Stiri scurte: 09.09.2011

– Vremea „socotelilor” in stil… Japonez: lui TEPCO i s-a cerut sa prezinte Camerei Inferioare , operatiunile in procedurile de urgenta pentru CN Dai-ichi Fukushima. Caietul de 12 pagini a fost prezentat, numai ca aproape toate randurile au fost acoperite cu negru pentru a nu putea fi citite! (ca daca s-ar citi si s-ar compara cu felul cum s-a procedat in realitate , atuuunci….! GV)

De asemenea, cantitatea de materiale radioactive scurse din centrala avariata in ocean a fost serios subestimata de TEPCO, fiind de fapt de 3X mai mare! (Viitorul suna…”bine”?GV)

Radioactive release into sea estimated triple VIDEO

Persoana care arata cu degetul intr-un clip anterior la Fukushima, a dorit ca prin gestul sau sa protesteze contre conditiilor grele de lucru din centrala! Iata si un poster prin care se recomanda lucratorilor „sa nu se incinga”, atunci cand lucreaza !

http://ex-skf.blogspot.com/2011/09/heres-man-who-pointed-finger-at-tepcos.html

-Dupa trecerea uraganului Lee, plajele de pe coasta de est au ramas acoperite cu petrol si Corexit!

http://blackoilredblood.com/2011/09/videos-and-pictures-of-oil-and-corexit-on-the-beaches-before-and-after-hurricane-lee/

– In Libia nimic nu s-a sfarsit: conducatorii ei (nu cei cu care se afiseaza NATO & Co) mobilizeaza populatia la rezistenta si se pregatesc de guerila urbana.  Ei  spun ca niciodata Libia nu va accepta sa devina „o colonie” !

‘Green Libya’ Fights Against NATO-Al Qaeda Invaders

– Numarul de miliardari ai Chinei, a crescut cu 14% intr-un singur an!

China Billionaires Increased 14% In One Year

THE PURPOSE: NASA's

– „No fly zone” pe… Luna! NASA vrea ca pana  la sfarsitul acestei luni, sa declare anumite zone de pe Luna interzise survolului, „pentru a pastra vestigiile intacte”! respectiv urmele lasate de misiunile anterioare Apollo, sa nu fie contaminate cu praf sau altele! „Unii” spun ca nu ar fi vorba numai de „vestigii ale NASA” ci de vestigii ale altor civilizatii care trebuie sa ramana „ascunse” omenirii!

Obvious NASA Coverup – ‘No Fly Zones’ On The Moon

– O firma privata din Washington DC vrea sa dezvolte proiectul unui „oras test” al „viitorului”. Acesta va fi amplasat in desertul din New Mexico  si va fi de cam 300Kmp cu o populatie nepermanenta de de 20.000 locuitori ! Scopul: folosirea tehnologiilor neconventionale in materie de urbanism! El va avea „retele electrice inteligente”, alimentate prin surse de energie regenerabila, tehnologii wireless, sisteme de ciber securitate care sa testeze antiterorismul si alte vulnerabilitati, etc. El va avea o colina artificiala pentru plimbari, iluminat prin proiectoare pe stalpi foarte inalti, si altele…

Test City For New Technlogies Built In NM Desert

– La 10 ani dupa 9/11, multi din participantii la echipele de salvare: politisti, pompieri, alti lucratori se lupta cu probleme respiratorii, cancer, „boli mintale”(cine stie ce-or fi vazut si inteles saracii! GV) Pentru cancer, nici macar nu li se deconteaza medicamentele! (Cu ce or fi fost demolate turnurile alea pana la urma?! GV)

Plea For Help For 9/11 Cancer Victims

– David Cameron o spune pe sleau: „nu se va mai tine niciodata un referendum in privinta aderarilor la UE”!

DAVID CAMERON: WE’LL NEVER HOLD A REFERENDUM ON THE EU

– Proiectul ca UE sa aibe o armata si un stat major propriu… mai asteapta! Motivul: acesta ar slabi NATO prin „concurenta”! Asa sustin „unii”…

An EU Military HQ Would Undermine NATO

– „Altii”… respectiv „marii 5” ii spun Ministrului de Externe al UE ca „prin orice mijloace” trebuie sa stabileasca un „centru de comanda UE”, chiar ocolind „vetoul” britanicilor! De aceea France, Germany, Italy, Poland si Spain au trimis „pe sest” o scrisoare catre baroneasa Lady Ashton, ca ei vor sustine proiectul chiar si fara UK!

‘Big Five’ Bypass Britain Over EU Military HQ

– Infractiunile in UK aproape s-au triplat, de cand Romania si Bulgaria s-au alaturat UE! Asta sustin britanicii aratand si cifrele:  10,736 in 2007 la 27,563 anul trecut!  

