Japonia vrea „intentionat” sa-si iradieze populatia ?!

– Carne testata 4,320 becquerels/kg (lim max 500) cu  cesium radioactiv din bovine radioactive provenind din vecinatatea CN Fukushima a fost gasita la vanzare in zone necontaminate din  Minami Soma City.

– Secretarul general al PM cat si ministrul Goshi Hosono care se ocupa cu situatia creata de CN Daiichi Fukusima, sunt gata sa  anunte „abolirea zonei  de evacuare” intrucat „primul pas al programului TEPCO a fost implementat”!

– Prefectura Fukushima a anuntat ca va inchide adaposturile oficiale din terioriul  prefecturii, ceea ce va forta evacuatii sa se intoarca la casele lor!

– Minami-Soma City a emis o ordonanta catre  toti cei 32.000 de rezidenti care locuiesc in adaposturi din afara prefecturii  Fukushima, prin care face cunoscut ca trebuie sa se intoarca la casele lor, indiferent daca exista pericol de iradiere sau nu!

– Guvernul are de gand sa cheltuiasca 1,26 miliardede de $$$ pentru a urmari stare de sanatate in urmatorii 30 de ani a 2 milioane de locuitori din zonele afectate de radiatii, in loc sa-i… evacueze ! ( Asta inseamna mai putin de 20$/an de rezident!)

– Matsudo City in Prefectura Chiba  a gasit 47,400 becquerels/kg de radioactive cesiumin cenusa gunoaielor incinerate. Solutia de remediere a fost amestecul acestei cenusi cu cenusa neradioactiva pana ce s-a a juns la un nivel de 5660 becquerels/kg de radioactive cesium. Multa cenusa radiaoctiva va fi ingropata. ( Aici – desi nu sunt specialist in deseuri radioactive – nu gasesc multe „pacate” tinand cont de context: „dilutia este solutia”! GV)

– Pentru a se „scapa” de cenusa radioactiva, in alte orase se folosesc firme nespecializate !

Culmea stupiditatii: cand s-a construit CN Daiichi, TEPCO a „ras” o colina de 38m, pentru a face terenul „mai jos” pentru amplasamentul centralei!

Radiation Being Spread ‘Almost Willfully’ In Japan

TEPCO Workers Face Radiation For $100 A Day

Fuksuhima Radioactive Water Another Time Bomb

Recomandari:

Teo Negura, Rokssana, Luna Patrata, Proortodox, Schtiel, Ioan Usca, Klausen , Ivanuska, Proscris, Gabi, Lili3d, Verovers , Stropi de Suflet, Link-Ping, Carla, Theodora, VizualW , Dum Spiro Spero , Jocuri cu Cuvinte  Raveda


8 comentarii on “Japonia vrea „intentionat” sa-si iradieze populatia ?!”

  1. Just Me...Carla spune:

    …asta cam suna a experiment !!! 😦

  2. Just Me...Carla spune:

    din pacate zona pare vanduta cuiva pentru expperimente….

  3. Just Me...Carla spune:

    :O …..gnosticii transmit ca atunci cand Luna se va rupe in doua,va fi ultimul semn de avertizare……ruperea ei poate insemna multe…o rupere la figurat nu la propriu….?!?! …la ce fac referire gnosticii ?!?!

  4. […] ,lunapatrata ,georgevalah ,schtiel […]


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.