De rerum naturae: 04.01.2012 Despre vremurile ce vin…

In clip e vorba de America. In realitate, de toti, peste tot, doar cu ceva „intarziere”.

ICLEI = International Council on Local Environmental Initiatives (Consiliul International asupra Initiativelor Locale de Mediu)

ICLEI e un brat al UN si parte din Agenda 21

Un partener al ICLEI este compania PROCURA. Misiunea acesteia este achizitionarea TUTUROR RESURSELOR din fiecare tara DIN LUME! Toate sub deghizarea: ” Sa fim verzi” (a folosi tehnologii nepoluante, de protejare a mediului, a te comporta cu respect fata de natura si mediu)

Putini stiu ca deja majoritatea rezervatiilor naturale din US au fost donate sau vandute catre UN! Sute de orase americane sunt deja membre ICLEI.

Misiune ICLEI: 

Sa transforme guvernele locale

Sa faca presiuni asupra membrilor consiliilor locale, primarilor, sa adopte politici venite din afara

Sa se egalizeze veniturile populatiei pe plan mondial

Controlul populatiei (in sens numeric?)

Restrictionarea capitalismului, a consumului

Eliminarea economiilor de piata

Transformarea guvernelor locale realizata prin:

– aderarea la ICLEI ia autoritatea (puterea de decizie) de la oficialii alesi de popor si da acele puteri catre functionarii primariilor (care nu sunt alesi ci numiti). 

– Au putere de decizie asupra planificarilor climatice si planificarilor de sustenabilitate pe termen lung; permit luarea de decizii si actiuni fara consultarea populatiei.

ICLEI e finantat din taxele si impozitele locale. dar si din surse private (ex. Rockefeller Bro. Foundation). O alta metoda de sifonare de bani este din proiecte aberante si sortite esecului sau umflat masiv pretul lor de realizare (ex. clip. o statie de pompare a dejectiilor in susul dealului, la o localitate de peste 5000 loc. care de fapt a si inghetat si s-a spart si a costat mai mult ca dublul costului planificat. Apoi oamenii au fost obligati sa -si construiasca o statie de tratatre a apei pentru a nu le fi infectata apa potabila!)

„Incalzirea globala” face parte din scenariul prin care se schimba felul in care guvernele iau decizii. Emisiile CO2 datorate activitatilor umane reprezinta doar 3% din total, deci cu efect nesemnificativ!

Industriile tinta ale ICLEI, sunt: Energetica, Real Estate, Dezvoltare, Vanzari, Baruri si Restaurante, Transporturi.

Se vizeaza restrangerea/eliminarea drepturilor cetatenesti, de ex limitarea nr. persoanelor ce au dreptul sa locuiasca intr-o casa, daca primesti oaspeti iti va trebui un permis de la primarie! Chair si proprietarii vor avea nevoie de permis sa locuiasca in propria lor casa, altfel vor fi numiti „ocupanti de locuinta neautorizati” iar amenzile merg pana la 1000$/zi!

Firmele vor fi controlate si obligate sa-si „eficientizeze” consumurile, ceea ce de fapt va creste pretul de operare fara a avea o economisire reala.  Pentru impiedicarea firmelor  private de a exista, se vor folosi mijloace ca: crearea de avantaje partinitoare catre „unii” prin parteneriat de public/privat, competitia e restrictionata sau eliminata, folosirea banilor publici in afaceri private.

Tot ce s-a intamplat in economia SUA in ultimii 30 de ani este absolut programat. caderea economica e o forma de razboi economic! Ideea e de a se foloside bunele intentii ale oamenilor de protejare a mediului, pentru  a se provoca o prabusire economica mondiala! In plus miscarea are ca scop ELIMINAREA TOTALA a drepturilor individuale! 

Ideea de realizare a  acestor obiective e de a se prezenta actiunile drept protejare a mediului, pentru aer si apa curate, etc, dar odata adoptata apartenenta la ICLEI, sunt anexe prin care se implementeaza si adevaratele scopuri enumerate mai sus! (Ca si cum pui o rama in carlig, sa prinzi pestele!GV)


9 comentarii on “De rerum naturae: 04.01.2012 Despre vremurile ce vin…”

 1. gogu spune:

  Implozia ! Singura solutie ! Asa a fost si la Rasarit ! Ziceai ca ai trait peste girla si ai intimpinat multe….. Te intreb sincer, fara a incerca sa insinuez ceva: tie ti s-a parut ca oamenii care traiesc acolo se mai comporta firesc, sau sint dresati pina la ultimul atom din ultima celula a fizicului si intelectului lor ? ! Eu cred ca ICLEI este monstruozitatea care e menita sa ”sintetizeze”, sa ”valorifice” efectele(”rezultatele”) celorlalte monstruozitati ”implementate” de decenii, astfel incit experimentul sa continue cit mai mult posibil, atit timp cit va exista ”laboratorul”, a carui viata fizica nu poate sa mai dureze mult ! In concluzie as zice ca vestea e buna !

  • George Valah spune:

   „Normal” tine de „conventiile locale”, nu-i asa? Dar cu siguranta „mult” mai normal ca noi, cei de aici! O spun cu parere de rau, vis a vis de „noi”! In timp ce noi suntem indoctrinati de scoala, societate, „oricine”, sa fim „supusi, modesti, si cinstiti”- asa cum sta bine unor buni „servitori”, ei sunt educati ca „nimeni nu e mai tare ca ei, ca sunt stapani, etc”! Iar „statul” chiar are grija de propriii cetateni, senzatie cu totul „spectaculoasa” pentru cineva care vine de…”aici”. Ca exista „limite” si „manipulari”… de: „cine nu mananca bataturica, nu manaca nici ochisorul” cum era un banc macabru!
   Dar „pe total” ai senzatia ca „te trezesti din cosmar”! Cel mai greu e ca „toata scara de valori” pe care o cunosteai e rasturnata si dupa ce treci de „ce prosti sunt ei si ce destept sunt eu”… in timp incepi sa intelegi ca „ce prost am fost, si cum pot ei sa fie destepti”!… Urmarea clipului anterior este unul pe care nu doream sa-l postez, dar iata-l:

   Explica si ceea ce „construieste in om” societatea de acolo, si ce darama, atunci cand esti in pozitie suspusa si santajabila…

 2. lili3d spune:

  Am totuşi, sentimentul că nu vor reuşi. Că, la un moment dat, degeaba vor mai încerca să impună restricţii sau legi, că nimeni nu le va mai lua în considerare. La noi cam aşa decurg lucrurile… câteodată.

  • George Valah spune:

   Sa speram… Orice „minune” tine 3 zile, iar natura gaseste mereu cai noi de a-si face jocul. Asemenea stari au mai existat in trecut de nenumarate ori…si n-au „rezistat”! Din pacate, pentru cei ce le-au trait au fost „fara speranta”! Scriitorul Stefan Zweig… a crezut asa, si s-a sinucis! Apoi, totul a trecut…

 3. alia spune:

  Eu sper sa nu aiba timpul necesar indeplinirii acestor planuri , sper ca oamenii sa se trezeasca , constiinta colectiva sa faca in sfarsit saltul , ai nevoie de ata de putine lucruri pentru a fii fericit incat te si miri de zbaterea nebuneasca a acestor oameni .

 4. alia spune:

  Daca ar fii fericiti crezi ca s-ar mai chinuii atat ? Este si asta un chin ,sa incerci sa controlezi cat mai mult oamenii .

 5. alia spune:

  Eu personal nu-i inteleg .


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.