Stiri scurte: 17.01.2012

Israel National News

– Hackerii au lovit  El Al  ( site al Liniilor Aeriene Israeliene) si siteul de informare al Tel Aviv Stock Exchange ! Nu au fost insa afectate tranzactiile bursiere.

Round Two in Hacker War: El Al Site Attacked

– Dupa asasinarea de catre MOSSAD a omului de stiinta iranian Mostafa Ahmadi Roshan, peste 300 de studenti de la  Sharif University of Technology au cerut sa li se redirectioneze cursurile in domeniul stiintelor si tehnologiei nucleare!

Hundreds of Iranian Students Demand to Change Course of Study to Nuclear Technology

Sunday Times: Mossad agents behind Iran scientist assasination

 – 60% din pestele pescuit in Pacific a fost gasit  de laboratoarele canadiene cu urme de cesiu radioactiv de la CN Fulushima !
After Fukushima, fish tales
Enenews.com
– Mari concentratii de cesiu  solul din zona golfului Osaka,  la 600Km de CN Fukushima !

Report: High levels of cesium detected in Osaka Bay soil — 600 km from meltdowns

– Noi fotografii care arata cat de inclinat si gata sa se prabuseasca este reactorul 4 de la CN Fukushima! (mai multe foto pe link)
New Photos From Inside Fukushima Daiichi
– In 10 zile, pres. Obama trebuie sa prezinte intr-un tribunal din statul Georgia „dovezile cetateniei sale americane” de elibilitate pentru functia de Presedinte al SUA!
Georgia Judge Subpoenas Obama, Demands ALL Vital Records
– Statul Rhode Island , refuza sa adopte  NDAA  prin care orice persoana inclusiv cetatenii americani poate fi retinut de armata americana oriunde in lume pe termen indefinit si fara acuzatie sau judecata!
 SINGLE STATE DEFIES OBAMA DETENTION PLAN
– „Pedeapsa cruda si neobisnuita „ (adica pedeapsa sub acoperire legala dar care e abuziv de dura si incalca statutul uman) este interzisa sub Amendamentul 8 al Constitutiei SUA. Prin aceast fel de pedeapsa se intelege:
” orice pedeapsa cu cruzime si degradanta, care nu exista in Common Law (echiv. ca valoare: „sistemul de legi aplicate in stat” GV), sau amenzi, pedepse, retineri in spatii inchise, sau tratament care e disproportionat in raport cu ofensa care socheaza bunul simt moral al comunitatii”.
Cum se interpreteaza bataile bestiale  ale manifestantilor din masinile jandarmeriei, umilirea acestora, nerespectarea drepturilor lor cetatenesti, semnarea sub amenintarea fortei a unor amenzi cu continut neconstitutional mascand hartuirea politica, si celelalte abuzuri la care Jandarmerie Romana s-a dedat asupra protestatarilor din aceste zile?
http://en.wikipedia.org/wiki/Cruel_and_unusual_punishment

5 comentarii on “Stiri scurte: 17.01.2012”

 1. Ana Pinescu spune:

  Si daca in zece zile nu prezinta dovada, cetateanul Obama ce pateste? Ce pedeapsa exista pentru un negrisor care tepuieste marea natie americana? Iar cei care au verificat documentele depuse la dosar de le-au declarat american vor spune ca nu se intelegea bine tara si au crezut ca scrie USA?

 2. cristina.amina spune:

  Am vazut la proteste de cind au inceput,f multe lozinci ,parca sunt la concurs care-i cea mai desteapta lozinca sau cea mai amuzanta,dar nimic despre Isarescu,FMI ,care sunt adevaratii conducatori ai Romaniei acum ,ce s-au folosit de lacomia lui TB si de faptul ca era „inregimentat”.Eu cred ca Romania ar avea o sansa daca s-ar schimba toti oamenii de conducere la toate nivelele…M-a dezamagit Raed Arafat ,intoarcearea lui a fost ca la comanda ,deci si el este „inregimentat” ….Aici in Egipt, iata ca pe 25 ian se implineste anul de la revolutie, dupa ce-au murit atitia oameni si dupa atitea proteste ,inca nu sunt terminate alegerile ,in unele orase au fost anulate si se vor repeta …drum lung pina la limpezirea situatiei,se trage de timp ca sa se aleaga cine „trebuie” ,deja au inceput negocierile cu FMI ….Planul merge inainte cu si mai mare viteza…..sunt in criza de timp …..Eu am trait 2 revolutii la tv si sper s-o vad si pe a trei-a in Ro,de data asta mi-as dori sa fie de „catifea” macar, daca tot nu e posibila o adevarata schimbare….

  • George Valah spune:

   Ceea ce spui tu despre FMI, etc tine de maturitate politica, democratica, etc! Aici, abia a fost o ‘manifestatie spontana” la 21 de ani dupa ’89! Lumea e f. influentata de TV si mai putin judeca SINGURI pana la radacina lucrurilor! Acum, doar se trece de la „simularea democratiei” si „minciuni pompoase” despre economia de piata, capitalism, etc la… ceea ce ar trebui acestea sa fie! Culmea, in tarile vestice, toate astea se clatina si sunt „pe duca”!
   dr. Raed cred ca a procedat corect din multe puncte de vedere, desi multi il judeca altfel. La un anumit nivel in structura statului, nu mai faci „ce ti-ar place” ci ce trebuie, trecand peste orgolii, imbufnari sau propria persoana! Apoi, cand esti sunat „de Presedinte” e greu sa refuzi, doar pt ca „inca esti imbufnat”! In timp se va vedea…

   Si eu am trait doua revolutii, cateva mineriade, cutremure si… asta:

 3. abp53 spune:

  I represent to your attention 3 films, created on the basis of materials „Conception of social security” – http://dotu.ru/category/in-english/:

  1. „Law of Time” – http://www.youtube.com/watch?v=-bV7w_YW0Zg
  The correlation of the biological time and the social time frequencies and their interrelation in the global historical process was named „Law of Time”.

  2. „Six Principles of Global Manipulation” – http://www.youtube.com/watch?v=0fF3TQ0lJnU
  Film about six priorities of the generalized instruments of management by countries and people of Earth.

  3. „Anti-Qur’an Strategy of the Bible Project Wheeler-Dealers” – http://www.youtube.com/watch?v=_1wXgXwj3MI


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.