Injectia letala: istoria vaccinarii !


8 comentarii on “Injectia letala: istoria vaccinarii !”

 1. […] Injectia letala: istoria vaccinarii ! – Geoge Valah Like this:LikeBe the first to like this post. […]

 2. Marian din...Berceni spune:

  Utah…nu-i statul ala cu …tipii aia de au …mai multe …neveste ?Mormoni parca ?Eu tin minte ca vaccinurile au salvat vieti de-a lungul anilor…fiind ceva preventiv….impotriva bolilor transmisibile. Tin minte ca prin ’59-’60 am fost toata scoala vaccinata impotriva…tuberculozei iar apoi cam …vreo 5-6 ani ni s-a administrat Hidrazida .Stiu ca exista o teorie ” a conspiratiei” ce zice ca se va inventa ” un vaccin” care la un anume moment { cine va hotara momentul….si mai ales cand si …de ce asta nu-l stie inca nimeni …sau poate ca-l stim cu toti ?} va declansa moartea individului …fara durere…asa instantaneu.Cat de reala este aceasta ” teorie a conspiratiei” azi cand populatia planetei numara 7 miliarde de oameni insa resursele exista ” doar ” pentru vreo….4-5 miliarde ?!Americanii sint deja ” pregatiti” …parca la ei a fost facut acel film…”The Day after…” sau ” Last harbour”{ tradus la noi , Ultimul tarm} …ala cu fred Astaire , Ava Gardner , Antony Perkins si nu mai stiu cine { ala de luau aia de zor staind la cozi pentru asta …pastile de cianura} si unde se arata ” ce au de facut americanii ” in caz de….catastrofa. Deci nu-i plng eu pe aia …ma plang pe mine …ca nu m-a „invatat ” nimeni sa stau la coada disciplinat in asteptarea ” ratiei ” de cianura .Cdred ca deja multi se iau la palme pentru inventarea si administrarea acestor vaccinuri. Trebuiau sa lase lumea asa cum a creat-o Dumnezeu. ce ala a fost prost ? Nu stia El ce stia ??.S-au gasit unii care sa …vaccineze oamenii contra …mortii. Urmarea…s-a inmultit lumea si trebuieste….redusa drastic! Exista parca la greci o legenda cu unu’ care capatase puterea sa invie mortii{ nu era vorba despre Iisus hristos stai linistit!} si care a fost la randul sau dat mortii pentru …prea multele ” invieri” pe care le facea: intrase Moartea in…somaj frate si se ” ingrasa ” Foametea !Asa si acum…de aia zic eu ca e o chestie cu aceste vaccinuri…cel putin chinezii sint corecti, le spun asa cum le zice : sterilizare .

  • George Valah spune:

   Filmuletul e bine documentat si argumentat. Chiar merge la „origini” care sunt mai putin cunoscute…
   Demult, am vazut un film s f, din viitor. Nu mai mi-amintesc mare lucru dar se pare ca ideea era ca „a fost o vaccinare si treptat pe lume au ramas numai femeile, barbatii disparand absolut cu totul! Reproducerea era apoi „clonarea”, etc… Pare…”fezabil” si simplu, ca sa zic asa!
   Oricum, „ideea” folosirii vaccinului ca sa se reduca populatia era deja scoasa pe piata!

 3. Just Me...Carla spune:

  noutati in domeniu,s-a ajuns la concluzia ca vaccinul „antigripal” a activat scleroza in placi,majoritatea victimelor acestei boli,au avut primele simptome imediat dupa vacinarea antigripala,altii dupa vaccinarea „obligatorie” de la varsta de 4 ani……..

 4. Indezirabilul spune:

  Anti Recensământ 2011
  Evitaţi recensământul abuziv al statului trădător şi hoţ din octombrie 2011 ! DĂ MAI DEPARTE !
  http://antirecensamant2011.wordpress.com/

 5. Indezirabilul spune:

  Anti Recensământ 2011
  Evitaţi recensământul abuziv al statului trădător şi hoţ din octombrie 2011 ! DĂ MAI DEPARTE !Acasă
  http://antirecensamant2011.wordpress.com/


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.