Stiri scurte: 02.12.2011

Enenews.com

Prezentarea procesului prin care  miezul nuclear a perforat camasa de otel a reactorului si a cazut pe podeaua de beton

– Ultimele analize facute de Comisia Guvernamentala pentru Energie Aplicata  la CN Fukushima: 85% din combustibilul nuclear e cazut in vasul de continere (Calandria) la reactorul 1, 70% cazut similar in cazul reactoarelor 2,3! Posibil ca aceste vase sa fie deteriorate si continutul sa fi cazut pe podeaua de beton si sa se fi afundat pana la 2m in pamant! (Ieri, se vorbea de 65cm scufundare a miezului… Poate ca e cazul  sa chemam „shamanii”?GV)

Institute of Applied Energy: Corium Could Be 2 Meters Deep into Concrete

Study shows deeper meltdown at Japan nuke reactor

– Cazurile de leucemie acuta au crescut de 7X fata de anul trecut in zonele afectate de radiatii ale Japoniei! 

Yahoo: Rumor spreading in Japan says leukemia up 7 times from last year — Champion wrestler who trained in Fukushima diagnosed with acute myelocytic leukemia

– SUA a folosit in campaniile sale militare cel putin o bomba atomica in Irak si cateva in m-tii Tora Bora din Afganistan!  ( Adica…arme pe care ziceau ca le are Saddam si nu le-au gasit?GV)

‘US used nukes on Iraq, Afghanistan’

– Germania a vandut Israelului 6 submarine tip Dolphin, capabile sa transporte rachete nucleare. Pentru ele Israel a platit doar 1/3 din cost. (Oh, si noi am cumparat 2 fregate uzate de la UK si am platit de 6X costul. In schimb, acestea nu sunt capabile sa care nimic, inafara de 1buc tun. Fiecare cu ghesheftul lui! GV)

Germany supplies Israel with Submarines capable of carrying missiles with nuclear warheads

– „China nu va ezita sa protejeze Iranul, chiar cu pretul unui al 3-lea Razboi Mondial”! – Gral major Zhang Zhaozhang. (Comentarii?GV)

– China ar dispunde de 3000 de bombe nucleare ascunse in silozuri subterane!

China ‘hiding up to 3,000 nuclear warheads in secret tunnels’

File:Reuters logo.svg   Ministrul Apararii Israelului declara joi ca „atacul asupra Iranului nu e iminent, dar toate optiunile raman deschise”! ( Acum cateva zile spuneau ca ataca la Craciun, cel tarziu inceputul lui Ianuarie… Eu cred ca „aparitiile” Rusiei si Chinei in „peisajul local” isi fac efectul!GV)

Barak says no Israeli attack on Iran anytime soon

–  Israel „dezgheata” fondurile palestiniene provenite din taxe, pe care le „inghetasera dupa ce palestinienii cerusera la ONU recunoasterea statului lor! 

Israel unfreezes Palestinian Authority tax millions

The Guardian home Si UK care revocase licenta postului iranian de limba engleze Press TV sa emita in regat, revine asupra decizie, dupa manifestatiile de la Teheran contra ambasadei engleze de acolo! (Asadar,”nimic” nu e „iminent” sau „irevocabil”, daca simti ca „nu esti atat de tare pe cat credeai la inceput”… sau, „cel din fata ta nu e asa de slab”! Hmm…GV)

Ofcom reverses decision to revoke licence of Iran’s Press TV

– In timp ce UE „continentala”  isi face curaj singura cu revenirea „euro” si iesirea din impas, in UK se iau masuri de „grabire” a pregatirilor din partea bancilor in cazul colapsarii euro!

PREPARE FOR END OF THE EURO, BANKS TOLD

Mervyn King warns banks to build up reserves as eurozone crisis intensifies

Sealed off: The barrier was erected at the north end of Whitehall. It is used by police when they think a public order situation is developing to block people and cars

– UK vine cu solutii „revolutionare”  in „dialogul cu protestatarii”, dupa cum se vede:

Imposing: The steel cordon stretches across the road in central London today as police unveil their latest tactic in the bid to stop disorder on the streets

On the lookout: A pair of police officers look through the windows of the cordon that has been erected to stop protesters heading towards Parliament

(Da, „vestul” e cu multi ani inaintea altor tari: oare cand „o sa-i ajungem si noi, din urma”?GV)

The tin blue line: Met unveils revolutionary police barrier to prevent anti-cuts demonstrators marching on the Houses of Parliament

– In statul Dakota de Nord, se pregateste ceva: s-au strans deja 30.000 de semnaturi care sa se prezinte in balotul din Iunie 2012  conform Constitutie. Scopul si rezultatul ar fi „abolirea tuturor taxelor pe proprietate in North Dakota”! Exemplul ar putea fi urmat si de celelalte state ale Americii! ( Ar fi si morala pentru „federali”: „cand esti hraparet si vrei mai mult decat ti se cuvine, s-ar putea sa pierzi si ce ai”!GV)

The Secret Revolution in North Dakota

Public workers prepare to march through Central London in Wednesday's UK General Strike (photos by Washington)

– Greva generala in UK! Fata de taieri de salarii, bineinteles!

