Stiri scurte: 11.10.2011

– Fundul oceanului in Golful Mexic, crapat, petrolul iese din adancuri!

Gulf of Mexico Sea Floor Unstable, Fractured, Spilling Hydrocarbons

– Tokyo pe cale a fi abadonat radiatiilor! Strontium 90 depistat in  Yokohama, Kouhokuku. Yokohama e la 245Km de Fukushima!

Breaking News: Tokyo on the edge

– Miscarea protestatara ” ocupati” din America, boicotata din „interior”! (Adicaa… sa fie „infiltrati” de „falsi manifestanti”?! Neeh! GV)

Occupy Wall Street is COINTELPRO (Phony Opposition)

Has ‘Occupy America’ Already Been Controlled?

– Situatia din Libia, la zi! Bancile jefuite,infrastructura distrusa, 500.000 de masini furate si trimise spre vanzare in afara tarii ! „Rebelii” fura scopiii sustinatorilor guvernamentali!

Libya rebels: Human Trafficing mafia in Benghazi

– E confirmat: eruptie vulcanica submarina la 5Km si 900m adancime, in apropierea insulei El Hierro, arhipelag Canare! Intraga populatie de pe insula  evacuata!

 Canary Islands Government Relocate Entire Population of Island Close to Cumbre Vieja

Underwater eruption taking place off the coast of El Hierro

– Simularea tzunamiului ce ar putea urma:

– 43.381 de virusi – unii necunoscuti pana acum- gasiti in sistemul de canalizare! (Viata, nu gluma!GV)

http://www.activistpost.com/2011/10/43381-viruses-found-in-sewage-many.html

– UK se asteapta la o „miniera glaciara” ce ar putea dura mai multe zeci de ani! (De, daca prin  BP nu provocau catastrofa cu petrol din Golful Mexic, poate si azi mai aveau Gulstreamul sa ii incalzeasca! GV)

Britain Faces Decades Long Mini Ice Age

– Descoperirea „ozonului” in atmosfera lui Venus, mareste probabilitatea vietii pe aceasta planeta! (Pai cum ramane cu „atmosfera de acid sulfuric”? Cu temperaturile de sute de grade? Eu cred ca daca s-ar uita mai atent si ar blura mai putin, NASA ar baga de sema si … constructiile de acolo! GV)

Venus Ozone Layer Found: Possibility of Alien Life?

– Un nou „rover” pentru „gasirea vietii pe planeta Marte” e testat in… Teneriffe! (Oare ce cauta „de fapt” roverul ala?GV)

Space rover prepares for Mars in Tenerife tests– VIDEO

– Ganditi cu propriul vostru cap!


17 comentarii on “Stiri scurte: 11.10.2011”

 1. lili3d spune:

  Pământul nostru se îmbolnăveşte din ce în ce mai mult…
  Şi ce e cu filmuleţul acesta? E simpatic! Dar îngrijorător…

 2. […] Alt cer senin, Atlantisra, Ana, Carla, George, Ioan Usca, My heart to your heart, Paporniţa, Ragnar, Rokssana, Schtiel, Shayna, […]

  • George Valah spune:

   Exista la ora asta o miscare „programata” anticrestina in Europa , SUA si cine mai stie unde!
   Calendarul UE a „omis” TOATE sarbatorile crestine, ale celorlalti fiind mentionate! In Ca, oamenii sunt amendati daca se aduna mai mult de 3 si discuta despre Biblie…acasa la ei! Se contureaza si o alta „directie”: Europa sa devina musulmana!

  • Just Me...Carla spune:

   prietene,nu trebuie sa judecam pe ceilalti de ceea ce fac,daca blogherii sunt ortodoxi ce ar trebui sa faca altceva decat sa se preocupe de viitorul umanitatii ?cip-urile si Rosia Montana crezi tu ca nu sunt deloc importante ?…cu toate aceste lucruri trebuie sa fim foarte atenti ,daca noi trecem peste ele ,atunci si ele vor trece peste noi si vom culege vant si praf…..

  • Indezirabilul spune:

   citez din comentarii:http://inliniedreapta.net/insemnare/zeci-de-crestini-ortodocsi-calcati-de-tancuri-in-cairo-blogurile-ortodoxe-ocupate-cu-conspiratii-sioniste-cipuri-si-rosia-montana/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+InLinieDreapta+%28%

   1Riddick 10 octombrie 2011 la ora 20:59
   Foarte grav şi foarte trist ce se întâmplă. Iar tăcerea celor citaţi nu e deloc întâmplătoare. Cu nişte ani în urmă se vorbea (în print, prin “România Mare”, parcă; chiar şi după 9/11) de o alianţă între “ortodoxie şi islam”. Bineînţeles, prin “ortodoxie” se avea în vedere Rusia, dar asta nu se mai scria decât en passant.

