Guvernul de hartie, guverneaza pe hartie…

basescu si-a  dat foc la vapor, si-a dat foc la tara, si-a dat foc la „valiza”!

Cum si ce legi va mai putea emite acest parlament?

Cine mai asculta de acest guvern?

Fara respect si autoritate, fara sa mai emane frica, ce putere mai au?

Una singura: inca putina „imunitate” pana la „ziua judecatii”!


6 comentarii on “Guvernul de hartie, guverneaza pe hartie…”

 1. alia spune:

  Asa este George , inca un pic ……

  • George Valah spune:

   Sincer: sunt ingrijorat! Imi pare prea multa „regie” in ce se intampla! Unde e regie, e si scenariu, si autor! Ar mai fi si „cel ce plateste” pentru punerea in scena a piesei (la propriu!)!

 2. alia spune:

  Sper sa nu fie chiar asa , oricum inceputul nu a fost regizat (sper) adu-ti aminte ce scriam in ziua aceea . Eu cred inca ,in marea mea naivitate , ca mai sunt si chestii absolut adevarate , fara substrat , care nu folosesc neaparat cuiva anume …..

  • George Valah spune:

   Chestiile regizate se suprapun peste cele reale… Am vazut aseara „un detaliu” la Antonescu, care poate fi „nimic”, sau o „parola”, ceva de genul: ” e ok, nu ne punem rau cu voi, suntem din aceeasi echipa”…Semnul, daca a fost real, se adresa posibil celor care ii sprijina int/ext si pe cei ce sunt acum la putere…

 3. Ana Pinescu spune:

  Legat si de ce se intampla acum in tara, si de tot ce s-a mai intamplat pe scena politica in ultimii ani am aceeasi impresie: este un grup de papusi (politicienii din frunte, lideri de partide, cativa parlamentari mai guralivi) care au fost bine inregimentati (prin cateva vile, prin frica, prin imbuibare, fiecare prin metodele lui) si care sunt mutati (de ani buni) pe tabla de sah. Ii mai schimba putin prin partide, mai regizeaza un scandal, mai aresteaza unul pentru o luna si apoi ii burduseste contul ca sa uite… Adica, mereu aceleasi fete, mereu aceelesi vorbe care nu se schimba indiferent de subiectuil discutiei.
  Daca in primele zile s-a strigat ca toti politicienii sunt aceeasi mizerie, acum au mai scazut tonul si parca totusi ar fi acceptati cativa lidei ai opozitiei. Asta este un semn ca Marele Papusar a tras sforile necesare pentru a mai face o mutare intre papusile inerte: scoate alta in fata, o sterge putin de praf si o imbraca in haine de presedinte/prim ministru in functie de interes….

  • George Valah spune:

   Cam asa ceva, chiar mai rau. televiziunile TOATE manipuleaza si moderatorii si marea majoritate din „invitati”. Exceptiile le numar pe degete: Ciuvica, Alistar, Oana Stancescu… nu mai stiu…


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.