General Strike Rocks Nation: Workers Across Britain Confront Conservative Austerity Demands

– Ierbicidul Monsanto numit Roundup a creat prin folosirea lui o buruiana ultrarezistenta care deja a acaparat 120 milioane Ha, 8 specii de insecte modificate genetic si un mediu devastat!

Monsanto’s Roundup Spawns Superweeds Consuming Over 120 Million Hectares

– Cum se fac oasele la… „imprimanta”!


31 comentarii on “Stiri scurte: 02.12.2011”

 1. Just Me...Carla spune:

  George ,inca un documentar ce spune multe…. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-1f6GmFazsc…..

 2. Just Me...Carla spune:

  hmmm ce s-au dotat baietii din U.K 😦

 3. Indezirabilul spune:

  Implementarea abuzivă a tehnologiei RFID în SUA. Pericolele implanturilor RFID (1)
  În martie 2010, SUA a adoptat o lege privind sănătatea care prevede obligativitatea implantării cu microcipuri RFID a tuturor cetăţenilor americani până în anul 2013. Dincolo de pretinsele „intenţii bune” (în realitate, goana după profit) ale corporaţiilor producătoare şi distribuitoare de dispozitive RFID, această tehnologie – extrem de invazivă asupra vieţii umane şi a trupului – merită să fie studiată cu foarte multă atenţie……
  ..Un alt aspect deosebit de îngrijorător al tehnologiei RFID şi pe care toţi oamenii ar trebui să îl cunoască este faptul că prin intermediul comenzilor provenite de la nişte calculatoare imense şi extrem de performante care deja există la ora actuală, se pot modifica undele cerebrale ale subiecţilor cărora li s-a implantat un cip….
  http://refuzimplant.blogspot.com/2011/12/implementarea-abuziva-tehnologiei-rfid.html

  • George Valah spune:

   Perfect adevarat si…chiar mai mult decat atat! Dar …vor accepta americanii? La ora actuala, asemenea abuzuri se petrec si pe la noi, prin spitale, cand ba la o „operatie”, ba altcumva, omul habar nu are ca pleaca acasa cu cipul in el! Apoi, incep „problemele”: sub forma de „coincidente”! Mai bine ar fi sa aratam mijloace prin care o perssoane poate sa se verifice, daca are implantat asa ceva in el si eventual cum ar putea sa-l dezactiveze! Ca sunt mijloace si pt una si pt alta!

 4. Indezirabilul spune:

  Oamenii strazii, amendati sau trimisi dupa gratii
  Joi, 01 12 2011, 19:48
  Persoanele fara adapost gasite pe strazile din Ungaria vor fi amendate cu sume ce pot ajunge si pana la 500 de euro, potrivit unei legi intrate in vigoare in 1 decembrie. Insa oamenii strazii pot infunda si puscaria!
  O lege intrata in vigoare in Ungaria incepand de joi, 1 decembrie, sanctioneaza persoanele fara adapost descoperite pe strazi cu o amenda de aproape 500 de euro sau cu inchisoare. Legea a fost propusa de cativa parlamentari ai partidului Fidesz, de guvernamant, care au sustinut ca Budapesta nu poate face fata numarului mare de oameni ai strazii, numai in capitala Ungariei traind in jur de 10.000 de oameni fara un acoperis deasupra capului
  http://www.agenda.ro/news/news/49435/oamenii-strazii-amendati-sau-trimisi-dupa-gratii.html

  • George Valah spune:

   Inchisoarea „saracilor”…pe cand si pe cea a „datornicilor”? Au existat pana nu demult…

  • Ana Pinescu spune:

   daaa, ce „amenintare” pentru oamenii strazii cand vor vedea ca au primit amenda!! daca nu o platesc le va fi pusa poprire pe venit, nu? sau li se vor executa bunurile pe care le au, nu? Inteligenta masura, nu gluma.

   • George Valah spune:

    Amenzile cuprind intotdeauna si „adresa” amendatului… 😀

    Chestia e ca nu au ce sa le faca si atunci se inventeaza o „infractiune” reala: „nu si-au platit amenzile”! Motiv de „puscarie”!

