Cine-i adevaratul tata ?!

Frank M Davis este „mentorul”din copilarie al pres. Obama… cu convingeri comuniste si se pare  bautor de whisky! Apoi… Totul se incetoseaza: Obama devine presedinte, bunica lui naturala „moare” cu 2 -3 zile inainte de investire, certificatul de nastere „american” nu prea apare, iar cand apare e asa de controversat ca parca e „arma crimei”, apoi… cu cine seamana de fapt mai mult Obama? Parca tot cu… Akhenaton, cred!

View Image

http://wheresobamasbirthcertificate.com/blog/?p=12


7 comentarii on “Cine-i adevaratul tata ?!”

 1. Just Me... spune:

  …desi ai fost sceptic pe aceasta tema….

 2. Just Me... spune:

  …multumesc pt iluminare,am vazut datele de nastere ale sale si am realizat ca numerologic este numarul 11,adica Maestru,voi atasa caracteristicile numarului 11 ,insa in functie de alte numere vecine poate fi maestru al luminii sau al intunericului…………….

  11 , cunoscut drept „ Maestru mistic” , este o vibratie puternica , in sensul inspirarii de idei si folosirii de forte creatoare. Cu aceasta vibratie la destin sau la nume esti venit in aceasta viata pentru a-i indemna pe altii sa-si valorifice la maximum potentialul. In jurul acestui numar tot timpul este mai multa energie, 11 este cunoscut drept Maestru mistic-trimis al lui Dumnezeu si invatator al oamenilor, pentru ca 11 , prin natura lui , cauta sa patrunda misterele vietii. Iisus a fost un astfel de Maestru avand totalul numelui 11. Cu 11 trebuie sa te straduiesti sa atingi perfectiunea , sa studiezi in acest sens.Cand oamenii care au numarul 11 la destin sau la nume sunt pe drumul cel bun apare la ei o stralucire deosebita, au carisma si se simte ceva special de la acesti oameni. Celor cu 11 le lipseste latura pragmatica pentru ca nu sunt pe lungimea de unda a chestiunilor materiale. Numarul 11 avertizeaza asupra unor pericole necunoscute, a aparitiiei unor probleme sau necazuri neasteptate. Radacina lui 11 este 2 , deci trebuie sa invatam sa alegem intre bine si rau. Cand 11 se manifesta negativ, atuni omul cauta calea placerilor, ii lipseste intelegerea si-i poate enerva neintentionat pe ceilalti.Aptitudinile pentru acesti oameni se gasesc in domuniul artelor, muzicii, in spiritualitate. Atrasi de noutatile din domeniul religiei, stiintei. Oamenii cu 11 au un stil propriu de a-i motiva pe ceilalti sa faca totul bine , de a-i incuraja si de a fi deschizator de drumuri pentru ca au in ochi acea scanteie de intelepciune si stiu sa rosteasca cuvintele potrivite la momentul potrivit.

  Ce este un Numar Maestru?
  In numerologie se spune ca aceste Numere Maestre sunt numerele de la Dumnezeu, sunt considerate superioare, iar aceste numere se dau “sufletelor vechi” care se afla aici pentru a ajuta omenirea. Aceste Numere Maestre apar ori in numarul de destin , ori in expresia totala a numelui iar imensa energie pe care o dau aceste numere trebuie folosita in proiecte constructive , benefice pentru mai multi oameni. Este bine de stiut ce vibratie ai la destin sau la nume pentru a putea folosi aceasta imensa energie , acest intreg potential.
  Numere Maestre sunt: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88,99
  11, 33, 55, 77, 99 sunt Numere Maestre “de sus” , sunt numere mai intuitive, paranormale si sensibile spiritual. Aceste numere au forta pentru ca se accentueaza atat pe ele cat si numarul radacina, deci 11/2 . Deosebirea dintre 2 si 11 este faptul ca 11 prefera sa se ridice pe cele doua picioare ale sale si sa preia conducerea, in loc sa se subordoneze de bunavoie si cu modestie ca 2. Toti oamenii care au un numar “ de sus “ la destin sau la nume, au o gandire foarte intuitiva si inspirata, ei pot usor sa se amestece printe ceilalti , nefacand parte totusi din aceeasi lume. Au charisma, farmec misterios care ii scoate in evidenta din mijlocul multimii si isi gasesc cu usurinta discipoli.

  Din cartea lui Gladys Lobos ” Numerologia magica”:

  Vibratie care transcede dincolo de limitele mentalitatii si comportamentului uman. Este o provocare care cere persoanelor un comportament sever, care nu le ingaduie sa uite ca, mai presus de orice si inainte de toate , existenta lor este inchinata celorlalti.

  Racordati la una din cele mai inalte Vibratii , sunt visatori, dispusi sa se sacrifice pentru un ideal , iar deseori devin promotorii unor avansate idei sociale si de interes comunitar. Desi le este greu sa recunoasca, pentru ca nu le place sa atraga atentia, nici sa domine, exercita o mare putere asupra celorlalti; pot conduce mari mase de oameni, influentandul-le prin entuziasmul , vorba si exemplul lor.

  Un 11 autentic niciodata nu va trece neobservat, pentru ca dispune de un real talent, sagacitatea si perspicacitatea, iar viziunea sa incredibila si clarvazatoare il ajuta sa ia decizii prompte si corecte, care il vor conduce spre success.

  Grandoarea sa il va situa in centrul piramidei. Renumele si onoarea nu se reduc la castiguri materiale, iar scopul sau suprem continua sa fie intolerabil. Va cauta si pe viitor perfectiunea spirituala ( unicul sau tel ) , va nadajdui sa munceasca pentru binele semenilor sai.

