Stiri scurte: 18.07.2011

– Un taifun de categ 4 se indreapta spreJaponia !

Category 4 Typhoon Ma-On Headed To Japan

– America se pregateste pentru un „test” fara precedent: deconectarea TOTALA de reteaua de alimentare electrica! Se va testa si functionarea pe zone independente una de alta, cu frecvente de retea  diferite!

Is This What The Power Grid ‘Test’ Is All About?

– Se pregateste comemorarea evenimentului 9/11 la „ground 0” in NY: supravietuitorii nu sunt nici invitati nici „bineveniti”! Daca doresc sa participe, vor face parte din… „multimea de gura-casca”!

9/11 Survivors To Be Barred From Commemoration

– In Portugalia a scazut dependenta de droguri cu 50% dupa ce acestea au fost scoase TOATE de sub incidenta legii!

Portugal Cuts Drug Use By 50% With Decriminalization

– Motorui  electric pe baza de magneti permanenti inventat de 2 australieni, produce de 5X mai mult curent decat consuma!

– Din cauza taxelor mari, oamenii bogati pleaca din Anglia!

Wealthy Brits Prepare To Flee Country

– Paza de coasta engleza va fi preluata de… paza de coasta UE, cu steagul UE pe nave!

EU Has Plan To Regionalize UK Coast Guard

– 12 vulcani suboceanici cu inaltimi si de 3000m, din care unii activi, se afla in preajma Antarcticii!

12 Massive, 10,000′ Volcanoes In Ocean Near Antarctic

– Daca „rebelii” au fost recunoscuti drept ” autoritatea oficiala” in Libia, desi nimeni nu i-a ales si nu au fost confirmati de populatie si li se dau miliardele Libiei, ce se va intampla cu …”restul” populatiei, care e inca de partea lui Gaddafi?!

War Criminals To Be New Libyan Govt Leaders

What Will Happen To Gadhafi Loyalists?

– Bancile centrale din lume, in goana de a cumpara cat mai mult aur!

Central Banks On Gold Buying Rampage

– „Clarvazatorii oficiali”  – adica cei supradotati, antrenati de armata pentru acest scop si afiliati unui Institut mondial dedicat acestor activitati, vad „mari schimbari” pana in 2013!

Remote Viewing The ‘Event’ – 666 Days & Counting

Recomandari:

Teo Negura, Rokssana, Luna Patrata, Proortodox, Schtiel, Ioan Usca, Klausen , Ivanuska, Proscris, Gabi, Lili3d, Verovers , Stropi de Suflet, Link-Ping, Carla, Theodora, VizualW , Dum Spiro Spero , Jocuri cu Cuvinte  Raveda


25 comentarii on “Stiri scurte: 18.07.2011”

 1. Just Me...Carla spune:

  minunat clip-ul George !!!

  • George Valah spune:

   Putini cred ca l-au inteles, din cauza tehnicitatii expunerii…(matematica statistica, intelegerea notiunii de „timp” cu multiple variante viitoare, etc)Altfel, intradevar, ocazie de a vedea cum se pune problema si dpdv teoretic in astfel de experimente!
   Afirm ca „viitorul” poate fi insa „vazut” cu precizie si in detaliu, atunci cand exista „interes real” din partea cuiva si nu doar o „sarcina de serviciu”!

 2. […]  .  .  .  .  . […]

 3. […] , Ana U , Androxa , Gabi , Caius , Cristi , George , Ilarie , Ioan U , AliceG , Principessa , Rokssana , Hanny-Bunny , Vania , Zazuza , Shayna , […]

 4. lili3d spune:

  Să înțelegem că timpul este simultan, așa cum s-a mai afirmat?
  Că fiecare alegere a fiecărei persoane, determină viitoruri?
  Că există două alegeri mai importante, A și B care sunt posibilele variante ale viitorului descris, în funcție de alegerile care se vor face la nivel mondial?
  Cu engleza mea n-am înțeles chiar tot.
  Oricum, mulțumesc pentru astfel de informații.