   • Cezar spune:

    … se pot întâmpla destule sub detenție, nu? … apropo de diferitele „întâmplările” de prin spitale…

 5. Indezirabilul spune:

  http://www.mediafax.ro/economic/udrea-anunta-ca-in-februarie-incepe-realizarea-registrului-integrat-de-cadastru-si-carte-funciara-9008721

  ….Ea a adăugat că, pentru 2012, în afară de sistemul informatic integrat de cadastru şi carte funciară, care va fi introdus în parteneriat public-privat, va fi introdus şi „registrul general de intrare electronic la nivelul fiecărui birou notarial şi schimbul de date pe bază de semnătură electronică”.

  „Tot în 2012 vom lansa registrul electronic al limitelor unităţilor administrativ-teritoriale, precum şi geoportalul Inspire al României care va permite accesarea tuturor informaţiilor geospaţiale ale României dintr-un punct unic”, a mai susţinut Elena Udrea…….

 6. Teo spune:

  Interesant in legatura cu dezastrul de la Fukushima e nivelul constant cu care guvernul si compania au mintit publicul, si cum adevarul iesea mereu la suprafata, doar ca putin prea tarziu. La inceput au zis ca nu e nimic, apoi ca au totul sub control, apoi ca sunt mici probleme, acum…ca au scapat cu totul de sub control, cel putin al lor. Sunt destul de sigur totusi ca atunci cand obiectivele ar fost realizate, o solutie ar aparea de nicaieri.

  • George Valah spune:

   Pai asta e „obiectivul”: sa NU se gaseasca solutii! Altfel trebuie sa mai faca niste „accidente” nucleare prin emisfera nordica,, iar „amatorii” se lasa…greu! Deci…tot la japonezi sau, hai, americani… Greu…

 7. Theodora spune:

  Deci China nu va ezita sa protejeze Iranul, chiar cu pretul unui al 3-lea Razboi Mondial – eu zic ca este o veste buna … cei care doresc neaparat sa inceapa acum un razboi ar trebui sa se mai gandeasca.

 8. […] original se afla aici : Stiri scurte: 02.12.2011 | George Valah Blog Intra pe eMag pentru a vedea ultimele oferte: laptopuri, televizoare, calculatoare, electronice, […]

 9. Cezar spune:

  … după cum spuneam, China și Rusia vor crea probleme…

 10. vasile spune:

  Masura din Ungaria a fost gandita ca o justificare pentru masura infiintarii lagarelor de munca care transforma amenda in munca contraventionala. Si in Romania ar trebui introdusa pedeapsa cu munca silnica pentru cei care infaptuiesc evaziunea fiscala calificata. Dar in Romania penitenciarul are rol de protectie sociala pentru cei care fura 7 gaini de foame iar pentru marii evazionisti exista pedeapsa cu suspendare si un pic de spurcare in televiziune.

  • George Valah spune:

   „Munca silnica” in „centre de reeducare”? Adica…ce facea China prin ’72 cu „intelectualii” numai ca acum, invers, cu … „saracii”? Ha!
   Stirea de azi era:
   „In statul Dakota de Nord, se pregateste ceva: s-au strans deja 30.000 de semnaturi care sa se prezinte in balotul din Iunie 2012 conform Constitutie. Scopul si rezultatul ar fi “abolirea tuturor taxelor pe proprietate in North Dakota”! Exemplul ar putea fi urmat si de celelalte state ale Americii!”
   Stirea de maine (in avanpremiera!) e ca In statul New Mexico „federalii” au venit sa le spuna ce „nu au voie sa faca pe terenurile lor” au fost trimisi la plimbare si li s-a explicat ca arme au, au si munitie pentru ele si au si dreptul sa hotarasca ei insisi ce fac si ce nu fac pe pamanturile ce le stapanesc cam de 200 de ani. Apoi, nici cu taxele pe care IRS le cere, nu e in regula sa le plateasca, ca… „n-au de ce”!Si stii ce: Sheriffi locali au zis ca „oamenii au dreptate” si daca-i mai prind pe federali cu amenintari sau altele, ii aresteaza! (Apropo, pe la noi prin Constitutie scrie pe undeva ca „cetateanul suveran” e dator sa plateasca „taxe” la stat? Ca nu-mi mai amintesc…) Problema nu e cu cersetorii sau neplatitorii de taxe sau etc…ci cu faptul ca statele S-AU DISCREDITAT in fata propriilor ceteni prin ceea ce au ajuns si si-au permis sa faca „in numele cetatenilor si pentru binele lor” ! Singura autoritate pe care statul o are fata de cetateni nu e data prin „vot” ci prin „respectul” pe care acesta il inspira sau nu. Restul, amenintari, forta, constrangere, sunt tocmai forme de lipsa de autoritate datorate respectului pierdut prin propriile sale erori/abuzuri/coruptie.
   Iata cum arata(u) si „altfel” de state:
   – 16 lucruri pe care libienii nu le vor mai avea vreodata, dupa moartea lui Gaddafi:

