Stiri scurte: 20.11.2011

 

– Arhitectul Uehara Haruo de la CN Fukushima, reactorul 3 si fost presedinte al Saga University, spune pe 17.11.2011: „sindromul China, e inevitabil”! (atunci cand miezul nuclear al reactorului strabate toate incintele de continere si se scufunda in pamant, topindu-l!)”8 luni au trecut, fara nici-o imbunatatire Daca acest combustibil nuclear ajunge la panza de apa freatica, el o va contamina, va contamina solul si oceanul”! Iar daca incalzirea apei freatice va continua mult timp, ea va cauza „o explozie hidrovulcanica”! (Este ca si cum ai incalzi un cazan cu apa inchis, iar acesta ar exploda, probabil asemanator unui geyser! GV)

Architect of Reactor 3 warns of massive hydrovolcanic explosion

– 33,53 microSv/h in Koriyama City, la 60Km de CN Daiichi!

– Particule radioactive si radioactivitate foate ridicata in ploaia si praful din Michigan! Filtrele de aer din camere si de la masini acumuleaza rapid acest praf contaminat, copilul persoanei din clip udat de ploaie, prezinta arsuri pe piele!

– Obama in vizita in China a avut ieri o intalnire oficiala privata (adica, fara presa!) cu PM Wen Jiabo. Se pare ca s-a discutat despre valoarea artificial prea scazuta a monedei chineze, problemele teritoriale ale Chinei in Marea Chinei de Sud… (Nu-mi aduc  aminte cand a fost ultima data cand si un conducator chinez a vizitat  SUA…Probabil ca … „a fost”, dar acum nu mai e „asa de important”!GV)

Obama has private meeting with China

– Sa se fi creat UE „pe timp limitat”, adica cu data fixa de „expirare”? Asa s-ar parea. In crearea unei NOM si guvern mondial, aceste uniuni sunt numai „etape”! Dar cum nimic nu se face „la intamplare”, toate acestea se fac dupa calcule, simulari la „scara mica”! Poligonul de testari sunt…tari de sacrificiu, Argentina- una din ele: acolo in 2002 PIB-ul a scazut cu 40% si 50% din populatie a scazut sub nivelul de saracie!Dar… „nici-o banca nu s-a inchis”! ( Mai e ceva de adaugat? Noi, romanii, pricepem!GV)

Does the European Union have an Expiry Date?

– Noul guvern al Italiei, nu include nici macar un singur politician „ales”, toti au fost „numiti”! (Noul, viitorul… „progres” intr-un cuvant! Depinde… pentru „cine”!GV)

 New Italian government does not include a single elected politician 

– JM Barosso spune: „A sosit timpul pentru o Europa Federala!” Asta ar fi raspunsul pentru mentinerea euro si al uniunii insasi. 

EU CHIEF: THE TIME HAS COME FOR A FEDERAL EUROPE

– Germania „strange surubul” asupra UK, datorita „posturii izolate” a acesteia in cadrul UE si pentru ca nu ia masuri de urgenta, in timp ce criza se raspandeste! D. Cameron… „o scalda”!(Chiar asa: da pana cand?! Cred ca bas-boc s-au saturat si ei, desi nu o spun! Sunt… „retinuti”! Ptiu!!! GV)

Germany tightens the screw on ‘isolated’ Britain as tensions soar

– Exista pareri si mai categorice: Germania incearca sa omoare lira sterlina!

GERMANS TRY TO KILL OFF POUND

– Angela Merkel respinge apelul Frantei, al investitorilor si liderilor mondiali de a desfasura  European Central Bank drept ” ultima frana” in calea crizei! „FCB nu poate intari slabiciunea euro” spune ea. ( Nu stiu cum, dar intre atatea „capete luminate dar ametite”, AM, pare ca e singura care stie ce face si culmea: ceilalti „toti” ii accepta tacit pozitia de lider peste ei!GV)

Merkel Rejects ECB as Crisis Backstop in Clash With France

– Si parlamentarul european Niegel Farage…le spune  „pe fata” cum a ajuns „caruta inaintea cailor”!

– Sa se prabuseasca tot sistemul financiar prin..Ianuarie? Oamenii isi vor pierde economiile din banci? Situatia financiara a bancilor e mult mai grava decat stie lumea, crede jucatorul la bursa Alessio Rastani!( AR, are ceva notorietate intre „traderi”, participand si la emisiuni televizate pe aceste teme.GV)

 –  breaking news Rusia isi trimite navele militare in apele teritoriale ale Siriei, pentru a o proteja de eventualele atacuri din partea „unor puteri straine”!

Report: Russia warships to enter Syria waters in bid to stem foreign intervention

– UK in discutii „secrete” cu „rebelii” sirieni!(Asa se face si in sport la „time out”: nu asculta toti tacticile, schemele…Doar antrenorul si echipa!GV)

Britain in secret talks with Syrian rebels 

– Cum sunt filmati si supravegheati manifestantii polonezi? Cu asa ceva:

Video: Civilian UAV Films Polish Riots From Above (video)

– Viata…”adevarata”!

