Stiri scurte: 24.10.2011

– Protestele „Wall Street” regizate, infiltrate, sa sa se poata „interzice manifestatiile”! Asa isi imagineaza „ei” democratia si respectul fata de legi si Constitutie! Sa vedeti „cum se face”: 😀

– Baniice „megahotie”! Ce sclavie pe NIMIC! Nu guvernele tiparesc bani, ci bancile private! Cum? Cu un click pe calculator! Si pentru asta se percepe „dobanda”! Pe planeta nu exista suficienti bani in circulatie, care sa acopere imprumuturile+dobanzile existente! Asa se manipuleaza „crizele”, perioadele de „inflorire economica”!  Oamenii nu-si perd casele pentru ca nu vor sa munceasca, ci pentru ca nu sunt suficiente locuri de munca! Ce excrocherie! Dar totul are un scop: o singura „moneda mondiala”- electronica , pe care „ei” s-o controleze, o singura armata mondiala – NATO care sa slujeasca un singur guvern mondial! Un clip DEOSEBIT de explicit!

– Adevarata istorie detailata a orelor de dinaintea  prinderii si uciderii lui Gaddafi, in articolul din link:

Gaddafi’s final hours: Nato and the SAS helped rebels drive hunted leader into endgame in a desert drain

The drain where Muammar Gaddafi was hiding before he was captured in Sirte

– Aah! Dupa Irak care nu vrea baze americane pe teritoriul lor, acum si Presedintele Karzai al Afganistanului declara ca „in eventualitatea unui razboi intre America si Pakistan, Afganistanul va fi de partea … Pakistanului!(OK! Si cu trupele romanesti de pe acolo, cum ramane? Noi, cu cine… „votam”..? Hic! GV)

Karzai: Afghanistan to back Pakistan in US-Pak war

– Rebeliunea kurzilor, face ca Turcia si Iranul sa devina si mai apropiati: Iranul promite sa ajute la inabusirea acesteia in nordul Irakului!

Kurdish threat makes Turkey flip flop on Iran

– Votul UN cere pres. Yemenului sa plece de la putere! ( Apoi, tot  democratic, va vota si cine sa fie noul presedinte al Yemenului! … GV)

UN vote calls for Yemen President to hand over power

– La UE, tot mai mult se contureaza planul unei singure trezorerii, care sa supravegheze taxele si cheltuielite tuturor celor 17 tari din „eurozone”!

New euro ‘empire’ plot by Brussels

Britain must decide on the nature of its relationship with the European Union

– Cica, bancile europene cer si „vor primi” , 500 miliarde de euro sa se… „recapitalizeze”! Banii (ce excrocherie! GV) vor veni de la „contribuabilii” din statele membre, ca „ei sunt puterea”!

EUROPE’S BANKS HEAD FOR BAILOUT AS FRANCE AND GERMANY RACE TO FIND DEBT SOLUTION

Europe's leaders threaten Greek default if banks won't take haircut

– Unele state UE spun bancilor ca ar fi bine sa piarda si ele ceva, macar 200 miliarde euro, ca altfel declara si ei „faliment” ca Grecia si le lasa „cu ochii in soare”!

Europe’s leaders threaten Greek default if banks won’t take haircut and accept losses of £120bn

– Si ce mai planuieste UE: sa taie din ajutoarele de hrana pentru saraci! (Si  sa ne trezim cu ei pe cap, aici, la noi, in Romania?! Neeh! Ii trimitem inapoi „acasa’! Sa stea la ei acolo, in schenghenul lor! GV)

EU considering massive cuts to food aid for poor

–  Umor illuminati, 1987 !

– Si.. umor actual !

 


45 comentarii on “Stiri scurte: 24.10.2011”

 1. Just Me...Carla spune:

  nu sunt de acord cu iesit-ul in strada…mai ales ca am avut „imagini in direct” despre cum erau atacati la gramada 😦 …si totusi altfel cum punem umarul la schimbare ?!