   electricitatea gratis, imprumuturi bancare fara dobanda, cate o casa pentru fiecare (drept al omului in Libia!), cate 50.000$ din partea guvernului la proaspat casatoriti, asistenta medicala si tratamentele (medicamentele) gratis pentru toti, alfabetizarea de dinaintea lui Gaddafi era 25%, acum e 83%, oricine dorea sa inceapa sa faca agricultura primea gratis de la stat pamant, casa, utilaje, animale, seminte, daca cineva avea nevoie de tratament sau pleca la studii in strainatate primea pe langa rambursarea tuturor costurilor si 2300$/luna pentru cazare, mancare, etc in tara respectiva, daca un libian isi cumpara masina 50% din pret il platea statul, pretul petrolului in Libia era 0,14$/l, libia nu avea datorii iar economiile ei de 150 miliarde$$$ sunt “inghetate” prin bancile lumii, daca un libian nu-si gasea de lucru dupa absolvire statul ii platea salariul mediu pe specialitate pana la angajare, o fractie din veniturile provenite din vanzarile de petrol ale statului, erau depuse direct in banca pe numele fiecarui cetatean libian, fiecare mama primea la nasterea copilului sau 5000$, 40 de paini costau 0,15$, 25% dintre libieni au absolvit o facultate, Gaddafi a construit fara imprumuturi externe cel mai mare proiect acvifer din lume, aducand apa in toate zonele populate!

   https://georgevalah.wordpress.com/2011/10/26/stiri-scurte-26-10-2011/

   Eu cred ca Romania e MAI bogata ca Libia! Restul… fiecare trage concluzii asa cum doreste…

   • Indezirabilul spune:

    Niemöller is perhaps best remembered for the quotation:

    First they came for the Socialists, and I did not speak out –
    Because I was not a Socialist.
    Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out –
    Because I was not a Trade Unionist.
    Then they came for the Jews, and I did not speak out –
    Because I was not a Jew.
    Then they came for me – and there was no one left to speak for me.

    The quotation stems from Niemöller’s lectures during the early postwar period.
    http://www.ushmm.org/wlc/en/article.php?ModuleId=10007392

  • George Valah spune:

   Babaji and the 18 Siddha Kriya Yoga Tradition by M. Govindan, claims to build upon the story of Mahavatar Babaji by giving details of his life. According to Govindan, Babaji was named Nagaraj (king of serpents) by his parents. He was born on the 30th day of November 203 A.D., in a small coastal village now known as Parangipettai, in Tamil Nadu, India. This information was given by Babaji Nagaraj in 1953 to two disciples, yogi S.A.A. Ramaiah and V.T. Neelakantan.[13][

   http://en.wikipedia.org/wiki/Mahavatar_Babaji
   😉

 11. MARIAN ANTONESCU spune:

  La potentialul uman militar si economic pe care il are China ma asteptam sa-si arate muschii.Adoptand si adaptand la ei sistemul ECONOMIEI SOCIALISTE DE PIATA de la fosta R.F.S.IUGOSLAVIA,sistem pe care americanii au crezut ca-l da gata cu cele mai sofisticate arme,chinezii au cunoscut in 20 de ani cea mai mare dezvoltare economica din toate timpurile.Bolsevismul totalitarist-stalinist din fosta URSS si celorlalte tari care l-au aplicat, a dat faliment chinezi au demonstrat ca socialismul nu-i o ideologie gresita daca este bine aplicata.Priviti colapsul in care se afla economiile tuturor statelor capitaliste in frunte cu SUA.China este cea care le imprumuta de se mai tin pe linia de plutire.Marele nostru luptator contra de la Cotroceni s-a opus din rasputeri de a face imprumuturi de la CHINA,luand de la FMI IMPRUMUTURI IMPOVARATOARE,aducandu-ne in stare de dezastru.La noi este acum o ECONOMIE CANIBALISTA PRECUPEATA si platim din plin TAXA PE PROSTIE ADAUGATA.atata timp cat cretinocratii din fruntea tarii tradatori de NEAM SI TARA MAI RAMAN ACOLO.Multi dintre noi am ajuns in oranduirea sclavagista.Portocaliul GEORGE SOROSI sustinatorul basescului si bassismului instaurat temeinic la noi,cica i-au ordonat mai marii lui ‘ILUMINATII”SA DECLANSEZE O MARE REVOLUTIE SOCIALISTA MONDIALA!!?cINEZII LE CUNOSC BINE PLANURILE SI AU PORNIT LA CONTRAATACaSA CA AVEM TOATE SANSELE SA NE CUFUNDAM INTRO LUNGA NOAPTE NUCLEARA,daca ILUMINATII tin mortis sa mai instaleze UN GUVERN MONDIAL.Le-a reusit din plin sa instaureze o MARE DEZORDINE MONDIALA.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.