Stunning: A flock of starlings in the shape of a dolphin being chased by a whale make their way acoss the dusk skies above Gretna Green, Scotland

– Graurii in stol au format imaginea unui delfin fugarit de orca  pe cer! Fotografie realizata de un amator, Paul McGreevy de profesie gradinar in Carlisle, saptamana trecuta in Gretna Green, Scotland.

Seas of the sky: The starlings form the shape of an octopus

Caracatita !

(Mesaj? Sau…armonia si echilibrul unor numite forme!Ceva mai mult decat acestea doua, cred eu…Dar mai intai …Dumneavoastra!GV)

He’s behind you! Starlings form a flipping amazing dolphin in the dusky sky… being chased by an open-mouthed killer whale

Reclame

48 comentarii on “Stiri scurte: 20.11.2011”

 1. Cezar spune:

  Mă așteptam ca Germania să mai păstreze în conștiința colectivă statutul de rasă supremă. Cam asta deduc din poziția pe care o are…

 2. Just Me...Carla spune:

  mesaj….. subliminal…. pentru cei neevoluati inca,cu ceilalti nimic nu mai este valabil …..scopul ! acelasi…..

  • Cezar spune:

   Evoluția își urmează cursul firesc, unii vor realege aceleași și aceleași lucruri… e mai ușor să rămâi în ceea ce consideri a fi real decât să-ți asumi schimbarea… ce șoc va fi pentru unii…

   • Just Me...Carla spune:

    Cezar,asa credeam si eu,ca va fi un soc pentru ei,dar nu va fi asa ,vor percepe totul altfel ,ca pe o „necesitate” ,ca pe ceva ce nu putea fi schimbat sub nici o forma,sau mai corect spus ,vor percepe totul ca fiind Voia Domnului……..nu pot transpune in cuvinte,doar m-am cutremurat !!!

  • George Valah spune:

   Si asta… posibil ca si…. „crop circles” ? 😮

   • Just Me...Carla spune:

    da George …ti-aduci aminte ? totul este interconectat ,omul,spiritele naturii,orice forma de viata ,totul tinde sau cel putin ar trebui sa tinda spre Inalt …..

   • George Valah spune:

    Eu am „gasit” o interpretare cam „ciudata”:

    Luand diferite forme, stolul „traieste senzatiile” legate de acea forma de existenta: delfin in spaima, caracatita grabita, etc. E ca si cum noi urmarim un film la cinematograf, doar ca ele il si….”traiesc”! O forma avansata de „cunoastere”!
    In plus, sau mai curand in minus, noi NU stim si comunicarea in grup a stolului: ce senzatii produce/simte fiecare din pasari, cum se sincronizeaza, efectul de…”stol”!
    Dar pot fi multe alte interpretari…
    🙂

 3. Cezar spune:

  Mă întreb de ce, politica de „strângere a șurubului”? Să fie asta o recunoaștere din partea Germaniei a faptului că marea finanță este condusă de la Londra? Ce este de fapt în spatele acestor declarații?

  • George Valah spune:

   Cred ca jocurile „de fatada” sunt pentru…”public”: ‘incearca, dar uite ca nu se poate!” Asa accepta „inacceptabilul”. In spatele usilor probabil ca toate sunt deja rezolvate…

  • George Valah spune:

   UK mai mult cu America, … pana acum. E momentul sa aleaga: SUA -UE?
   Trecerea la euro…ar forta „alegerea”! Asa cred…

   • Cezar spune:

    Mă gândesc la USA ca la un prunc… Germania, „mama” economiei europene, dojenește „doica” UK să-și înțarce pruncul, nu de alta dar odată înțărcat va fi mai mult lapte… 🙂

   • George Valah spune:

    Ehee… N-as prea zice ca SUA suge de la Anglia, mai curand…”vice versa”! Tocmai de-aia asa zisa „izolare” a UK: o ducea bine asa cum era ! S-a unit cu UE ca , de! e aici si nu voia sa lipseasca din „club”, dar si ca America sa fie „si ea nitel acolo”! Problema cu „haitele” e ca sunt laolalta la „vanat” dar cand se imparte prada…incep maraielile! Iar America vrea mereu numai ficati si partea din spate, iar ailalti rod mai mult costite si picioruse! Iar America mai dadea si cate un bojoc la haita sa-l manace UK, apoi zicea: „pai v-am dat si voua… bojocul!”
    Fabula are si o morala: „Germania s-au prins”! 😉

   • Cezar spune:

    Ori… s-au prins că… surpriză… ups… cloaca e la Londra! Păi există antecedente… WW II și dorința sionistă de a avea un stat. Dacă mă gândesc mai bine… Londra e capul, după cum spunea și David Icke.

   • George Valah spune:

    Dpdv strict „legal” si in ziua de azi: Canada, Australia, Noua Zeelanda apartin „coroanei engleze”! Faptul ca „cel mai mare proprietar de „asset”-uri, bunuri, in SUA e …UK ar fi doar un detaliu de „asortare” pentru „grija” pe care UK o poarta „tinuturilor de peste mari” azi, ca si ieri… nu pentru „a le da” cat mai ales pentru a „primi”!