  • George Valah spune:

   Oooo…! Asa de simplu ca …”ti se zburleste parul”! Inchipuieste-ti „greva generala”, in care toti stau acasa sau se duc la plimbare! Jandarmii nu au pe cine bate, nimeni nu e filmat, dar…”nimic nu merge”! 😮
   Cred ca i-ar innebuni mai rau ca o masa de cateva mii de oameni pe care sa-i zapaceasca cu gaze, bastoane, etc!
   Sau din contra: manifestatii continue „prin rotatie” (doar masele sunt mai numeroase ca fortele represive): dupa 3-4 zile „ailalti” ar fi terminati de oboseala! Sa mai continui?!

   • Cezar spune:

    Da, eu așa cred ca ar trebui făcut ( și e cel mai probabil ca se va întâmpla asa ): populația să coalizeze într-o singura idee, greva generală, nimeni nu mai muncește, nimeni nu mai contribuie cu nimic la stat, cel putin o săptămână… cum ar putea guvernul ( statul ) să intervină, sau pentru ce, dacă străzile sunt goale, nu manifesta nimeni… 🙂 … nu se întâmplă nimic după o săptămână, se continua o luna… E singurul mod prin care ne putem arata puterea.

  • Marian din...Berceni spune:

   Just Me…Carla :
   nu sunt de acord cu iesit-ul in strada…mai ales ca am avut “imagini in direct” despre cum erau atacati la gramada …si totusi altfel cum punem umarul la schimbare ?!

   Am mai pus o data „umarul ” in ’89 si….au venit aia din linia a doua si s-au cocotat in varful piramidei puterii si …nici dracu nu-i mai da jos …poate sa vina insfarsit….sfarsitul lumii pentru ca javrele astea sa …dispara!Cum „pui umarul la schimbare ” ? Simplu: ai grija ce si cum votezi data viitoare si mai ales ai grija sa inveti , sa luminezi si pe altii ce si cu cine sa voteze!

 2. […] scurt despre minciună, Tâmpa-n felii de toamnă , BASESCU CONVOACA (!!!) GUVERNUL LA COTROCENI, Stiri scurte: 24.10.2011, Prin gradina, Frunze, Miron Cosma și PSD-ul muncitorilor, Inocentul – Epilog, Doar […]

 3. Just Me...Carla spune:

  eheiii aici ma bazez pe voi,barbatii cu idei ,orice in afara de manifestatiile din strada pe care nu le doresc nici in ruptul capului….

  • Marian din...Berceni spune:

   Just Me…Carla :
   eheiii aici ma bazez pe voi,barbatii cu idei ,orice in afara de manifestatiile din strada pe care nu le doresc nici in ruptul capului….

   Eheiii ma bazez pe VOI femeile cu ideii, orice in afara de manifestatiile de strada pe care nu le doresc nici in ruptul capului!

   • Just Me...Carla spune:

    uff Marian, chiar crezi ca se castiga in functie de voturi,ca exista corectitudine ? ei bine eu m-am indoit intotdeauna de asta,si chiar daca ar fi,atata timp cat exista oameni care se vand pe un kilogram de malai si faina,asteapta dumneata pana la Pastele Cailor si ai sa vezi schimbarea la fata,caci te vei mira sa vezi aceeasi Marie dar cu alta palarie,iar timpul trece ,nu ne asteapta

 4. […] scurt despre minciună, Tâmpa-n felii de toamnă , BASESCU CONVOACA (!!!) GUVERNUL LA COTROCENI, Stiri scurte: 24.10.2011, Prin gradina, Frunze, Miron Cosma și PSD-ul muncitorilor, Inocentul – Epilog, Doar […]

 5. Andi Bob spune:

  Mă topesc cei care mai pot fi uimiți/revoltați de mizeriile nesfârșite și aranjamentele celor de la Putere! 🙂 Foarte haioși…

  • Just Me...Carla spune:

   dragut, nu? ca ne intereseaza de viata celor 70 % dintre romani,care sunt ajunsi la pragul, de cersetori……

