Spatiu-Timp-Destin…

Toate episoadele serialului merita vazute!

Multumiri Carlei…


28 comentarii on “Spatiu-Timp-Destin…”

 1. Just Me...Carla spune:

  mie, episod-ul 10 mi-a ajustat intrebarile in legatura cu acel capitol…..episod-ul 12 inca mai are unele neclaritati ,e putin diferit de ceea ce stiu eu…………………………..eu multumesc celor ce l-au tradus ….

 2. Just Me...Carla spune:

  da,asa este…..vezi ? si el recunoaste importanta sunetelor,a muzicii …..de ce credeti ca va servesc muzica ? 🙂
  ….chiar daca nu multi isi dau seama ,tot ce pun aici, ajuta ….nu conteaza versurile melodiilor,conteaza sunetele lor……acel piper 😀 …zi frumoasa tuturor !

  • lili3d spune:

   Dar dacă cânţi chiar tu, ce efect are? Şi pentru tine şi pentru ceilalţi? E vorba de frecvenţe? Şi care ar fi mai potrivite: cele gen Leonard Cohen , cele ale Loreenei McKennit???

 3. lili3d spune:

  Sunetul La are 440 Hz.

 4. lili3d spune:

  Se pare că mi-a folosit ,,Proiectul Montauk”. Am mai găsit o carte, vol 2 al aceluiaşi proiect.
  Voi ce concluzie trageţi: destinul poate fi schimbat? Căci am văzut că spaţiul şi timpul pot fi modificate, uneori ,,fără cap”. În situaţia asta, se poate schimba şi destinul? Sau e vorba de realităţile paralele(buclele rezultate din acţiuni greşite) care iau naştere?
  Şi celelalte universuri care ne reprezintă şi pot fi şi ele modificate la simplele noastre gânduri?
  Sau nu-mi răspunde nimeni?

  • Cezar spune:

   Bineinteles ca destinul poate fi modificat Lili! La fel e cu timpul si spatiul, dar pentru ca acestea doua sa poata fi modificate e necesar ca persoana care opereaza modificarea sa fie pura, iesita din dualitate, cu ciclurile karmei inchise.
   Nu exista actiune buna sau rea!
   Interactionam cu totul si toate pentru ca suntem in totul si in toate, deci constant aducem modificari universului nostu si nu numai.

   • georgevalah spune:

    La intrebarea asta, mie mi s-a parut „multumitoare” teoria „lumilor paralele”, in care TOATE variantele de destin se intampla (precum solutiile unei ecuatii cu „n” necunoscute), dar sta in puterea noastra sa ne situam intr-un „viitor” cat mai favorabil, din aceasta multime, conf. clopotului lui Gauss…

    In „particular”, am o cu totul alta „teorie” despre acest univers care „exista simultan” in trecut/prezent si viitor… Poate odata o s-o pun „la bataie”… S-o mai „intaresc” o tara…

   • lili3d spune:

    Şi-atunci ce s-a petrecut la Montauk, nu e adevărat? S-a folosit tehnologie. Se pare că s-au pierdut oameni în alte realităţi sau universuri, nu se ştie.
    Şi totuşi, am o rezervă în privinţa destinului.

   • lili3d spune:

    Asta în cazul unei schimbări din exterior.
    Iar din interior, cred că explică pe înţelesul muritorilor de rând, Lazarev.

 5. FYMaaa spune:

  Puteti vedea filmul dintr-o bucata aici http://fymaaa.blogspot.com/2009/09/david-wilcock-interviu-pentru-proiectul.html .
  In ceea ce priveste destinul, acesta este adeseori datorat karmei. Foarte bine vorbeste despre destin, karma, Echart Tolle http://punctulzero-octavian.blogspot.com/2011/09/liberul-arbitru.html .

