Stiri scurte: 21.02.2012

Israel News

– Oficiali americani au ajuns la concluzia ca Israelului i-ar fi necesare 100 de avioane, ca sa atace obiective din Iran! ( In mod normal, „un singur avion, maximum doua” pot distruge un obiectiv. Atunci restul de 98-99…sunt „marja de siguranta”?GV)

US officials: Israeli attack on Iran requires 100 planes

The Guardian home

– Iranul a stopat vanzarile de petrol catre UK si Franta si ar putea sa le opreasca si pe cele catre Netherlands, Greece, France, Portugal, Spain si Italy! (Sa fi aflat iranienii de …Libia? Sau e numai ..coincidenta?!GV)

Iran announces it has stopped selling crude oil to UK and France

The Independent

Se pare ca pana la urma, Grecia isi va ceda independenta, in schimbul a 230 miliarde de euro ajutor economic! Ea va deveni un fel de „colonie” a Germaniei si aliatilor acesteia care vor decide de la cine va fi primul ministru, pana la medicamentele din farmacii!( Ahh.. totul e ca Grecia sa „nu se refaca”, ca daca ar face-o, la ce bun banii cheltuiti?Sau…”vice-versa”?GV)

Patrick Cockburn: Greece sells its independence to escape the burden of debt

– China, Turcia, ajuta Iranul impotriva blocadei economice, filiale bancare secrete prin care poate tranzactiona bunuri!(Asa e mereu in afaceri: unii pierd, altii castiga…!GV)

Turkey and China ‘helping Iran evade UN sanctions’

– In timp ce inspectorii UN pe probleme nucleare au ajuns in Iran, acestia fac exercitii de protectie antiaeriana ale locatiilor respective!

Iran holds anti-aircraft exercises as nuclear inspectors arrive

– Ziarele chinezesti acuza vestul ca provoaca razboi in Siria!Intre timp, mercenari straini si arme sunt infiltrate in tara!

Chinese newspaper accuses west of provoking civil war in Syria

Syria’s sectarian war goes international as foreign fighters and arms pour into country

– Coreea de Sud sustine manevre militare marine la granita cu Coreea de Nord, folosind munitie de razboi! (Ia sa vedem, „ailalti”, ce fac?!GV)

South Korea holds live-fire drills near sea border with North

– Fostul director al CIA,  R. James Woolsey, a declarat la un post de radio ca „America trebuie sa se preagateasca pentru atacuri teroriste din partea Iranului, in contrapondere pentru presiunea internationalacontra armelor lor nucleare”! Intre obiectivele vizate ar fi si… Statuia Libertatii!

STATUE OF LIBERTY NEXT ON HIT LIST?

ENENews.com

– La CN Fukushima, lucratorii care curata daramaturi, cad ca mustele!Unii lucrau doar cate 2 minute pe schimb ca sa extraga cesiul din apa contaminata!

Anonymous Fukushima Employee: Workers were dropping like flies in the heat while clearing debris and watering reactors

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

Intelligent ad: A unique new advert which deciphers your gender before relaying a message accordingly will appear at a bus stop shelter like tis in Oxford Street

-In statia London’s Oxford Street a aparut un nou tip de reclame care se bazeaza pe „recunoasterea faciala” si pot deosebi daca au in fata un barbat sau o femeie. In functie de sex, reclama se va dresa cu informatii specifice!

Rise of the ‘intelligent advert’ that scans a reader’s face before tailoring its message to men or women

– UK si sudul Europei vor avea o primavara mai rece decat normal din Martie pana in Mai,  iar staele din nordul Europei vor avea o primavara mai calda decat media!(Pentru Romania… primavara inca nu vine! Sau, vine?GV)

UK, south Europe to see colder than usual spring – report

Fiery illusion: Mid-February sunsets in Yosemite National Park lights a natural firefall from Glacier Point illuminating one of the park's lesser-known waterfalls so precisely that it resembles molten lava

– Cascada de „lava” in Parcul Natural Yosemite! E un fenomen unic, vizibil doar in luna Februarie, cand soarele sub un anumit unghi ilumineaza cascada din Valea Yosemite!(foto)

Yosemite waterfall turns to ‘flowing lava’ in rare February spectacle caught on camera


2 comentarii on “Stiri scurte: 21.02.2012”

  1. Ana Pinescu spune:

    Din ceea ce a prezentat presa pana acum, asa prelucrate cum sunt stirile, razbate senzatia ca in dosarul Greciei este incercata limita pana la care poate rezista poporul. Adica, strangem de gat oamenii si masuram presiunea ca sa vedem care este limita de rezistenta.
    Au aparut de zeci de ori titlurile „o zi soc pentru supravietuirea greciei”, „azi aflam daca vor mai exista ca tara” etc. Oamenii aia ori nu mai baga in seama sforaraia care se trage pe deasupra capetelor lor, ori spera ca in tot hatisul de sfori sa isi prinda gatul si sa se sufoce si „papusarii”…
    Mie mi se pare Grecia o tara speciala, cu specific deosebit si ma mir ca tocmai asa un „poligon de incercari” si-au ales scarbele astea ca se isi incerce armele soft. Ca armele hard si le incearca in Iran/Iraq/Siria/Afganistan sau Fukushima.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.