 6. Marian din...Berceni spune:

  Cezar :
  Da, eu așa cred ca ar trebui făcut ( și e cel mai probabil ca se va întâmpla asa ): populația să coalizeze într-o singura idee, greva generală, nimeni nu mai muncește, nimeni nu mai contribuie cu nimic la stat, cel putin o săptămână… cum ar putea guvernul ( statul ) să intervină, sau pentru ce, dacă străzile sunt goale, nu manifesta nimeni… … nu se întâmplă nimic după o săptămână, se continua o luna… E singurul mod prin care ne putem arata puterea.Si cine sa faca greva desteptule ? Si pe perioada grevei….ce vor manca oamenii si …aia de acasa ?Pai oamenii este posibil sa moara de foame …aia de la putere au suficient cat pentru 100 de ani chiar daca este greva! N-au apa…cumpara de la Paris, n-au paine , cumpara de la Londra ,n-au…altceva…cumpara de la …Roma! Tu de unde si mai ales …cu ce ?!

  • Marian din...Berceni spune:

   George Valah :
   Oooo…! Asa de simplu ca …”ti se zburleste parul”! Inchipuieste-ti “greva generala”, in care toti stau acasa sau se duc la plimbare! Jandarmii nu au pe cine bate, nimeni nu e filmat, dar…”nimic nu merge”!
   Cred ca i-ar innebuni mai rau ca o masa de cateva mii de oameni pe care sa-i zapaceasca cu gaze, bastoane, etc!
   Sau din contra: manifestatii continue “prin rotatie” (doar masele sunt mai numeroase ca fortele represive): dupa 3-4 zile “ailalti” ar fi terminati de oboseala! Sa mai continui?!

  • Cezar spune:

   Fără falsă modestie, sunt deștept! Mulțumesc pentru compliment și doar ca o părere personală mi-am permis a spune cele de mai sus. Probabil că va mai trebui mult până se va înțelege că omul poate să facă acest pas fără a-și mai pune atâtea piedici singur… e mai ușor să se rezolve de la sine…

  • Just Me...Carla spune:

   mai bine stai flamand pe perioada grevei Mariane ,stiind ca apoi vei putea infuleca grozav,decat sa stai flamand 20 de ani…..

   • Marian din...Berceni spune:

    Just Me…Carla :
    mai bine stai flamand pe perioada grevei Mariane ,stiind ca apoi vei putea infuleca grozav,decat sa stai flamand 20 de ani…..

    Am mai intrebat si …te intreb si pe dumneata : cu cine , unde si la ce sa faci greva ? Cati mai sunt cei ce pot afecta cat de cat ?Singurii sint profesorii { i-ai vazut pe aia facand greva…mai mult de o saptamana …doua ? Si aia sint oameni…au nevoile lor…necazurile lor…} , medicii { chiar ti-ai dorii o greva in ” sanatate ” ? Si asa vai de mama noastra in materie de …” sanatate” !} ,politia ? Sa fim seriosi. Nu cred ca ti-ai dorii o greva generala a politiei! Jandarmeria….astia…n-au voie ca sint militari si ei si pompierii , desi nu cred ca ai dori ca aia de la pompieri sa intre in greva…cu jandarmii e altceva…chiar altceva..Poate ” serviciile”…sa intre in greva…Ei asta DA greva !Hai.. ai curajul sa indici pe cei ce doresti matale sa faca greva! Aaaa sa iasa toata tara in strada , in toate localitatile si sa protesteze…asta-i altceva…insa …va fi ca un val si…sti vorba aia ” ce e val…ca valul trece” !Cat despre mine{ asta ca tot lasai sa se inteleaga…} …eu sunt mult prea batran pentru ” distractii” de acest gen. Mi-am propus { de la Piata Universitatii incoace…mai precis din 13-15} sa nu mai ies in strada daca nu am in brate macar un Kalasnicov si o unitate de foc. La violenta se raspunde cu violenta …indiferent ce credzi dumneata sau altii si sa fi sigura ca asa ca-n Siria , Libia sau …America vom avea parte de multa violenta! De fapt chiar si scrierile din vechime spun asta . Este suficient sa „rasfoiesti” Biblia { si stiu c-o faci } pentru a vedea ca…am dreptate.

 7. alia spune:

  Voi stiti cum face o vietate cand moare? Da din picioare si se zvarcoleste , cam asa se inatampla si acum , acest sistem , mod de organizare sociala , este depasit asa ca trebuie sa moare pentru a lasa locul la altceva . Nu cred ca trebuie sa participam in vreun fel , se sufoca singur . Cu sau fara manifestatii rezultatul va fi acelasi , poate doar timpul sa fie altul .