    Asadar…UK sa se „puna” in aceeasi caciula cu Grecia, Romania, Bulgaria, Latvia…ba sa mai si imparta la masa comuna „camara” ei cu bunatati…”ca sa sprijine euro” si sa intareasca „uniunea”….E cam greu de digerat! Asa cum spuneai: „cloaca e la Londra”! Daca ii intrebi pe „englezi”, „ieri” ar fi iesit din UE dar Germania chiar era pregatita „sa-i faca din vorbe” si sa-i tina captivi in mareata UE !
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/8898044/Germanys-secret-plans-to-derail-a-British-referendum-on-the-EU.html
    Asa ca mai „strangand surubul”, mai laudandu-i „ca sa lase sa pice banul” UK se uita la AM, se uita la „ceilalti colegi” care dau din cap si…se-nmoaie!

 4. Si uite asa Nigel Farange le spune adevarul in fata…again. Ceea ce ma face sa ma intreb cine este mai exact acest Nigel Farange, cum de inca nu a fost trimis la plimbare de restu’ „alesilor”. Trebuie sa caut despre el…

 5. Cezar spune:

  Ultimele imagini sunt superbe… nu știu ce comentarii s-ar putea face… 🙂 bucuria vieții

  • George Valah spune:

   Chiar asa si e: bucuria si „inteligenta” vietii…
   Mai e o „lectie”, cel putin: cata intelegere intre mii de indivizi, pace intre ele, nici-un pic de rivalitate sau cearta…. Pentru ele, e un … „moment sacru”, o data pe an! Nu glumesc: SACRU! Poate aflam si noi de la ele, intelesul….

 6. Ana Pinescu spune:

  Mesajul graurilor: acest minunat si foarte inteligent mamifer care este delfinul, a incercat sa dejoace jocurile malefice ale caracatitei care ocupase deja, singura, tot cerul… Aceasta, deranjata, si-a trimis „gorilele”, respectiv balenele ucigase, sa il goneasca pe minunatul delfin!:

 7. alia spune:

  NOM , bilderbergerii, inainteaza cu toate panzele sus , cred ca joaca toate cartile ,atat in stirile de ieri cat si in cele de azi este vorba numai despre ei , pe fondul atator probleme create tot de ei vor cu orice pret sa-si duca planul la indeplinire . Bill Gates este unul dintre ei , el este cel care a spus ca daca colaboreaza bine cu industria farmaceutica si cu cea alimentara reduce populatia seminfictiv . A.M. este si ea un bilderberger , nu face nimic de capul ei , totul este stabilit ,

 8. alia spune:

  Un articol interesanthttp://www.gandul.info/magazin/stephen-hawking-parasirea-pamantului-si-colonizarea-altor-planete-este-singura-solutie-pentru-salvarea-omenirii-unde-am-putea-construi-colonii-spatiale-8990096

 9. Just Me...Carla spune:

  VERY IMPORTANT GEORGE !!!!!
  http://carlakia.wordpress.com/2011/11/20/david-wilcock-base-underground/
  EXTREM DE MULTE DETALII 😀

 10. Marian din...Berceni spune:

  Daca doreste cineva…pot da in scris cu semnatura ca niciodata Marea Britanie nu va renunta la Lira Sterlina ce a fost si este mai puternica decat Dollarul , Francul elvetian sau Euro….Restu sint doar vorbe de claca . Ce vreti sa faca Barosso sau Markel ? Cum sa-si justifice …existenta lor si a acestui ” organism” artificial si contra naturii numit Uniunea Europeana ?!Ce dracu’ frate pai astia i-au tinut piept lui Hitler cand erau chiar singuri in …toata Europa ce faceau asta si sa cedeze acum in fata unui portughez si a unei…nemtoaice de origine…incerta ?Am citit undeva …ca Merkel ar fi avut origini iudaice…ca si Adolf de altfel.O fi adevarat, n-o fi, important e faptul ca si asta ca si ala ,in anul 1940 doreste sa conduca Europa iar acest fapt nu poate fi facut { s-a vazut clar in cele doua razboiae mondiale} decat : economic!Chiar crede cineva ca buldogii englezesti pot fi tinuti in lesa ca niste …chiuhuaua ?

 11. Ana Pinescu spune:

  merkel, oricat ar juca dupa scenariul pus la punct (pe hartie) de cenusiii bilderbergilor, tot simte ca socoteala de la intalnirile lor este posibil sa nu se potriveasca cu socoteala de pe teren. Tot mai multi oameni simt ca cei de la conducere nu ii reprezinta, ca s-au saturat de sforariile politico-economice si ca ar fi cazul sa se scuture .. si atunci lui tanti merkel i s-ar destrama tot scenariul. Se vede cum crapa la incheieturi ue, calculat sau nu, iar daca oamenii si-ar dori sa rupa fasiile cat mai repede s-ar putea sa scape de sub control „metamorfoza”… Atunci nu e limpede ca ar fi bine sa mai aiba alaturi inca un aliat in afara de minunatul-om-de-stat-sarko?


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.