EU MIGRANTS COMMIT 100 CRIMES A DAY

– O bunica de 81 de ani din Norfolck si-a tatuat pe piept: nu ma resuscitati!

Right to die: Grandmother Joy Tomkins, 81, shows off the 'Do Not Resuscitate' tattoo which she had written across her chest for paramedics in case she falls unconscious

Granny Has ‘Do Not Resuscitate’ Tattooed On Her Chest

– La Techniche festival in Guwahati, India, 30 de voluntari au sustinut o conversatie prin tiparire pe keyboard cu o entitate necunoscuta. La sfarsit, li s-a pus intrebarea daca acea entitate este om sau masina. 59.3% au spus ca era om. De fapt, era un program IT numit „Cleverboot”, creatie a unui britanic care sustine ca acesta e la fel de inteligent ca un..om!

Has Inventor Made Computer Clever As A Human?

– Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca aurul si platina provin din…meteoriti! Se pare ca a existat o ploaie de meteoriti in trecutul pamantului care a durat 200 milioane de ani! Exista pe terra suficient aur incat sa-i acopere intreaga suprafata cu un start gros de …4m!

Bling came from space: Earth’s gold and platinum arrived in a meteor shower that lasted 200MILLION years
– Noptile de ieri de vineri spre sambata s-ar putea sa fie deosebite: Cine isi va indrepta telescopul spre   Galaxia Pinwheel  M101, localizata deasupra  Carului Mare, va avea ocazia sa vada explozia unei supernove ! Chiar si acum e asa de stralucitoare ca poate fi vazuta cu ochiul liber! Ea ar fi la 21 de ani lumina distanta de Pamant si a fost descoperita pe 23 August ac de astronomi de la Universitatea Oxford.

Spectacular supernova to light up skies this week


32 comentarii on “Stiri scurte: 09.09.2011”

 1. gabriel spune:

  Clientul: Am o problemă în sistem. Se blochează şi trebuie mereu să resetez.
  Serviciul Tehnic: Puteţi instala DRAGOSTE?
  Clientul: Da, cred că pot. Nu sunt un expert, dar cred că mă pot descurca. Ce trebuie să fac mai întâi?
  Serv.Tehnic:-Primul lucru este să deschideţi INIMA. Aţi găsit-o?
  Clientul: Da, numai că acolo rulează deja câteva programe chiar acum. Este bine să instalez programe când déjà altele sunt rulate?
  Serv.Tehnic: Ce programe sunt deschise?
  Clientul: Să văd… Sunt deschise programele DURERE.EXE, TRISTETE.BAT, DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM
  Serv.Tehnic: Nici o problemă. DRAGOSTEA va şterge automat DURERE.EXE din sistemul operaţional curent. Va ramane în memoria dvs. permanentă, dar nu va mai perturba niciodată alte programe. DRAGOSTEA va suprascrie TRISTETE.BAT cu un modul numit BUCURIE.EXE. Dar trebuie să dezinstalaţi singur DISPRET.EXE şi RESENTIMENT.COM. Aceste programe nu permit instalarea completă a DRAGOSTEI. Puteţi face asta?
  Clientul: Nu ştiu cum să le dezinstalez. Au un mesaj de „eroare”. Mă puteţi ajuta?
  Serv.Tehnic: Cu plăcere. Mergeţi în Start Menu şi căutaţi IERTARE.EXE. Faceţi acest lucru ori de câte ori apar DISPRET.EXE şi RESENTIMENT.COM, până când vor fi complet dispărute din sistemul dvs.
  Clientul: OK. Am terminat! DRAGOSTEA a început să se instaleze automat! Aşa este normal?
  Serv.Tehnic: Este perfect! Trebuie să primiţi un mesaj care spune că programul se instalează pentru toată viaţa în INIMA sistemului dvs. Aveţi acest mesaj?
  Clientul: Da, îl am. Acum programul este complet instalat?
  Serv.Tehnic: Da, numai că aveţi acum numai modulul de bază. Trebuie să vă conectaţi la alte INIMI ca să puteţi face upgrade-uri.
  Clientul: Oh! Am deja un mesaj de eroare. Ce trebuie să fac?
  Serv.Tehnic: Ce spune acest mesaj?
  Clientul: Spune: ” EROARE 412 – PROGRAMUL NU POATE RULA PE COMPONENTELE INTERNE” . Ce inseamnă asta?
  Serv.Tehnic: Nu vă îngrijoraţi, asta este o problemă simplă. Înseamnă că DRAGOSTEA este setată să ruleze pe o INIMA externă şi nu a fost rulată încă în INIMA dvs. Este unul din cele mai dificile lucruri în programare. Trebuie să aveţi DRAGOSTE interioară pentru propriul sistem înainte de a încerca să vă conectaţi la DRAGOSTEA altor sisteme.
  Clientul: Şi ce trebuie să fac?
  Serv.Tehnic: Puteţi găsi AUTOACCEPTAREA?
  Clientul: Da, am găsit-o.
  Serv.Tehnic: Excelent, începe să fie foarte bine! Acum inseraţi următoarele fişiere şi copiaţi-le în directorul „INIMA MEA”: IERTARE.DOC, AUTOACCEPTARE.TXT, BUNATATE.DOC şi INCREDERE.TXT. Sistemul dvs. va rescrie toate fişierele. Apoi va trebui să ştergeţi SARCASM.EXE şi să goliţi cutia de gunoi astfel încât să fiţi sigur că nu a mai rămas nimic rău şi niciodată nu va mai fi rulat.
  Clientul: Am reuşit! Hei! INIMA mea incepe să aibă noi fişiere: ZAMBET.MPG este pe monitor chiar acum şi un mesaj îmi spune că PACEA.COM, COMPASIUNEA.EXE şi MULTUMIREA.COM se instalează în toată INIMA mea!
  Serv.Tehnic: Înseamnă că DRAGOSTEA este instalată şi rulează. Ar trebui să vă descurcaţi singur de acum. Încă un lucru înainte de a termina …
  Clientul: Vă ascult.
  Serv.Tehnic: DRAGOSTEA este un program distribuit gratuit. Fiţi sigur că o daruiţi curată la orice sistem cât timp veţi fi conectat la serverul principal MAREA DRAGOSTE! Veţi primi înapoi module cu adevărat valoroase.
  Clientul: Aşa voi face. Mulţumesc pentru ajutor.
  Serv.Tehnic: INIMA să-ţi fie binecuvântată cu multă DRAGOSTE!
  Morala:Dragostea este cel mai de preţ lucru din viaţă, care îţi înfrumuseţează sufletul. Aşa că instalează chiar acum dragostea şi oferă-i sufletului tău strălucirea care o merită!
  sursa