  • George Valah spune:

   De acord…cu zvarcolirea. 🙂 Dar asa mai paote rani pe unde apuca pe unii si altii! A interveni e de dorit, dar in asa fel incat sa fie combatuti cu propriile legi. slabiciuni si atinsi acolo unde sunt mai slabi! BANUL! Nu pentru ca nu l-ar avea dar ‘ei” depind de bani mai mult decat cei modesti! Se supun lui, pt bani fac orice… Oricum, nu prin comenturi se poate pregati o actiune serioasa care sa puna lucrurile la locul lor…

 8. Just Me...Carla spune:

  din pacate ,romanii nu au nici curaj si nici vointa,atunci sa nu ne miram ca s-a ajuns aici,cei mai multi prefera sa traiasca in genunchi,iar majoritatea dintre cei care au ce pune in farfurie,sunt nepasatori la suferinta altora,…..romanilor le lipseste demnitatea…..

  • georgevalah spune:

   Nu e chiar asa…. dar la noi s-a cultivat deliberat o forma de prostire generala, prin care se pretuieste ideea de “modestie” – de fapt umilinta! iar cel ce ar fi ridicat nasul era pe loc taxat atat de autoritati cat si de opinia publica! Spre comparatie de ex. educatia de mici a americanilor e ca ” ei sunt stapani si nimeni nu-i mai bun ca ei”- dee acolo atitudinea de invingator la ei si de “umilinta/neputinta.lipsa de autoconsiderare la noi! Educatie de “stapan” versus educatie de “servitor”. Poti blama un copil care de mic e invatat asa de parinti, scoala, societate? Acum, noul val de ciocoi a ales exact opusul: aroganta, obraznicie, trufie nemasurata! Evident tot o cale de dezechilibru vis a vis de propria persoana ca valoare si fata de ceilalti… Singura solutie e revenirea la adevar, care este: demnitate – nu umilinta, respect pentru sine cat si pentru ceilalti care il ,merita, indrazneala- adica a-ti asuma riscuri, si mai ales hotarare. Dar toate astea nu sunt trasaturi native de caracter, ci o atitudine cultivata prin educatie si victorii mici, dar dese prin care sa se castige increderea, siguranta, etc… Se poate…

   • Just Me...Carla spune:

    intr-adevar cele de mai sus pot fi motive George, insa nu sunt argumente,sa nu uitam ca si eu am crescut si am fost „educata” de aceeasi „era de fier” insa ce am avut mai de pret ,nu au reusit nici sa micsoreze si nici sa-mi smulga ,caci cum era sa accept ceea ce nu era de acceptat sau cum era sa fiu ceea ce nu sunt ?! ….

 9. alia spune:

  Cine poate sa-mi spuna ce relevanta are suprafata bucatariei mele in statisticile facute cu prilejul recensamantului , unele intrebari sunt stupide si irelevante , m-au mai intrebat unde eram cand s-au nascut copii mei , pe mine, mama lor , unde puteam sa fiu daca stiau deja locul nasterii .

  • Just Me...Carla spune:

   poate voiau sa stie daca erai in concediu :)…..mama mea era in cantonament 🙂 cand se nastea Xena cea razboinica 🙂

 10. Ana Pinescu spune:

  Constat ca, in functie de zona/curiozitate/interes primim intrebari diferite la acest sondaj. Pe voi v-au intrebat daca ati mai avut copiii, adica nascuti chiar daca au trait fie si o ora??? In schimb, alia, pe mine nu m-au intrebat unde am nascut (ma rog, unde eram cand am nascut; apropos, puteam sa raspund „ëram in bucatarie” ??)

  • lili3d spune:

   Asta îi întreabă pe copiii tăi. Şi întrebarea se referă la domiciliul mamei persoanei, depinde cum a fost citită. Dar chiar nu ştiu la ce foloseşte, fiind înscrisă la rubrica ,,Locul naşterii” pe formularul personal. Puteai să răspunzi orice, nu ştiu ce s-ar fi scris, însă.

