Stiri scurte: 17.12.2011

Enenews.com

– TEPCO a anuntat oficial: CN Daiichi Fukushima e in stare de „oprita la rece”! Adica nu mai  emite radiatii si e sub control. Din pacate a mai adaugat: „nu se cunoaste unde sunt miezurile nucleare ale reactoarelor, dar cu siguranta sunt racite”! Nu vor mai fi de-acum conferinte de presa directe TEPCO, ci doar raportari ale acestora catre Ministerul Mediului si guvern. Cele 4 reactoare avariate vor fi ingropate intr-un sarcofag de beton! (End of story!Ingrijorator…GV)

State of Cold Shutdown: Hosono Says „No One Knows Where the Fuel Is, But I’m Confident It is Cooled”

LA Times: Fukushima reactors to be encased in concrete — “Critics say that continuing harm is being caused by the plant”

Nuclear Threat Initiative - Ten Years of Building a Safer World

– In SUA s-au distribuit pe tot teritoriul 2000 de containere cu masuri de protectie contra „gazului ce ataca sistemul nervos” (VX?) pentru a se proteja in caz de atac chimic! ( Din cate imi amintesc, acest gaz a fost inventat” de americani si ei dispun de cele mai mari rezerve! Atunci…”de unde se asteapta pericolul”?!! Si… „cine vor fi cei echipati cu materiale de protectie si cine vor fi victimele”?!!GV)

Chemical Weapons Countermeasures Deployed Around U.S.

– Dupa noua lege semnata in America ca orice persoana, oriunde, va putea fi retinuta de catre armata indefinit si fara vreo acuzatie sau proces… se poate spune ca asistam la „sfarsitul unei ere” pentru America! (Dar istoria a mai intalnit situatii asemanatoare in trecut: Inchizitia, „Consiliul Celor 10” al Venetiei, GESTAPO, Securitatea anilor ’50, etc… Cum de nu „au durat”, desi erau asa de puternice?GV)

– In UK pe lista de teroristi a politiei, alaturi de Al Qaeda, FARC, teroristii din Belarusia, fgureaza si „exploratorii urbani”, miscarea Occupay London…

Police include Occupy movement on ‘terror’ list

Home

– S-au creat deja programe soft care sa poata analiza din vocea cuiva daca acesta minte, e furios sau…beat! Desi aceaaste „dovezi” nu vor putea fi admisibile in salile de judecata, ele vor fi de folos totusi firmrlor private! („Curtile de judecata” vor deveni treptat o… „amintire”? „Forta” va deveni probabil „noul arbitru”! Paleoliticul… (prea)”tarziu”!GV)

Voice biometrics: the next generation lie detectors

The Guardian home

– Putin ii numeste pe protestatari :  „agenti platiti ai vestului”!

(Vestul, „nu raspunde”!GV)

Vladimir Putin calls Russia’s protesters ‘paid agents of the west

– Miscare surprinzatoare a Rusiei care ofera UN o rezolutie si  mai „aspra” asupra Siriei, dar care in fapt indeparteaza  sperantele vesticilor ca ar putea interveni militar acolo! video

Russia offers tougher draft resolution on Syria to UN security council

– Dupa ce China a impus taxe suplimentare pentru SUV-urile  impostate din America, si americanii vor sa impuna suplimentar produsele chinezesti! (Daca au impus taxe mari pe suv-uri inca e bine! Sa nu le cloneze si sa le faca apoi la ei, asta ar fi mai rau!GV)

US threatens tariff war with China

– Inca o drona americana prabusita in zona insulelor Seychelles !Practic si de data asta „s-a pierdut contactul cu ea”! ( Acum stim si noi ca pe-acolo se vorbeste de o baza militara chineza, iar drona aia chiar „avea treaba”! Da ce, a devenit ” sport mondial” sa le culegi de parca ar fi ale nimanui?!! N-aveti democratie!GV)

Cyber war on US drones? Another spy craft crash, now in Seychelles

– „Dioxidul de carbon are 0 efect asupra incalzirii globale!” video

‘Carbon dioxide has zero effect on global warming

– Cum se manipuleaza internetul: se „planteaza” tweet-uri false generate de computere pe o anumita tema, apoi se urmareste „raspunsul” social obtinut! 

Esc and Ctrl: Jon Ronson investigates Twitter bots – video

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

– S-ar putea ca „hackerii” sa dezvolte un virus care sa afecteze mintea umana uman?! E posibil, spune Andrew Hessel de la  Singularity University, apartinand NASA! El crede ca aceasta forma de inginerie genetica, e urmatorul pas in calculatoare! 

Miliardarul Craig Venter a creat deja „viata sintetica” anul trecut… 

Viruses and bacteria have a chemical relationship with their human hosts - feeding us chemicals. An engineered virus could, in theory, feed us chemicals that influence our behaviour, warns Hessel

Un „virus adevarat” a fost deja descoperit care injectat „alturi de un vaccin clasic” poate determina schimbarea comportamentului uman, prin schimbul de chimicale dintre acesta si gazda umana! 

Security expert Marc Goodman spune ca astfel de manipulari conduc catre o noua forma de „bioterorism” ! ( Deci…am vazut cine sunt „hackeri” care se ocupa deja cu „bioterorism”!Concluzii? Masuri?Sau doar…”eliminarea competitiei”?!GV)

Could hackers develop a ‘computer virus’ to infect the human mind?

Rare phenomena: The fog bow was spotted by Sam Dobson during a recent expedition to the North Pole
– Curcubeu alb – o  rara imagine deasupra Polului Nord! Poza a fost facuta de Sam Dobsonun rus, la „miezul noptii” polare! 
Rare white rainbow lights up the North Pole

– Cainii dingo manifesta o inteligenta neobisnuita! (Oare cum li se par „lor” oamenii din acelasi punt de vedere?GV) VIDEO
Dingoes show ‘unbelievable intelligence’


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.