancime, dar… e in contradictie cu declansarea „acum” a atacului asupra Libiei, folosirea acolo de Uraniu saracit pt contaminare zona! ET ori vor binele ori raul! mai tarziu in timp… daca „ei” au declansat/controlat tot…vor exista „resentimente”! Nu incepi asa o … „relatie de viitor”…

 7. Carla spune:

  daca era atac haarp ,cei ce atacau trebuiau sa devina obligatoriu,sa apara in fata lumii ca niste salvatori,dar este clar ca nu asta s-a petrecut,precum nu au nici o solutie cu Fukushima ,chiar nici una…….

  • George Valah spune:

   Asa au si aparut americanii imediat! dar initial Japonia a respins ORICE ajutor strain… Ulterior, au revenit si chiar au acceptat pompa gigantica de beton si asistenta tehnica americana (in fond, proiectantul centralei este ..GE !!)si un vas special de tratare persoane contaminate de la…rusi!

 8. snake spune:

  oribila interpretare insa ar fi si mai oribila daca ar fi reala. cu ce pret s-au facut toate astea? cu pretul atator morti si distrugerea unei parti din Japonia totodata cu industria lor? mi se pare incredibil, George. cat de prosti ar putea fi japonezii sa accepte asemenea planuri? nu cred. mai ales ca americanii nici nu prea ii au la inima. dar nebanuite sunt caile politicii. in speta, curios mi se pare acceptul japonezilor si nu ideea americanilor – astia sunt in stare de orice.

  • George Valah spune:

   Se vrea 90% din populatia de azi MOARTA! Sa ramana 1/2 miliard si aia sclavi controlati mental! Asta e planul!
   Japonia e „tara infranta” dupa II RM ! Asta e statutul ei, cu baze americane si trupe 200.000 pe teritoriul ei! Nu are cum sa zica „pis” !Nu stim „conditiile” sub care s-a incheiat „pacea” cu ei!
   Ba… le stim: „capitulare NECONDITIONATA” !!!

 9. […] Savitsky, Gând licitat, Gabi123, Supravieţuitor, Haicăsepoate, Theodora Marinescu, Rokssana, George Valah, Schtiel, Shayna, Nea […]

 10. Carla spune:

  exact aici trebuia sa ajungem…..”inamicii se vor rascula ca sa cucereasca Pamantul,iar uriasii din vechime se vor trezi si se vor alatura armatelor care lupta impotriva Fiilor Pamantului .Si va urma un mare razboi,in care multi vor muri…Tatal se va intoarce …..omenirea nu va disparea….
  Istoria ne spune ca razboaiele au aparut pe Terra dupa 3000 i.e.n ,odata cu intrarea semitilor in scena.In jurul anului 3000 i.e.n. este semnalata si intrarea planetei Venus in sistemul solar,la fel cum si „nasterea evreilor” este legata de aparitia Lunii (o imensa nava cosmica,satelit artificial)pe la 1500 i.e.n….
  Daca vom privi istoria omenirii prin aceata perspectiva vom intelege mai bine de ce pelasgii au ocupat toate trecatorile importante ale Globului (Dardanele,Bosfor-ul,Suez etc…) iar evreii Palestina .Erau puncte strategice ale unui conflict global…..ceea ce se petrece si acum…….seniorii negrii ameninta disparitia vietii pe pamant ,exact cum spui tu George „capitulare neconditionata „…..insa imi mai pun unele intrebari,americanii nu vor recunoaste niciodata ca au facut coalitie cu acestia privind anumite schimburi,insa proiectul a scapat de sub control si nu-mi dau seama inca daca si-au revenit si de partea cui sunt acum…..desi…..

 11. Carla spune:

  e clar ca pericol mare ne paste,au iesit cu anunturile cu „gaura neagra” apoi cu existenta vietii extraterestre ,desi intr-o forma inca moleculara,intr-o baza la care nu ne-am fi asteptat niciodata,deci urmeaza multe…….asta au scos deocamdata…restul va veni neanuntat…..vom descoperi singuri….

 12. Carla spune:

  tocmai ne aflam in mijlocul „Armaghedon-ului” ….dupa parerea mea ….