   4bogdan calehari 10 octombrie 2011 la ora 21:45
   Cre(s)tinii astia, cred ca n-ar reactiona nici daca ar afla ( fapt real ) ca din cartile de scoala din Arabia Saudita ( fapt real ) copiii arabi pot invata ca Grecia, Bulgaria si Romania sunt teritorii ocupate de catre crestini, ce asteapta sa fie eliberate de catre Islam !

   5Vlad M. 10 octombrie 2011 la ora 21:57
   Martiriul in slujba cauzei majore – exterminarea evreilor – e dezirabil si il inteleg pina si palestinienii. Saccivo-sfera se orienteaza similar: exterminarea sursei releleor din lume spala de pacate micile excese impotriva crestinilor din zona. Nu-i asa, martiriul crestinilor se merita pentru aceasta cauza mareata.
   Intocmai, Emil.
   Costin, bine ai facut ca i-ai numit pe toti acesti ortodocsi de salon, numai buni de pus la inaintare cand la mijloc sunt evreii, catolicii sau protestantii, dar atat de tacuti cand vine vorba despre miile de crime comise impotriva crestinilor de catre musulmani ori de Maica Rusie cea pravoslavnica.

   8Costin A. 10 octombrie 2011 la ora 23:21
   Nu sint crestini, si se mai si pun rau cu fratii nostri musulmani, deci merita sa moara. Ortodoxia de fatada, ortodoxia dughinista pentru care crestini sint doar cine spunem noi si Dughin/FSB/KGB/Maica Rusie?

   • Just Me...Carla spune:

    pffff,exact acest lucru subliniam,prietene, intotdeauna,dar si am deranjat aproape intotdeauna cand spuneam ca vrajmasul Dumnezeului meu este si vrajmasul meu,nu in sensul ca doresc razbunare,in nici in caz,ci in sensul ca vom fi „calcati” cat se poate ,am fost de doua mii de ani si vom fi inca ,deoarece am fost nascuti din adevar,armonie si iubire,iar ei nu cunosc acesti termeni, cu atat mai putin ii vor simti vreodata…..

   • Indezirabilul spune:

    Ioan 15\18. Daca va uraste lumea, stiti ca pe Mine M-a urat inaintea voastra.
    19. Daca ati fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru ca nu sunteti din lume si pentru ca Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea va uraste lumea.
    20.Aduceti-va aminte de vorba pe care v-am spus-o: „Robul nu este mai mare decat stapanul sau.” Daca M-au prigonit pe Mine, si pe voi va vor prigoni; daca au pazit cuvantul Meu, si pe al vostru il vor pazi.
    21. Dar va vor face toate aceste lucruri pentru Numele Meu, pentru ca ei nu cunosc pe Cel ce M-a trimis.
    22. Daca n-as fi venit si nu le-as fi vorbit, n-ar avea pacat; dar acum n-au nicio dezvinovatire pentru pacatul lor.
    23. Cine Ma uraste pe Mine uraste si pe Tatal Meu.
    24. Daca n-as fi facut intre ei lucrari pe care nimeni altul nu le-a facut, n-ar avea pacat; dar acum le-au si vazut, si M-au urat si pe Mine si pe Tatal Meu.
    25. Dar lucrul acesta s-a intamplat ca sa se implineasca vorba scrisa in Legea lor: „M-au urat fara temei.”
    26. Cand va veni Mangaietorul, pe care-L voi trimite de la Tatal, adica Duhul adevarului, care purcede de la Tatal, El va marturisi despre Mine.
    27. Si voi, de asemenea, veti marturisi, pentru ca ati fost cu Mine de la inceput.
    http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/15/

  • Indezirabilul spune:

   in min 1 26 e scris
   La fiecare 11 ani este un ciclul solar.
   Un Maxim Solar a fost in 1989 1990 urmatorul in 2000 2001 si urmatorul ar fi in 2011 2012 Ritualurile oculte se bazeaza pe date astronomice si astrologice si la fiecare ritual ocult se pregatesc evenimente sau se anunta cate un discurs infam……….