 2. lili3d spune:

  Frumos program de rulat.
  Cu atâtea informaţii, cred că n-o să mai ştiu nimic.

 3. Just Me...Carla spune:

  😀 tare de tot !!! ………….intr-adevar, daca esti necunoscator iti da ceva bataie de cap,dar in final toata lumea e multumita …..

 4. Just Me...Carla spune:

  si…..saptamana viitoare ma duc a ma tatuez OM MANI PAD ME HUM …..dar daca nu inteleg doctorii ? 😀 ….

 5. lili3d spune:

  Eee…glumesc!
  Păi v-aş fi crezut doar dacă ştiam că aplicaţi cine ştie ce tehnici… dar, un moment tot am căzut în plasă!

 6. gabriel spune:

  Just Me…Carla :
  opusul chakrei Manipura ,

  daca faci tatoo acolo, ar trebui sa inveti si metode de resuscitare, poate altcineva va beneficia,…dar mai bine sa nu fie nevoie.;-))

 7. gabriel spune:

  Just Me…Carla :
  probabil ca da ……cele de pe centura ……….

  Fara tatoo pe crestetul capului!
  Pe centura fotonica vrei sa spui? verry interesting. ..numai sa vedem si noi, bine?
  hahaha))))

 8. gabriel spune:

  …Carla, cand ai descris-o pe Artemis mi-am dat seama ca poti fi (sau esti) o varianta a ei (peste veacuri).
  …deci va fi un tatoo cu ….portret? ))))

 9. Just Me...Carla spune:

  George Valah :
  Carla…NU TE TATUAAAAA !!!!

  din cauza ca….:D…WHY ?

  • George Valah spune:

   La tara fiecare isi „marca” animalul ca se stie „al cui” e, ., „infractorii” rtau marcati, sclavii, yakuza, etc…! Inseamna:” de acum incolo nu tu iti esti stapan, ci eu (noi)! Noi hotaram si tu executi! in schimb, ai protectie!”
   Tatuajul nu e o decoratie, e un ritual si un mesaj!

   Nu te tatuaa!

 10. Just Me...Carla spune:

  si ai dreptate,dar pana cand o sa ne ascundem ?! nu mai vreau asta !!! nu mi-e frica de ei ,sunt ceea ce sunt si nimeni nu-mi poate rapi identitatea niciodata,never….nu mai vreau sa ne ascundem ,nici eu nici voi …..cand o sa avem incredere in puterile noastre George ? offf i love …freedom !!!….. 😦

 11. Just Me...Carla spune:


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.