Stiri scurte: 27.12.2011

NHK WORLD

– Guvernatorul Okinawei, Hirokazu Nakaima, a reafirmat ca ” nu e de acord cu relocarea bazei americane pe insula, ci cu plecarea ei definitiva”!(Asta chiar nu se face!Da un „cutremur” se face?GV)

Okinawa Governor wants US base moved out

RocketNews24

– Umbla vorba ca datornicii la yakuza, sunt fortati sa lucreze la CN Fukushima in contul datoriilor! Asa spune un jurnalist Tomohiko Suzuki care doua luni a lucrat acolo sub acoperire! TEPCO neaga. ( Hmm… pe cine sa credem?GV)

Yakuza’s Debtors Forced to Work at Fukushima Daiichi?

Salem-News.com

– Statul Montana a decis imediat chiar de Craciun, sa-si revoce senatorii Max Baucus  si Jonathan Tester care au votat National Defense Authorization Act of 2011 (NDAA) -legea cu detentia indefinita fara acuzatii si proces! Montana este unul din cele 9 state americane care conform Montana Code 2-16-603, are dreptul sa-si revoce senatorii pe temeiuri de ” boala fizica sau mentala, incompetenta, violare a juramantului depus in functie, rea conduita in pozitie oficiala, sau condamnare in anumite genuri de infractiuni”!( Daca tot vor „unii” sa se revizuiasca Constitutia si pe la noi, buna ocazie sa prindem si asemenea articole in ea, apoi sa le si folosim!GV)

Montanans Launch Recall of Senators Who Approved NDAA Military Detention. Merry Christmas, US Senate

– O incercare a piratilor de a captura un vas petrolier saudit, a fost intrerupta de interventia marinei militare iraniene, prezenta in zona!

Iranian Navy Thwarts Pirate Attack on Saudi Oil Tanker in Int’l Waters

– Iranul, gata sa stranga legaturile militare cu Irakul, dupa plecarea americanilor! ( Adica sa se pregateasca de …”Iranul Mare”?GV)

Iran ready to expand military links with Iraq

– Pakistanul schimba aliatii: acum China este mai aproape decat USA, dupa asasinarea lui bin Laden si uciderea militarilor pakistanezi de catre NATO!

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

– Cercetatorii de la University of California, Los Angeles au reusit sa dezvolte o metoda de citire a gandurilor, bazata pe tiparele personale ale gandirii individuale din trecut si extrapolarea acestora pentru cele viitoare! ( Intotdeauna despre asta a fost vorba in planul NOM de insclavizare a omenirii, prin care chiar si gandurile incipiente de revolta sa fie depistate de programe speciale de calculator care sa supravegheze fiecare individ in parte! GV)

It was only a matter of time: Study shows how scientists can now ‘read your mind’

– Cu 4,2 milioane de camere de supraveghere in tara, UK poate supraveghea pe oricine, oricand cu un singur click pe acea persoana!


2 comentarii on “Stiri scurte: 27.12.2011”

  1. lili3d spune:

    Înseamnă că trebuie să ne schimbăm modul de a gândi tot timpul şi să fim originali mereu.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.