   • Just Me...Carla spune:

    in primul rand,cel ce a creeat aceste mini filmulete ,incurca „borcanele” atat de tare incat nu stiu inca daca intentionat sau din nestiinta…….daca nu scapam de mentalitatea veche nu vom face fata la ceea ce va veni,vom ramane niste morti vii care populeaza pamantul.Este atat de evident ca aceste filme sunt impotriva cunoasterii ,toate religiile practica ritualuri,nu ritualurile sunt problema ci scopul pentru care se fac,nu Misteriile Egiptene sunt problema ci „inexistenta sufletelor” celor ce au ajuns la Cunoastere si o pun in aplicare impotriva umanitatii.,istoria se repeta si de aceea trebuie cunoscuta pentru a evita greselile trecute……

   • Indezirabilul spune:

    Ingerii lui Dumnezeu nu pot fi chemati prin ritualuri omenesti deoarece ei se supun doar poruncii lui Dumnezeu.Ei nu atrag niciodata atentia asupra lor insasi ci doar asupra puterii lui Dumnezeu si a mesajelor Sale.
    Psalmii 91\11. Caci El va porunci ingerilor Sai sa te pazeasca in toate caile tale;

    Ingerii cazuti sunt numiti’ ingeri pazitori ‘ sau ‘calauze ale sufletelor’de catre vrajitori si falsii vindecatori ai sufletului
    Ingerii cazuti pot fi chemati prin eforturi umane care insala cu privire la puterile lor distructive si isi fac loc prin cai aparent inocente

  • Just Me...Carla spune:

   exista aceasta posibilitate,cum spuneai si tu prietene, se cauta introducerea Legii Martiale….

 3. Marian din...Berceni spune:

  Ca in ” interiorul” ….”miscarii de pe Wall Street se intampla …ce se intampla, nu-i de mirare. Motivele ,pot fi cele prezentate de televiziuni{ chestia cu „homelesii”…} dar in mod evident se adauga inca doua , minim doua posibilitati. Una din ele este clar infiltrarea celor ce …protesteaza cu agenti sub acoperire , agenti apartinand diferitelor institutii…inclusiv din partea institutiilor de pe Wall Street si …este normal. Cum sa stie institutiile ce se „pregateste” in interiorul manifestatiei ?Am experienta Pietei Universitatii si…A doua posibilitate este, discreditarea celor ce participa { frate nu sint altceva decat …anarhisti , decat drogati, decat niste tipi ce doresc destabilizarea…tariii} si a …ideii in sine , idee ce a dus la inceperea, la organizarea acelui protest pe Wall Street si care vad ca se cam raspandeste insa, cunoscand-ui pe americani…{cel putin din filme} cunoscand modul in care judeca…{ cam gregar…mai mult decat oricare dintre noi} nu m-ar mira ca multi { mai ales privind imaginile prezentate de media} sa inceapa sa blameze manifestatiile si sa fie si de acod cu interzicerea …altor ” drepturi civile” numai pentru a nu mai vedea ” asemenea imagini”…pentru a se putea bucura de imaginea …curata a Wall street-ului ….asa cum a gandit-o …Lincon, batranul Abe .Ce a fost in Libia …a fost si in Irak…Am un amic care a fost in Irak ca insotitor la o firma de security , si care are si azi prin casa …cateva milioane de lovele irakiene cu ajutorul carora in mod evident nu-si poate cumpara nici macar o …Cola.Vor fi si aia obligati sa schimbe moneda{ asta inseamna destabilizare} si eventual sa treaca la dolar sau …de ce nu , la euro.Spui matale ca aia din UK…se asteapta la o noua era glaciala?Pai sa ne intelegem: nu tot ei au prezis incalzirea globala ?Spui ca aia testeaza un nou ” Rover” tocmai in Tennerife ? Bani aruncati. Sa vina sa faca ” figura ” asta la noi in Romania, abia ca vor avea parte si de ” aerul” de pe Venus… mai ales in Ploiesti !Si-m pare rau ca trebuie s-o afirm: este foarte greu sa ” gandesti cu propriul cap” , in conditiile in care…nu esti singur pe planeta!Bombardamentul informatic din ultimii douazeci de ani a anihilat si mai mult posibilitatea creerului uman sa de asi folosii „abilitatile” .Nu vreau sa ma crezi un Sandu Inapoila insa prin anii ’50 pe cand eram eu ” mai tanar” existau mai multi oameni destepti , mai multi oameni inteligenti decat exista azi si decat vor exista in viitorul mai apropiat sau dimpotriva….Si nu in ultimul rand: afirmi ca exista o miscare ” programata ” anticrestina in Europa si SUA .Pai Europa este dupa stiinta mea …crestina chiar daca nici un european nu este crestin in inima sa.Adica ceea ce implica crestinismul! Cat despre SUA…pai la aia …la ce sa te astepti ?Ti-am mai spus eu…in afara faptului ca acolo s-a nascut si a trait Elvis…alte ” merite „…. n-au!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.