  • George Valah spune:

   1Timpul e discontinuu… (efectul Comorosan)
   2 Definitia timpului: distanta masurata in unitati temporare intre doua evenimente consecutive. Deci pentru un „fagas”(serie) de evenimente consecutive exista o „linie temporara” In acelasi univers (sistem de referinta) exista mai multe „linii temporare” simultan din care unele fac parte dintr-un registru de evenimente comume, altele nu. Cu cat un eveniment afecteaza mai multe linii temporare, el e mai „principal” si invers pt evenimente secundare.
   Sistemul celor din clip se bazeaza pe prospectarea a doua „linii temporare” (ex „destinul” a doua persoane diferite) Personal. cred ca se poate extinde la „n” destine diferite, dar „efortul” creste datorita nr. limitat de persoane cu capacitati „speciale” !
   Ideea este: daca doua linii temporare aflate la mare distanta in spatiu ( ex Sidney Austr./ Japonia), au linii temporare asemanatoare, inseamna ca exista o mare probabilitate pentru un eveniment MAJOR care poate afecta mult mai multe persoane decat cele doua, cu impact asupra unui mare numar de oameni cuprinsi cel putin in spatiul dintre cele doua puncte A-B
   Evident prezentatorul nu vorbea de „certitudini” caci in statistica si probabilistica „teoretic” nu exista asa ceva. Practic, sansele sunt insa extrem de mari!
   Deci… poate ar fi „timpul” sa ne „pregatim” si noi… ELEnin (ele-ven 11/ nin(e) 9= sept 2011!) sau…”altceva”, oricum, pana in 01.06. 2013 este termenul lim. pt care s-a facut experimentul temporar din clip…..

 5. lili3d spune:

  Am căutat informații despre efectul Comoroșan dar n-am găsit despre legătura acestuia cu timpul. Am găsit doar despre efectul de diminuare al puterii negative a razelor UV și despre influența luminii verzi asupra organismelor vii.

  • George Valah spune:

   Prin anii 80. in revista Flacara a lui Paunescu, a aparut o teorie interesanta a acestui Comorosan, despre „demonstratia discontinuitatii timpului”, mai mult aceasta discontinuitate e in legatura cu „factorul 5 secunde” (reproduc din memorie)… Totul se facea printr-un experiment in care o enzima era iluminata cu culoarea verde asemanator ‘stroboscopului”… Acea enzima reactiona la culoare, dar pentru anumiti timpi factori de 5s, ea nu mai reactiona asa cum era de asteptat… Nu mai retin toata experienta, dar rezultatul final era ca …”timpul e discontinuu” ceea ce a capatat numele „efectul Comorosan”.
   Mai dinainte am avut si eu unele intuitii (prin anii ’72) ca „existenta” acestui univers e discontinua, adica suntem intr-o permanenta „vibratie” intre a”a fi/a nu fi” dar bineinteles percepem numai secventa cu „a fi” cealalta nu o putem percepe… De fapt aceasta „oscilatie” e o „unda” intre „manifestat/nemanifestat” in care „pauzele” sunt perioadele de tranzitie. Asta e in perfect acord cu E=mc2 in care cele doua se afla in permanenta si continua transformare, din care conventional, ne referim la ele ca „forme distincte ceea ce probabil ca nu sunt ( ex en potentiala/en cinetica, etc)Ulterir, recent am gasit pe net „confirmare”: universul se afla intr-o vibratie de 40 miliarde de X/secunda ! Nu mai stiu sursa acestei info dar… e posibil!
   Referitor la timp, are mult sens teoria lui Comorosan caci in relatia spatiu/timp, T=S/v,
   Ec=mv2/2 unde: v=radical2Ec/m
   Unde: M=masa e discontinua (atomi etc), E= discontinua (cuante en.)
   => rezulta ca si Viteza= discontinua.
   S spatiul e discontinuu fiind la lim. reprezentat prin coordonate x,y,z ca puncte aparte si nu ca un continuum..
   Rezulta: Timpul e discontinuu.
   Aceasta afirmatie o mai pot demonstra si altfel iar rezultatul e acelasi…
   http://www.stiintasitehnica.ro/index.php?menu=8&id=569
   http://www.editiaspeciala.com/IT/Un-proiect-de-Premiul-Nobel-45116
   etc…

 6. lili3d spune:

  Am înțeles. Am avut profesoară bună la fizică mecanică.
  Dar aveți o memorie de… sfinx.
  Pe link-ul al doilea citisem.
  Interesant. Deci, în perioada de întrerupere, cine știe pe unde ne umblă sufletul… Poate ne dezintegrăm și apoi ne recompunem. Și-atunci, poate ne recompunem cu alți atomi!

  • George Valah spune:

   Deja ati dat o explicatie…. „imbatranirii”! Orice in acest univers e perisabil, tocmai ca fiecare „reconstructie” din aceasta vibratie existenta/ existenta virtuala, se face cu un anumit…”randament”<1 ! Deci cu o minima "alterare" ( "atomi noi"!) ce duce in final la alterarea "critica" dincolo de care apare ireversibila distrugere! Dar… nici aci lucrurile nu sunt ce par a fi… 🙂
   Caracteristica REALA a undelor este ca ele sunt…. "modulate"! Adica in fizica reala sau "generalizata", nici o perioada a unei unde nu poate fi absolut identica cu alta, dat. influentei "mediului de propagare anizotrop"! Deci la un nr. f. mare de oscilatii ("ex. viata unui om") apare o "semiunda" majora care e "jummatatea de sinusoida modulata care a fost viata acelei persoane! Cealata jumatate o reprezinta…. "existenta sa DUPA moarte"! 🙂

   • lili3d spune:

    Și aici se termină?
    Mă cam puneți pe gânduri cu tot ce scrieți pe aici.