 11. […] Ana, Androxa, Atlantisra, Carla, Carmen, George, Elena, Ioan Usca, Mirela, G1b2i3, Ragnar, Rokssana, Schtiel, Shayna, […]

 12. alia spune:

  Probabil fiecare recenzor spune cum intelege … Cred ca vroia sa stie daca am nascut la spital sau acasa , asta era o intrebare ok , A mai vrut sa stie cine este capul familiei , am respuns ca eu , adica ce eu nu puteam sa fiu … Nu,nu ,nu cum il chiama pe sot , am intrebat dece trbuie sa fie el capul ? Asa prevede codul familiei …… etc.

  • lili3d spune:

   Cred că n-a citit nimic. Lucrurile sunt cum am zis eu. Iar capul familiei se poate declara oricine, după cum se înţeleg în familie. Nu e vorba de niciun cod al familiei în manualul RPL. Recenzorii au datoria, dacă li se cere, să dea formularele celor la care merg, pentru a le consulta. De multe ori, persoanele vizitate înţeleg mai bine ce scrie acolo.

 13. Indezirabilul spune:

  NOUA LIBIE a legalizat POLIGAMIA. Ce spune legea islamică despre căsătorie, divorţ şi familie
  Preşedintele Consiliului Naţional de Tranziţie al Libiei, Mustafa Abdul-Jalil, a declarat că legislaţia libiană se va baza pe Şaria (legea islamică), scrie The Telegraph. Astfel, prima lege afectată este cea a căsătoriei. Printr-un decret, preşedintele de facto al Libiei, a ridicat interdicţia poligamiei.
  În timpul regimului lui Gaddafi, bărbaţii libieni nu aveau voie să aibă mai mult de o soţie. Legea islamică prevede însă că un bărbat poate să aibă cel mult patru soţii.
  Şaria, legea religioasă a Islamului, este un cod de conduită care a derivat din învăţăturile Coranului şi din exemplul de viaţă dat de profetul Mohamed. Legea islamică a fost definitivată în secolele VIII şi IX şi reprezintă cuvântul lui Allah în legătură cu societatea islamică, adică legea lui Dumnezeu. Musulmanii sunt obligaţi prin credinţa lor să urmeze aceste legi de conduită………….
  http://www.gandul.info/international/noua-libie-a-legalizat-poligamia-ce-spune-legea-islamica-despre-casatorie-divort-si-familie-8897149

 14. Marian din...Berceni spune:

  Just Me…Carla :
  uff Marian, chiar crezi ca se castiga in functie de voturi,ca exista corectitudine ? ei bine eu m-am indoit intotdeauna de asta,si chiar daca ar fi,atata timp cat exista oameni care se vand pe un kilogram de malai si faina,asteapta dumneata pana la Pastele Cailor si ai sa vezi schimbarea la fata,caci te vei mira sa vezi aceeasi Marie dar cu alta palarie,iar timpul trece ,nu ne asteapta

  @Just me Carla Nu cred in asta insa …m-am saturat!! In ’89 am plecat de acasa vineri dimineata si am revenit luni seara…si?A venit Iliescu{ aialalti au stat la fereala pe moment} si incet ,incet au revenit pe stasee si ceilalti din linia a doua a partidului si ai securitatii. Azi platim pentru cei ce au stat sa asculte la ce le-a indrugat ” comunistul de omenie” Ion Iliescu!Cat despre oamenii ” care se vand pentru un kg. de malai sau de faina”…draga prietene…atunci cand n-ai , atunci cand nu se intrevad sanse de ” mai bine”…iei ce …se indura ” unii” sa-ti dea! Nu-i vina lor este ” vina” alora ce n-au nici o lege …nici macar cea a bunului simt! De fapt lege exista insa…ai vazut pe cineva care s-o aplice ? Ai vazut pe cineva ” platind” pentru asa ceva ?Au avut si au grija sa nu se intample asta!

 15. Just Me...Carla spune:

  Mariane si eu am fost acolo,desi aveam doar 20 de ani,am fost acolo cand a inceput ,cand erau 50 de oameni,apoi in 22 a aparut cineva a bacon si striga Iiescu,atunci am inceput sa-mi dau seama ca rau facusem si ca Ceausescu avea dreptate cand spunea de agenturile straine,care astazi ne conduc……….

