Dezastrul nuclear de la Fukushima, anuntat cu 8 luni …inainte de ET ?!

O teorie ciudata si surprinzatoare, legata de „crop circles” – imaginile in iarba aparute la   Woolaston Grange UK in 18 Iulie 2010 . Aceasta ar fi parvenit printr-o „anonima” si se refera la „alinierile” indicate in imaginea de „CC” ale ierburilor modelate.

Aceste alinieri par a fi un ultim si serios avertisment, catre orice organizatie de natura „spirituala” care „ar face rau” fata de legile spirituale – in acest caz: francmasoneria.

Prin unirea celor doua  puncte mici exterioare, se obtine o linie dreapta (A) care prelungita, ajunge la….Fukushima! Unindu-se punctul mic de la cercul mic cu cel din cercul mare, se obtine o alta dreapta, perpendiculara pe prima (cea spre Fukushima) care  prelungita, ajunge la Longfield Hall, sediul United Grand Lodge England (Marea Loja (masonica) Unita a Angliei).

Unindu-se centrele cercurilor mari, se determina o dreapta  (C) care ajunge la ” 6 constructii, in imediata apropiere a reactorului CN Oldbury.

Unind centrul cercului mic cu punctul  exterior din dreptul sau, se obtine o alta dreapta care o intersecteaza pe cea anterioara (C) si prelungita trece prin centrul unei intersectii de drumuri in care forma cailor de acces formeaza o… „cruce de Malta”!

Dintre toate CN ale Japoniei, Fukushima este singura care are 6 reactoare separate.  Iar cele 6  constructii de langa CN Oldbury, sunt amplasate „la fel” (in oglinda) cu cele 6 reactoare ale Fukushimei ! Mai mult, dreapta care ajunge la Fukushima, indica reactoarele 1,2 !

O „notita” pe clip, mentioneaza ca linia (A) ar ajunge de fapt la Christchurch, Noua Zeelanda – unde a avut loc cutremurul din Februarie 2011 ! (Nu stiu care varianta e cea corecta, dar din ce se vede pe clip si din argumentatie, prima varianta pare a fi vizata GV)

Mesajul apare simplu: ce dai, aia primesti! Ura dai, ea iti va veni inapoi! Iubire si armonie dai, asta vei primi…

http://www.cropcircleconnector.com/anasazi/japantsunami2011.html

Pe aproape:

Teo Negura, Gabriela Elena, Carla, Theodora, Snake, Gabriela Savitsky  Raveda, Proortodox , Ioan Usca,  Nabadaiosu…,, Klausen, Bad Politics, Andi Bob, Proscris, Viorel Grecu, Alchimie Spirituala , Rotaru G .M’s blog Cristian Lisandru


5 comentarii on “Dezastrul nuclear de la Fukushima, anuntat cu 8 luni …inainte de ET ?!”

  1. Viorel Grecu spune:

    salut ! noul meu blog e : http://www.stiri.wordpress.com

  2. […] colaborare cu History Channel un serial de 10 ore despre cea mai dezbătută carte a lumii, Biblia. Scenariul documentarului artistic va fi realizat cu ajutorul unor cercetători istorici și al unor teologi […]

  3. […] Dezastrul nuclear de la Fukushima, anuntat cu 8 luni …inainte de ET ?! – Geoge Valah […]


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.