Stiri scurte: 23.10.2011

(Apropo, unde e steagul…Romaniei? Si al…Bulgariei! GV)

– Dupa ce Libia devine „protectorat „, ce  (CINE) urmeaza?Poate… „toata Africa”! Deja americanii au trimis trupe in Africa Centrala ca sa inabuse o razmerita minora! „Opriti expansiunea economica a Chinei” sa fie se pare ideea urgenta a Americii?

The End of History: Now that the CIA’s proxy army has murdered Gadhafi, what next for Libya?

The Son of Africa Claims a Continent’s Crown Jewels

– Unii se indoiesc de moartea lui Gaddafi! Sa fie totul o manevra mediatica pentru a slabi rezistenta aparatorilor Libiei? Va amintiti clipul in care Hillary Clinton repeta: „neconfirmat, neconfirmat”! Sunt multe alte „date lipsa” si asumari in a se certifica moartea sa! Alte vesti „neoficiale” spun ca e :”bine sanatos si cu moralul ridicat”!

Doubts About Gaddafi’s Reported Assassination

–  Firmele britanice indemnate sa se grabeasca sa-si faca valiza si sa preia contracte in Libia! (Romania … tot pe „n/mare” !GV)

British firms urged to ‘pack suitcases’ in rush for Libya business

– NATO si-a propus sa incheie campania militara in Libia de … Halloween! (Ce mai bombardeaza pana atunci? Ce mai e de bombardat!GV)

Nato to end Libya campaign on 31 October

– UE, UE…unde e !

– Americanii s-ar putea sa trebuiasca sa munceasca pana la.. 80 de ani, ca sa aibe din ce sa traiasca? (Uuusanatate, nu gluma! GV)

Many of us won’t be able to retire until our 80s

– Americanii loviti „in plex”: Irakul nu le permite stationarea de baze militare pe teritoriul lor, dupa retragerea completa a trupelor pana in Decembrie anul acesta!

Iraq rejects US request to maintain bases after troop withdrawal

– Foto al unui ET surprins in jungla amazoniana?!

Alien environment: Children pose for the camera while, behind them, a bright light flashes (circled right) and what looks like a small being stands to the right of a tree (circled left)

Proof? A still from a video apparently taken by British tourists in Mamaus region of the Amazon showing an alien-like creature standing in the jungle

Just leaving his craft? The lone figure appears to arch its back, perhaps stretching, as the light flashes nearby

The Braz-alien rainforest: Is this creature pictured in the Amazon jungle a visitor from outer-space?

Similar: The Lloviu virus is similar to the deadly Ebola strain (pictured)

– Pentru prima data in Europa, un virus asemanator „ebolei”, descoprit in Spania in .. lilieci!  Ciudat este ca acest virus a aparut „in afara” ariei geografice in care el exista! (Pai si holera din Haiti, se pare ca a fost adusa de „trupele de pace ONU” ! Cat se intreaba savantii: „cum a ajuns virusul aici”, poate altii sa gaseasca „cine l-a facut”!GV)

First Ebola-like virus native to Europe is discovered in Spanish bats

– Politia UK isi schimba uniformele: vor fi complet negre!

Northumbria police uniformsThe thin black line – police to get new look

Reclame

15 comentarii on “Stiri scurte: 23.10.2011”

 1. kiusimus spune:

  Noi suntem in altă roză probabil.
  Acum e important să fim număraţi, clasificaţi şi analizaţi urgent.

 2. lili3d spune:

  ET pare a fi de-al locului.

 3. Just Me...Carla spune:

  e foarte important de stiut,daca acceptam „miscarea recensamant” acceptam inca o perioada sistemul……mesajul „recensamant” este de suprafata,este pentru populatie( este ca o eroare de mesaj in programul Matrix,in timp ce dai accept ti-i se viruseaza calculatorul instantaneu) ,refuzul in schimb le va incurca planurile si este de dorit ,chiar cu pretul „amendarii”………..

  • George Valah spune:

   Din cate cunosc, in legile dreptului civil sau penal, se spune clar ca „declaratia este un drept si nu o obligatie”! Si la americani e fraza: „ai dreptul sa pastrezi tacerea si orice vei spune va putea fi folosit ompotriva ta intr-o curte a legii”… Deci „obligatia” de a declara ceva impotriva vointei tale , sub amenintare (durres) este nula de drept! pentru ca ti se incalca drepturile findamentale constitutionale de viata privata si acela de a nu vorbi daca nu doresti. In Constitutia SUA mai exista si ‘Amendamentul 5″ prin care oricine se poate preleva de el pentru a nu se „autoincrimina”.