 16. Just Me...Carla spune:

  la balcon,am vrut sa scriu mai sus,scuze ,tastatura o ia razna 🙂

 17. Just Me...Carla spune:

  Marian din…Berceni :

  Just Me…Carla :
  mai bine stai flamand pe perioada grevei Mariane ,stiind ca apoi vei putea infuleca grozav,decat sa stai flamand 20 de ani…..

  Am mai intrebat si …te intreb si pe dumneata : cu cine , unde si la ce sa faci greva ? Cati mai sunt cei ce pot afecta cat de cat ?Singurii sint profesorii { i-ai vazut pe aia facand greva…mai mult de o saptamana …doua ? Si aia sint oameni…au nevoile lor…necazurile lor…} , medicii { chiar ti-ai dorii o greva in ” sanatate ” ? Si asa vai de mama noastra in materie de …” sanatate” !} ,politia ? Sa fim seriosi. Nu cred ca ti-ai dorii o greva generala a politiei! Jandarmeria….astia…n-au voie ca sint militari si ei si pompierii , desi nu cred ca ai dori ca aia de la pompieri sa intre in greva…cu jandarmii e altceva…chiar altceva..Poate ” serviciile”…sa intre in greva…Ei asta DA greva !Hai.. ai curajul sa indici pe cei ce doresti matale sa faca greva! Aaaa sa iasa toata tara in strada , in toate localitatile si sa protesteze…asta-i altceva…insa …va fi ca un val si…sti vorba aia ” ce e val…ca valul trece” !Cat despre mine{ asta ca tot lasai sa se inteleaga…} …eu sunt mult prea batran pentru ” distractii” de acest gen. Mi-am propus { de la Piata Universitatii incoace…mai precis din 13-15} sa nu mai ies in strada daca nu am in brate macar un Kalasnicov si o unitate de foc. La violenta se raspunde cu violenta …indiferent ce credzi dumneata sau altii si sa fi sigura ca asa ca-n Siria , Libia sau …America vom avea parte de multa violenta! De fapt chiar si scrierile din vechime spun asta . Este suficient sa “rasfoiesti” Biblia { si stiu c-o faci
  } pentru a vedea ca…am dreptate.

  „Cat despre mine{ asta ca tot lasai sa se inteleaga…} ”

  oh nu Mariane,eu nu las sa se inteleaga niciodata,spun intotdeauna ceea ce am de spus,daca am a spune si sa nu crezi ca te voi ataca vreodata in vreun fel,ai inteles gresit si sper sa nu se mai repete…..nu mi-as permite sa fac asta…….defapt intotdeauna am gasit bucurie in a avea amici mult mai mari decat mine,sunt adepta gandirii,ca trecerea timpului aduce cu sine si intelepciune si intotdeauna am cautat persoane de la care sa pot invata ceva……..
  In legatura cu indicatiile,nu sunt in masura sa dau indicatii ci intreb si eu,iau parte la dialog si imi exprim parerea,in speranta ca vom gasi modalitatea cea mai simpla pentru a schimba ceva,…..stii ? m-am nascut intr-o familie extrem de modesta,apoi inca pe vremea comunista,am reusit sa ajung pe o functie extrem de importanta,insa prin invatatura,munca si sacrificii,atunci cand nu am mai corespuns sistemului,care era invers dorintei si asteptarilor mele ,nu am facut compromisuri ci am demisionat,am avut curajul sa-mi fac alt drum in viata de la zero si voi face acest lucru ori de cate ori va fi nevoie ,iar atunci cand este vorba de tara mea,pot face la fel fara sa clipesc si nu sunt vorbe aruncate in vant……daca e nevoie de mine ,voi fi acolo, pentru tara,pentru adevar si nicidecum pentru persoana mea,caci ma descurc bine prietene,am trecut de aspectul karmic si cunosc acum din plin bucuriie vietii si materiale dar si spirituale,nu duc lipsuri ci doar foame de adevar….