   • George Valah spune:

    Nu se..”termina” :-)… Undele se „amortizeaza” in f. lung timp… Adica cicluri de „renastere” pana cand toate ciclurile constituie o alta 1/2 bucla modulata dintr-un alt ciclu, si mai gigantic, etc! ( In filozofia Indiana „pralaya” si… „un ciclu” e un „vis al lui Brahma”…Interesanta „coincidenta”!)

 7. Just Me...Carla spune:

  lili3d :
  Am înțeles. Am avut profesoară bună la fizică mecanică.
  Dar aveți o memorie de… sfinx.
  Pe link-ul al doilea citisem.
  Interesant. Deci, în perioada de întrerupere, cine știe pe unde ne umblă sufletul… Poate ne dezintegrăm și apoi ne recompunem. Și-atunci, poate ne recompunem cu alți atomi!

  ….si in perioada in care mintea doarme,adica atunci cand dormim profund ,calatoriile la cei cu constiinta treaza ,sunt perfect reale,pot calatori oriunde in univers,cu conditia de a invata,de a evolua…..in timpul zilei,cand mintea este treaza ,oamenii nu pot accesa realitatea ci doar ceea ce percepe,receptioneaza si apoi transmite creierul,ori la capacitatea si la rolul sau minuscul nu poate procesa date si informatii de asemenea anvergura si ca atunci detecteaza false realitati adica traim ILUZII),ca si atunci cand constiinta,fiind divinul,lumina launtrica, poate procesa ….noi in acest moment ne aflam intr-o bucla atemporala,dar nu complet atemporala….deci orice este posibil,dar timpulk variaza,asa ca nu putem oferi darte exacte….

 8. Just Me...Carla spune:

  lili3d :
  Mulțumesc, Carla. Eu nu știu nimic din timpul somnului. Sunt la un stadiu inferior…

  nu spune asta Lili,mai sunt si alte cauze si poate le-ai „ratat” de multe ori ….oricum daca ai ajuns aici cu noi este un semn bun 😀 si se numeste sincronicitate ….pup Lili !!!

 9. lili3d spune:

  Există amplitudine maximă pentru bucla asta?
  Noroc că avem blocată memoria la fiecare renaștere. Eu nu cred că vreau să știu ce prostii am făcut în alte vieți. Și uite-așa o să mă renasc de infinite ori, dacă refuz să mă adaptez!
  Cum rămâne, însă, cu învățăturile religiei noastre ortodoxe? Nu sunt toate cunoscute? Ce spun sfinții părinți nu prea seamănă cu celelalte variante. Aici mă cam blochez.

  • George Valah spune:

   In religia crestina, Apocalipsa, se spune:
   „si cum se vor putea indeparta acele nenorociri: pocaiti-va, etc,,,” „Si de n-ar fi „cei buni”,… totul ar fi distrus” (aprox ideea versetelor)
   Deci o atitudine care sa elimine rautatea si gandurile asociate acesteia, plaseaza „destinul” spre un nivel mai scazut sau mai ridicat de suferinta!(pozitia in clopotul Gauss!)
   Apoi Iisus spunea: „Voi fi cu voi, pana la sfarsitul timpurilor”!
   Acest „sfarsitul timpurilor” e tocmai suita de cicluri pana la 1/2 sinusoida majora cand… un „alt” Univers se naste din.. „cel anterior” => deci rezultanta/dominanta fostului univers se imprima ca, conditie preexistenta in „karma” (probleme de rezolvat 🙂 ) pt „noul” univers, ETC…

   • Just Me...Carla spune:

    exact George….exista n posibilitati,insa daca ridicam vibratia,trecem de anumite cumpene,exact asta ni-i se cerea,”pana in vara” ,sa ridicam vibratia Romaniei ….este indubitabil ca ea a crescut si atunci am parasit cu totii acel nivel unde chiar exista acea „cumpana”…..zic eu….

 10. lili3d spune:

  Aha…Deci ,,urmașii” noștri vor suferi sau nu în funcție de atitudinile noastre.

  • Just Me...Carla spune:

   recomand Lazareev,in acest domeniu, este cel mai bun….

  • George Valah spune:

   „Parintii manaca agurida, iar copiilor li se strapezesc dintii..” Iisus


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.