 4. Ana Pinescu spune:

  Carla, la mine in sat, stand pe marginea santului si observand, iti sare in ochi parodia acestui recensamant.
  Intr-o curte amarata, casa din chirpici, curata si ingrijita, dar clar batraneasca, apare echipa de doua recenzoare. batrane si ele, rujate, cu hainele bune scoase de la naftalina. Incep intrebarile, adresate batranilor gazda: folositi .. aaa, inter.. aaa, asta ..adica folositi uinternit ? Batranii se uita unul la altul, mosul ii spune babutei: raspunde tu! Babuta raspunde hotarata recenzorilor: da, mama, folosim! ca avem di tati in casa noastra, ne-au adus si nepotii, … de ce sa nu folosim….

  • Just Me...Carla spune:

   dragii de ei 😦 sunt „nevinovati” …….D-na Ana, ati povestit atat de frumos,incat parca m-am aflat acolo pentru cateva momente si …mai vreau 🙂 …atat de mult mi-as fi dorit sa traiesc la sat,dar nu am avut norocul ,nici macar sa am bunici sau rude apropiate….dar am acest lucru in plan,acum…zi frumoasa !!!

 5. Indezirabilul spune:

  cel mai important FARA SEMNATURA
  cititi acest link:
  https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B-TP4bAGzlXlZDJlMjhkYTctOWJlZC00Mzk4LTgzMjktNWJjMDY4MjRmYWFi&hl=en_U
  veti vedea acolo clar ca nu au voie sa ceara date despre locul de munca (si implicit numarul de ore lucrate pe saptamana), despre situatia economico-financiara, adica despre bunurile proprii…locuinta fiind tot un bun propriu, nu au voie sa ceara date despre aceasta, adica despre numarul de camere, suprafata, termopane, centrala, canalizare, etc…
  si, o chestie foarte importanta, cititi la punctul IX. Categorii de date prelucrate, si veti vedea ca la casuta 7, unde se afla “semnatura”, nu este bifat nimic! ceea ce este si logic, pentru ca e recensamant, nu e ancheta, deci nu trebuie semnat nimic!!!!
  si nu va speriati de amenda!!! nu e constitutionala, nu vor da nici o amenda! asa au speriat lumea si in cazul asigurarilor obligatorii ale locuintelor…doar 45% din romani si-au asigurat locuinta, preponderent in mediul urban…la sate, aproape nimeni nu a asigurat nimic! si nu au amendat pe nimeni!
  asa va fi si acum…deja multi nu dau toate datele, nu raspund decat la intrebarile care le convin, raspund aiurea, multi nu dau CNP-ul, multi nu deschid…ACEST RECENSAMANT VA FI UN ESEC !!! foarte multi ar trebui amendati, dar nu vor amenda pe nimeni, pentru ca ei stiu ca amenda se poate contesta foarte usor si castiga procesul, daca nu la noi, la CEDO in orice caz! dar si in instantele noastre se va putea castiga foarte usor o eventuala contestatie a amenzii, pentru simplul fapt ca datele cerute sunt personale, si nu au dreptul sa ceara asa ceva: date despre locul de munca, rude din strainatate, situatia economica…
  ei stiu asta, stiu ca incalca drepturile si libertatile cetatenesti, incalca mai multe legi, si insusi constitutia…dar mizeaza pe nestiinta multora, si speculeaza, incearca si ei, si care cade in plasa lor, foarte bine…
  a spus purtatorul ala de cuvand de la INS ca se vor da amenzi doar pentru bruscarea recenzorilor si pentru refuzul explicit de a primi recenzorii…dar daca ei suna si noi nu-i bagam in seama nu-i refuzam explicit, pur si simplu “nu suntem acasa”…in fine, ideea e ca nu au ce ne face, nu vor da nici o amenda…
  cred ca putem foarte lejer sa nu dam drumul la usa…si daca dam, sa le zicem foarte clar ca le dam doar numarul de persoane care locuieste (putem da eventual si numele, dar nu e obligatoriu, numarul ajunge, ca doar de aia e recensamant, sa ne numere) si mai putem raspunde tocmai la intrebarile alea care nu sunt obligatorii: etnia, limba materna si RELIGIA…ATAT !!! fara CNP, fara data si locul nasterii, fara profesie, loc de munca, fara detalii despre eventuale rude din strainatate, fara informatii despre locuinta, despre starea economica…si, cel mai important, FARA SEMNATURA !!! sa consemneze cate persoane locuiesc, ce etnie si religie au si sa multumeasca pentru ca am cooperat!
  Doamne ajuta si faceti cunoscut documentul ala tuturor rudelor si prietenilor! acolo se vede clar cum sta treaba!

 6. lili3d spune:

  Oricum, semnătura o poate da o rudă, un vecin, un cunoscut…

 7. Ana Pinescu spune:

  Pai si ce veridicitate au datele mele certificate prin semnatura unui vecin?


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.