  • Just Me...Carla spune:

   si nu am cum sa fiu nepasatoare Mariane,am doi copii,ma gandesc la ce va urma,sunt responsabila de mediul in care vor creste si trai copiii si nepotii mei………

   • Marian din...Berceni spune:

    Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi si sa aiba parte de toata fericirea din lume in viata lor! Sa fi si dumneata la fel de sanatoasa si fericita insa…asta nu inseamna ca esti responsabila de tot ce se intampla in jurul nostru din cauza celor ce conduc destinele acestei lumi.Kismet spun arabii…destin spunem noi.

 18. Ana Pinescu spune:

  Marian, sincer, cred ca indiferent ce vom stampila anul viitor (sau cand vor fi alegerile) nu vom avea NIMIC in plus fata de ce avem acum. Opozitie sau putere, indiferent care ii alegi, contin FIX ACEEASI OAMENI. Ca dintr-un trandafir s-au facut trei, ca are ochi sau are triunghi, insemnele electorale+platforme+”dragoste de tara” toate acopera aceeasi grupare de fiare, de sacali care isi doresc la nesfarsit sa adune cat mai mult in contul propriu, care considera ca viata dureaza 24 de ore si trebuie sa acapareze cat mai mult in intervalul asta de timp..

  Daca tu ma convingi ca vreunul dintre partidele existente este in stare sa ne redea demnitatea (nu vorbesc de starea materiala, ca deja asta nu mai este in mana conducatorilor nostri…) eu pun stampila pe acel insemn electoral.

  • Marian din...Berceni spune:

   Nu stiu fratioare! Nu-i treaba mea sa conving pe nimeni! Nu-i treaba mea sa…dau indicatii. Stiu ca peste tot vei gasii fix acelasi tip de ” politicieni” si din acest motiv…am spus ca m-am saturat si am afirmat ca daca mi se va mai cere vreodata sa” ies in strada” nu voi mai iesii fara un Kalashnikov plus o unitate de foc{ 120 de gloante} si mi-asi dorii ca toti sa fie inarmati pentru a le putea face si noi celor ce ne conduc la ora asta…ce le-au facut aia din Libia lui Gaddaffi si fiilor sai…desi ma cam indoiesc ca …aia au actionat chiar asa de capul lor!Chiar Iisus Hristos a spus la un moment dat ” acest soi de Draci nu se combat cu rugaciuni ci cu…foc”…sau ma rog ceva de genul asta , eu am incercat sa redau cam ce cred eu ca a dorit sa spuna Domnul.

 19. Just Me...Carla spune:

  si totusi cineva aici avea dreptate………
  http://danielroxin.blogspot.com/2011/05/conform-deciziei-ue-israelul.html

  • Indezirabilul spune:

   Galateni 4/21. Spuneti-mi voi, care voiti sa fiti sub Lege, n-ascultati voi Legea?
   22. Caci este scris ca Avraam a avut doi fii: unul din roaba, si unul din femeia sloboda.
   23. Dar cel din roaba s-a nascut in chip firesc, iar cel din femeia sloboda s-a nascut prin fagaduinta.
   24. Lucrurile acestea trebuie luate in alt inteles: acestea sunt doua legaminte: unul, de pe muntele Sinai, naste pentru robie si este Agar –
   25. caci Agar este muntele Sinai din Arabia – si raspunde Ierusalimului de acum care este in robie impreuna cu copiii sai.
   26. Dar Ierusalimul cel de sus este slobod, si el este mama noastra. ….
   http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/galateni/4/

 20. Just Me...Carla spune:

  George mai am comentariu in asteptare 🙂

 21. Just Me...Carla spune:

  Marian din…Berceni :
  Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi si sa aiba parte de toata fericirea din lume in viata lor! Sa fi si dumneata la fel de sanatoasa si fericita insa…asta nu inseamna ca esti responsabila de tot ce se intampla in jurul nostru din cauza celor ce conduc destinele acestei lumi.Kismet spun arabii…destin spunem noi.

  multumesc la fe Mariane,sa fi sanatos ,Doamne ajuta….stii cum e cu destinul si noi ne facem ,singuri,responsabili….zi frumoasa …


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.