  • George Valah spune:

   Multe multumiri…. 🙂

  • lili3d spune:

   Am putea spune că ne programăm singuri viitorul destin din următoarea existenţă.
   Dar, actualul destin, poate fi modificat cu puterea actualei existenţe? Se pare că da, însă aici intervine acel ,,a ne lucra mintea şi inima”? Toate acestea, însă, când vorbim de existenţe ancorate în timp. Când timpul dispare…

 6. Cezar spune:

  O completare personala:
  -Legatura temporala in lumea fizica este facuta prin ADN. ADN-ul se comporta ca o antena cu dublu sens: emisie – receptie ( primeste si trimite date legate de karma si dharma ). Tot ceea ce este si se manifesta in registrul viului este legat temporal prin ADN.
  -Tot ce e materie grosiera ( registrul mineral ), functioneaza intr-un spectru vibrational jos, tocmai cu scopul de a sustine o ancorare temporala ( aparent ).
  Suntem ancorati temporal in aceasta lume ca urmare a doua aspecte:
  -Constiinta individuala, care dicteaza nivelul vibrational minim si maxim al unei persoane si care este strans legata de programul evolutiei personale;
  -Constiinta colectiva, care determina imaginea de ansamblu a locului unde se manifesta existenta, totalitatea formelor de manifestare fizice, modalitati operationale comune.

 7. Just Me...Carla spune:

  perhaps …warning

 8. Cezar spune:

  Pentru Lili:
  Nu e nici o contradictie in ceea ce am spus. Personajul cheie care joaca cel mai important rol in experimentul Montauk e mediumul prin intermediul caruia se facea deplasarea temporala. Daca vei relua cartea, vei observa ca acesta sufera o transformare de personalitate, o transmutare a constiintei proprii dupa intalnirea avuta cu Iisus. Dupa aceasta transformare el este cel care prin actiunile sale va determina oprirea experimentului. Tehnologia folosita a servit doar la imbunatatirea calitatilor de mediu, desi scopul a fost altul. Daca mai sunt nelamuriri, raspund cu drag.

 9. Just Me...Carla spune:

  Lili aici gasesti ce trebuie,informatii comprimate in cateva pagini (10 cred),o brosura ce ar trebui citita de fiecare ……la karma se adauga si binele pe care ai putut sa-l faci si nu l-ai facut….karma se poate „negocia” ,nimic nu este „batut in cuie” in acest Univers……toate aceste lucruri asteapta sa fie cunoscute……http://www.scribd.com/fullscreen/52170296

  • lili3d spune:

   Toate aceste învăţături se regăsesc şi în învăţăturile ortodoxiei, mult mai simplu. Poţi să faci ,,rău”, nu doar prin nonimplicare ci şi prin tolerare a faptelor nepotrivite. Dar aria de ,,lucru” este mai largă, zic eu, la ortodocşi. Până nu fac paralele, nu se poate.

 10. Just Me...Carla spune:

  autorul lucrarii de mai sus se diferentiaza de cei cu care am fost obisnuiti,toate lucrarile sale se pot distribui gratuit, a renuntat la dreptul de autor,in favoarea oamenilor…..cred ca si acest lucru spune ceva……
  …pentru ceilalti,aici intra si George,am sa-mi permit sa ofer spre citire doua brosuri foarte interesante ,un nou mod de abordare din toate punctele de vedere: 1 http://www.scribd.com/fullscreen/52252237 si 2 http://www.scribd.com/fullscreen/52252006 ….prima este despre disciplina onirica iar a doua brosura este despre transcendenta viselor……sunt informatii extrem de utile, la care nu multi au avut acces………….

 11. Just Me...Carla spune:

  George inca o tema interesanta,vezi video 4,este un interviu facut cu o persoana ce sustine ca a fost rapit ,nu este o gluma desi la inceput pare 😦 http://carlakia.wordpress.com/2011/09/29/povestiri-aliens-abduction-lynn-marzulli-there-is-something-not-normal-about-this-world/……i mai am un comentariu in asteptare tot cu o tema de casa 🙂

 12. georgevalah spune:

  De fapt este viteo 4 din ciclul „rapiri T”…
  Mai tarziu o sa discuram despre acel viseo…si altele.. 🙂

 13. Just Me...Carla spune:

  mai tarziu ? 🙂 ….oricum,ceea ce spune e foarte real,merita vazut de multi….


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.