 13. […] cine îţi dă numele, iar acesta ce le oferă celor din […]

 14. Carla spune:

  generalul Douglas Mac Arthur,unul dintre cei mai „distinsi militari in istoria SUA” ,comandantul fortelor aliate din Pacific ,in al doilea razboi mondial ,invingatorul Japoniei si comandantul fortelor ONU in razboiul din Coreea ,declara in 1955 ,dupa trecerea sa in rezerva ,ziarului New York Times ;…Natiunile lumii vor trebui sa se uneasca ,pentru ca urmatorul razboi va fi unul interplanetar si natiunile pamantului vor trebui sa faca front comun impotriva atacurilor fapturilor de pe alte planete……Mai departe,in 1962 intr-o cuvantare tinuta in fata Academiei West Point ,generalul afirma,ca suntem martorii conflictului final dintre rasa umana si fortele sinistre venite dintr-o alta galaxie „…..pare clar acum ?…..desi nu da detalii in legatura cu contractele cu fiintele sinistre……………

  • George Valah spune:

   Nu mai retin sigur, dar din cate imi amintesc, McArthur ar fi fost..asasinat, chiar de catre americani! Bineinteles, ca nu se recunoaste oficial nimic dar imprejurarile mortii sale si motivele (om f. integru, cu faima de general bun, respectat, etc) fac aceasta o certitudine… Au existat si atunci multe „interese”nu tocmai corecte..

 15. Carla spune:

  Yuri Gagarin afirma : ” In timpul zborului meu ,in afara celor deja stiute ,am mai vazut ceva ! Depaseste orice inchipuire ! Daca voi primi permisiunea sa relatez ,toata lumea va ramane uluita !!!”….aceasta declaratie a facut-o in 21 aprilie 1967,in cursul unei vizite in Anglia,iar la 27 martie 1968 Y.Gagarin murea impreuna cu instructorul de zbor al sau,intr-un zbor de antrenament de rutina ,in apropiere de Moscowa ,la bordul unui Mig-15…….se pare ca a calcat acel juramant pe care astronautii il faceau la inceputul programului de pregatire……

  Wernhervon Braun,parintele programului Spatial american declara in 1959,referotor la abaterea inexplicabila de pe orbita a unei rachete: „Ne aflam in fata unor forte mult mai puternice decat am crezut pana acum,a caror baza nu ne este cunoscuta ! nu pot spune mai mult acum,suntem angajati intr-un proces de contactare a acestor forte,iar on 6 sau 9 luni ar fi posibil sa vorbim cu mai multa precizie despre aceasta problema „……din pacate nu a mai revenit niciodata ,pana la moartea sa ,asupra acestei probleme……

 16. Carla spune:

  ….la cum arata centrala dupa ” explozie” ,pare avariata foarte rau insa de orice si nu de cutremur….se vehiculeaza ideea ca ar fi fost chiar meteorit ….dar oare vom afla adevarul ?

  • George Valah spune:

   Unele teorii spun ca ar fi fost intentionat plasate si detonate incarcaturi explozibile in centrala! Ma intreb si acum: ce cauta tancurile alea care au fost trimise „la curatenie”, acolo?! „Cineva” a avut ceva in minte cand s-a dat ordin sa plece si au mai si mascat actiunea – sa nu-si puna lumea intrebari !! Deci… e nevoie de o „forta de descurajare” ca nu cumva „unii ” sa nu incerece sa „intre cu forta in centrala”?! Cine ar putea face asta terestru dacat…”localnicii”?! De ce ar face-o, cunoscand pericolele de iradiere? Doar daca nu mai conteaza, nu mai au nimic de pierdut… De ce ar trebui pazita centrala?! Doar ca o „asigurare” ca „un anumit plan” va fi dus „pana la sfarsit” si nu va putea fi impiedicat! Care e ACEL PLAN ?!!

 17. Carla spune:

  catastrofa de la Lvov ,provocata de o sfera,la 2 iulie 2002….

 18. Carla spune:

  pot fi si falsuri aceste clip-uri…dar istoria demonstreaza ca ambele tabere exista…….

  …ultima directiva a J.F.Kenedy a fost dezvaluirea secretelor OZN…..sa nu uitam Proiectele Blue Book ,schipa Majesty 12….etc…..in anii 50 aveau deja tehnologie extraterestra……..se cunoaste ca „aparitiile” au luat amploare incepand cu Hiroshima si Nagasaki…..

 19. Carla spune:

  George Valah :
  Ce sfera?!

  se spune ca exista o sfera de marime medie ce nu a putut fi vizibila decat in momentul derularii filmului cu incetinitorul…..comisia de ancheta afirma ca motivul acestei intamplari este necunoscut,desi exista pilot supravietuitor,el nu poate da detalii…sau nu i-i se permite !!!