  Vibratia Numarului 11 confera de asemenea imaginatie, creativitate si originalitate; cinste, echilibru si obiectivitate. Putere morala, generozitate si umanitate intr-un suflet de poet, visator, vizionar, mistic si religios.

  Sub aspect profesional , poseda o mare curiozitate, care ii determina sa manifeste inclinatie spre latura stiintifica si filozofica, patrunzand in secretele si misterele care ne inconjoara si de care omul s-a simtit intotdeauna atras. Pentru ca se pot realiza cu succes in toate domeniile artei, pot deveni filozofi, scriitori si eminent oameni de stiinta sau cercetatori; actori sau artisti talentati; pasionati si convingatori, preoti si misionari, astrologi intuitivi si clarvazatori; numerologi si practicanti onesti ai stiintelor oculte.

  Toate aceste insusiri si aptitudini le ofera posibilitatea de a deveni persoane importante si influente, capabile sa-si realizeze idealurile spirituale si, implicit, sa cunoasca succesul in lumea financiara si sociala.

  Puterea, autoritatea si bogatia ii vor interesa nu atat pentru ei insisi , cat si in masura in care le foloseste in scopuri umanitare si educative, devenind veritabili si filantropi si binefacatori ai omenirii.

  De aceea personalitatea unui Numar 11 va fi atat de pregananta , incat nimeni nu se va putea sustrage farmecului sau; se vor simti alti oameni dupa un contact cu ei.

  Ca orice fiinta umana supusa greselii, si Numerele 11 pot cunoaste excesele, pierzand notiunea de realitatea, devenind visatori , excentrici in cautarea himerelor si a fanteziilor realizabile.

  Adevaratii 11 reusesc sa-si domine tendintele negative, sa depaseasca obstacolele pe care viata le ofera. Muncesc pentru linistea si armonia lor interioara; sunt nascuti ca sa lumineze si sa indrume viata semenilor lor. Pe buna dreptate se spune ca sunt “proprii stapani ai sufletului si destinului lor”, reusind sa atinga un echilibru perfect intre realitate si subconstient, avand curajul sa-si apere propriile convingeri.

  De fapt, o Vibratie Maestra reuneste toate caracteristicile proprii fiecarei Vibratii in parte.

  Insusirile mentale, morale, spirituale si intuitive sunt aceleasi, pe masura motivarilor interioare care ii vor avea in vedere pe cei din jur, depasind intotdeauna propria persoana.

  Traind intens, vor avea o existenta interesanta , activa si iesita din comun, din care nu vor lipsi relatiile cu persoane influente si importante.

  Deseori, drumul lor, pare dirijat de forte superioare; traiesc intamplari neprevazute, devin pe neasteptate protagonistii unor experiente extraordinare si surprinzatoare. E ca si cum ar fi predestinati, iar cineva ii conduce spre adevaratul lor destin.

  Diferentele esentiale intre Vibratiile Maestre s-ar putea sintetiza astfel :

  11-33 : Aptitudinile artistice si creative ii vor indrepta spre arta frumosului, extinsa in orice domeniu. Isi vor ajuta semenii cu infinita dragoste , abnegatie daruire. Mai presus de orice, vor avea nevoie de evolutie spirituala.

  22-44 : Forta lor sta in stapanirea de sine si a lumii materiale: tot ceea ce vor castiga vor folosi in ajutorul celorlalti. Energia, ordinea si disciplina le inhaduie sa accepte cele mai inalte functii prin care sa poata crea o lume mai buna pentru toti. Noroc, putere , influenta.

  ….mai exact rezultatul examinarii acestei diagrame numerologice : adaugand cifra 11 la diagrama numerologica alaturi de inca doua cifre ,4 si 8 adica ziua si luna de nastere,semnifica,un caracter extrem de puternic din zona malefica si extrem de ambitios,ca exemplu pot da un nume greu in istorie,Hitler…..la putere si personalitate exista cinci de 1,adica ,copia fidela a lui Hitler,atractie mare spre fatalism si adaugand cei doi de 9 vom avea si atractie extrema in zona oculta…..in zona oculta nu este doar atractie fiindca avem si numarul 11,ceea ce semnifica un inalt grad de evolutie,de cunostinte mistico oculte pe care le va folosi din plin in detrimentul celor din jur.Ceea ce reiese din diagrama este ca acest personaj are sustinere reala din zona”nevazuta” ,intr-un cuvant este un ales ,destinul sau este sa………:(

 3. Just Me... spune:

  …intr-un cuvant el este opusul Maestru ,care vine din zona …..

 4. Indezirabilul spune:

  Funny- Intrigante ştiri din China.
  Published By reporter On May 2nd 2011. Under Știri Tags: calcul, experiment, infocs.ro

  În acest an vom experimenta data in mod neobişnuit:

  1.1.11; 1.11.11; 11.1.11; 11.11.11 şi asta nu e tot

  Adună ultimele două cifre ale anului în care te-ai născut cu vârsta pe care o împlinești în acest an, iar rezultatul va fi 111 pentru toți.

  De exemplu: născut în 1957, in acest an a facut 54 ani ,astfel 57 + 54 = 111, născut în 1974 , în acest an a facut 37 ani ,astfel 74 si 37 = 111, născut in 1958, in acest an a facut 53 ani ,astfel 58+53 = 111.
  http://www.infocs.ro/index.php/2011/05/02/funny-intrigante-stiri-din-china/

  • George Valah spune:

   Interesant…
   Nu ma pricep la numerologie, dar nici nu cred in „coincidente”… Oricum, apare un „mesaj” de …”egalitate”, o „poarta” de a se crea asa ceva, si posibil un…”ultimatum”!?
   Interesant…


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.