Stiri scurte: 11.06.2011

– Bazinul de calmare bare uzate de uraniu de la reactorul 4 Fukushima, nu poate fi racit suficient! O noua instalatie de raciere era prevazuta sa se monteze …luna viitoare!

Reactor 4 Spent Fuel Pool Cooling Not Working

– Doi operatori de la Fukushima au acumulat radiatii de peste 650mSv,  pe cand lucrau in camera de comada la R3 si nu au purtat mastile de protectie, in timpul exploziei din 12 Martie!

Fukushima Workers Exposure Tops 650 Millisieverts

– In N-V Americii, care a fost expus la particulele radioactive aduse de vant dinspre Fukushima, rata de mortalitate infantila la nou nascuti si in primele saptamani dupa nastere, a crescut cu 35% !

35% Spike In Baby Deaths In Pacific NW Since Meltdown

– Leacul cancerului se cunoaste de 35 de ani, dar nu se vrea folosit pe pacienti! Tratamentul e genetic si individualizat pentru fiecare pacient! Vindecare 100% ! Dr. Burzinsky si tratamentul sau revolutionar!

Cancer Cure Known For 35 Years – Vid

– Intre China si Vietnam cresc tensiunile! Pretextul ar fi ..”vase de pescuit” ce intra in apele teritoriale, cauza „adevarata” ar fi…extinderea de catre China a acestor ape „teritoriale” si rezervele de petrol si gaze care s-ar afla in zona!

China, Vietnam Escalating South China Sea Dispute
– Sonda spatiala Voyager descopera ca sistemul nostru solar e protejat de un scut magnetic, asimetric, care apare ca o”concentrare de camp” la periferia sa !

The heliosheath: Scientists thought our system was surrounded by graceful curving magnetic field lines, but probe data suggests it is more like a froth

Voyager Probes Find Solar System ‘Magnetic Bubble Wrap’

Recomandari:

Teo Negura, Gabriela Elena, Rokssana, Carla, Theodora, Luna Patrata Proortodox,   Schtiel, Ioan Usca, Klausen , Proscris, Madi, GabiAna

Reclame

3 comentarii on “Stiri scurte: 11.06.2011”

  1. […] de Cluj, Cristi, Daliana, Dulcea Deea, Florin, Gabi123, Gabitu, Gabriela Elena, Gabriela Savitsky, George Valah, Giana, Gradina Visata, Griska,  Ilarie, Ioan Sorin Usca, Lecturi recenzate, Link Ping, Lumi […]

  2. […] Shayna, Theodora Marinescu, Rokssana, Teo Negură, George Valah, Supravieţuitor, Mirela Pete, Gabi123, Link-Ping, Zalmoxys, Clipe de Cluj, Ragnar, Grişka, Vania, […]


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.