 20. Carla spune:

  George Valah :
  Unele teorii spun ca ar fi fost intentionat plasate si detonate incarcaturi explozibile in centrala! Ma intreb si acum: ce cauta tancurile alea care au fost trimise “la curatenie”, acolo?! “Cineva” a avut ceva in minte cand s-a dat ordin sa plece si au mai si mascat actiunea – sa nu-si puna lumea intrebari !! Deci… e nevoie de o “forta de descurajare” ca nu cumva “unii ” sa nu incerece sa “intre cu forta in centrala”?! Cine ar putea face asta terestru dacat…”localnicii”?! De ce ar face-o, cunoscand pericolele de iradiere? Doar daca nu mai conteaza, nu mai au nimic de pierdut… De ce ar trebui pazita centrala?! Doar ca o “asigurare” ca “un anumit plan” va fi dus “pana la sfarsit” si nu va putea fi impiedicat! Care e ACEL PLAN ?!!

  EI nu vor recunoaste niciodata implicarea in PROIECT …iar Planul poate fi: ca acolo la Fukushima ori nu exista acel uraniu si defapt radierea vine din alta parte,ori tot acelasi lucru ca nu exista uraniu dar a fost doar o locatie capcana pentru ceva sau cineva,de aceea trebuiesc acoperite dovezile….

  who knows the truth ? i don’t know the truth but i feel it and i’m affraid for the humanity ….we are in the middle ,of this war….

 21. Carla spune:

  sau un alt posibil scenariu,exact cum spui tu ,ca acolo au fost detonate intentionat,ceva de genul 11 septembrie,pentru a crea un motiv pentru a se razboi cu ECHIPA ALBA…intodeauna ECHIPA NEAGRA are placerea de a se razboi,dar este nevoie de un motiv pe care sa-l arunce in presa …..acesta chiar are toate atu-urile de scenariu posibil,Dumnezeu stie,eu doar gandesc,vreau sa aflu si voi afla…..

 22. Carla spune:

  Atâta vreme cât obiectele (sculpturile) nu există decât printr-o opoziţie faţă de tine însuţi, nu ai să poţi niciodată să îţi dai perfect seama de adevărata lor esenţă. Pentru a ajunge la esenţă, trebuie să te detaşezi de tine însuţi, proiectându-te în acele obiecte, care, astfel, vor putea vorbi în locul tău.

  Nu poziţia pe care o ai faţă de Univers contează, ci aceea pe care-o ai faţă de Tine însuţi.

  Să nu ai milă de tine însuţi; dacă ai iubire, cheltuieşte-o pentru ceilalţi.

  Întotdeauna m-a uimit să cunosc oameni pentru care cărţile pur şi simplu nu contează şi oameni care dispreţuiesc actul lecturii, darămite pe cel al creaţiei. Poate e întotdeauna uimitor să afli că dragostea ta nu e la fel de atractivă pentru alţii, cum e pentru tine……..

  …atat de mult mi-as dori George, sa se implice mai multi oameni,este vorba de viitorul lor,al copiilor si urmasilor lor,lumea nu este a noastra ci a celor ce vor urma….trebuie sa o pastram cu grija sa ne implicam,doar pentru asta am venit,nu pentru a gandi doar la ziua de maine in plan material,toate aceste lucruri sunt doar lucruri,materia este schimbatoare,dar spiritul ramane EL……

  • George Valah spune:

   „Nu poziţia pe care o ai faţă de Univers contează, ci aceea pe care-o ai faţă de Tine însuţi.”
   Foarte interesant si de aplicat!

   „Să nu ai milă de tine însuţi; dacă ai iubire, cheltuieşte-o pentru ceilalţi”
   Contravine poruncii:
   „Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”. Nu se poate una fara alta, altfel ar fi fost formulat „altfel”! Deci „”precum te iubesti pe tine, asa sa ii iubesti si pe ceilalti” Mai intai trebuie invatata „iubirea de sine” apoi vei sti sa iubesti si pe altii… (Varianta: „ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”)

 23. […] de fan club, un mare plagiator de idei al zilelor noastre. Textul care însoțea fotografia pe care mi-a trimis-o depășește limita de viteză a blogului meu și  nu poate fi reprodus aici… Având în […]


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.