Ceva straniu se intampla cu Soarele !

Emisii ciudate din Soare, brusc transmuta materia!

De luni de zile, oamenii de stiinta au fost preocupati de furtunile solare si valurile de radiatii ce ar putea matura Pamantul si distruge retelele si mijloacele tehnologice umane! Dar un pericol cu mult mai mare se contureaza: din miezul Soarelui nostru, particule nemaintalnite pana acum, sau campuri misterioase de forta, sunt aruncate spre… Pamant! Orice ar fi acestea, dovezile arata ca afecteaza  intreaga materie! Alarmati, fizicienii au luat act de acest fenomen doar in ultimii ani! Initial, l-au respins, ca pe o anomalie… Acum insa, se intreaba unii pe altii ce se intampla?!! Ceva „imposibil” s-a intamplat si totusi „imposibilul” s-a dovedit a fi…adevarat! Laboratoarele de pe tot globul arata  ca rata de atenuare radioactiva a elementelor, considerata constanta si piatra fundamentala a fizicii moderne, nu mai este constanta! „Ceva” din ceea ce emite Soarele, interactioneaza in feluri necunoscute cu materia, cu potentialul de putere de a schimba insasi natura Pamantului ! Daca pana acum de ex, rata de descompunere a C14 era o constanta cu perioada de injumatatire de 5730 de ani,  cu care se putea determina varsta fosilelor si artefactelor afheologice, acum, aceasta „constanta” a inceput sa se micsoreze, adica descompunerea, atenuarea, se face mai repeede! Mai grav decat atat, daca rata de descompunere radioactiva a materiei isi creste viteza, TOATA materia Pamantului, inclusiv cea care constitue viata se… transforma! Aceasta mutatie are consecinte asupra realitatii cuantice a Universului, naturii vietii si principiilor fiziciisi chiar asupra curgerii uniform liniare a timpului ! Iar daca nu „particule” emanate de Soare ar fi cauza, inseamna ca insasi TIMPUL  este in proces de accelerare! Si nu se cunoaste nici-un mijloc prin care sa se poata opri asta!

Terrifying scientific discovery: Strange emissions by sun are suddenly mutating matter…


12 comentarii on “Ceva straniu se intampla cu Soarele !”

 1. Carla spune:

  din acest documentar vei realiza care este motivul a toate cate se intampla si probabil vei „prinde ce vor sa faca in jurul lui 2012″…………..

  http://stagevu.com/video/gtxawypzgrfw

 2. Just Me...Carla spune:

  George Valah :
  Can’t watch this? Download the DivX Plus Web Player for Windows or for Mac! Not working? Troubleshoot!

  sorry men,try to install the software recomended……the movie it’s very very ineteresting ….trust me….

  • George Valah spune:

   Informatia e hrana pentru ratiune. Aici e vorba de „a sti”… „Credinta” nu e „a accepta fara rezerve o anumita informatie”, ci „loaialitate”. Evident loaialitatea completa inseamna si „a te comporta in deplin acord cu orice informatie/mesaj venit din acea directie.” In final, toate se simplifica intr-o „triere” a celor care „au acceptat sau nu informatia” venita din sursa Asevarata.
   Cine „cunoaste” Adevarul, „stie” tot… 🙂

   • adyyon spune:

    totusi…se intampla.Pentru cine mai avea indoieli despre informatiile din Biblie,acum este timpul sa isi revizuiasca parerile.Acele versete arata exact lucrul care este artat in articol.Multumesc de postarea acestei informatii.Imi intareste parerea pe care o aveam.Stiam ca traim sfarsitul timpurilor.Acum am primit confirmarea.Sanatate si Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti,caci avem nevoie in aceste timpuri.

    • George Valah spune:

     Sfarsitul „timpurilor” cred ca e ….hat depaaarte!A nu se uita: existam intr-o anumita perioada de timp, pentru ca suntem conectati la aceasta in feluri pe care nu le cunoastem. Nici noi fara acea perioada nici perioada fara noi!

   • adyyon spune:

    sfarsitul timpurilor, nu sfarsitul lumii.Multi confunda aceste doua termene.Sper ca nu este cazul si aici. 🙂


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.