Stiri scurte: 01.03.2012

The Guardian home

Anonymous hacker

– Site-ul Interpol a fost „vizitat” marti de Anonymous, dupa ce acestia anuntasera arestarea a 25 de hackeri in Argentina! Acum site-ul e repus in functiune.

Interpol website suffers ‘Anonymous cyber-attack’

– Iranul si-a deschis  centrul spatial Alborz Space Center  care a fost vizitat de 50 de jurnalisti, pentru a-si arata progresul tehnologic cu posibile implicatii militare. Pe 3 Feb.Iranul si-a lansat al doilea satelit al sau Navid, ori Gospel, care este destinat studierii climei si dezastrelor naturale, dar care la nevoie poate fi inzestrat si cu focoase nucleare! (Dar „focoasele” le au, sau doar „vorbim discutii”?GV)

Iran opens space program site for first media tour

– Presedintele Siriei Bashar al Assad ar putea fi privit drept „criminal de razboi”, declara Hillary Clinton la ONU! ( Pai in Libia a fost intai „no fly” si dupa aia…! Ceva mai incurcat aici!GV)

Syria: Bashar al-Assad could be regarded as a war criminal, says Hillary Clinton

Pag-asa Island in the South China Sea

– Filipine vrea sa invite firme la prospectiuni de hidrocarburi in apele coastei sale vestice si sudice ale Marii Chinei, respingand pretentiile teritoriale ale Chinei in acea zona! (Apropo, o mai fi deschisa banca aia pe Insula Serpilor?GV)

Philippines reignites row with China over oil exploration rights

Roger Waters is reported as telling Chilean TV that the Falkland Islands 'should be Argentinian'


– Roger Waters de la formatia Pink Floyd, e de parere ca Insulele Malvine (Falckland) ar apartine Argentinei! (Parca si  John Lenon era de parere ca IRA are dreptate… Si poc!GV)

Roger Waters says Falkland Islands are Argentinian in reported comments

ENENews.com

– CHUCK CASTO [Deputy Regional Administrator], un specialist de varf in domeniul nuclear spune ca „imediat ce s-a intrerupt curentul la CN Fukushima, miezurile reactoarelor au intrat in proces de topire, iar cand aceste miezuri ajung la beton, il topesc si pe acesta cu o viteza de 5cm/h ! (Numai in Japonia sa nu fii! GV)

*Listen* Top US Nuclear Official: Melted core penetrates concrete at 2 inches per hour — No doubt containment is lost during blackout — Mark I worst of all — Manual tells you everything except how to stop it (AUDIO)

Mult mai mult cesiu a fost elioberat de la CN Daiichi in atmosfera decat se credea anterior: 40.000 de trilioane de bequereli!

‘Mind-Boggling’: Far more cesium released from Fukushima than previously thought says Japan gov’t agency — 40,000 trillion becquerels estimated -Asahi

– Ministrul agriculturii al Japoniei, permite cultivarea orezului in aproape toata Prefectura Fukushima!(Spicul „ca vrabia” si paiul..”ca trestia”!GV)

Ministry of Agriculture to Allow Rice to Be Grown in Almost All Areas in Fukushima This Year, Just Like Last Year

–  Statul Virginia a votat pe 27 Feb. cu 39-1  sa „nulifice pe teritoriul ei „prevederea NDAA 2012  adica sa retina cetateni americani la cererea flialei executive locale federale!

Virginia declares “emperor has no clothes”: NDAA nullified

– Un asteroid  2011 AG5 de peste 150m diametru are 1/625 sanse sa loveasca Pamantul pe…5 Februarie 2040 ! („Sa nu uit sa dau mancare la pisica si sa bag puiu in frigider”! Sau, invers?!GV)

Asteroid heads towards Earth with one in 625 chance of hitting planet

Atawallpa 1497-1533 Last sovereign emperor of the Tahuantinsuyu or the Inca Empire

– In Ecuador s-a descoperit mormantul ultimului rege incas Atahualpa ! Dupa capturare, el a fost  fortat sa se crestineze, apoi executat prin strangulare  de spanioli. (Portretul cu lant la gat, a fost probabil facut dupa crestinare dar inainte de executie. Artistul i-s surprins „speranta” din priviri!GV)

Ecuador ‘locates final resting place of last Inca emperor’s tomb

– O „sfera metalica” a cazut din cer in Riacho dos Poços in statul Brazilian Maranhão ! Nimeni nu stie ce e si de unde vine, iar armata locala a confiscat-o „pentru  cercetari”!

– Alte constructii pe Luna, dezvaluite de chinezi!

-Energia Chi !6 comentarii on “Stiri scurte: 01.03.2012”

 1. lili3d spune:

  Să înţeleg că energia Chi o deţine doar cel din video (a activat-o) sau poate oricine să o activeze?

  Vă pregătiţi de serbare?

 2. Anto spune:

  O primavara frumoasa !
  pt George si gasca sa de prieteni toti din 4 si 5D

 3. ramona spune:

  Personajul din video-ul despre chi este fix personajul principal al cartii „Magul din Java”, scrisa de Kosta Danaos.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.