De rerum naturae: ” Reforma in sanatate in…America” Dar la noi?

Absolut toate paragrafele evidentiate sunt sinistre in continutul lor, dar ultima parte a clipului „iti da fiori”: guvernul poate decide daca sa traiesti sau nu, iar de la o anumita varsta in sus ti se poate trimite „notificare de terminare a vietii”, care e dusa  la indeplinire!

 


27 comentarii on “De rerum naturae: ” Reforma in sanatate in…America” Dar la noi?”

 1. lili3d spune:

  Crimă…pe faţă.

  • George Valah spune:

   Culmea e ca…”asa o sa fie”!!! Prin anii 2000 a aparut un tip care zicea ca vine din viitor, 2035, iar cum spunea el despre „sanatate” se cam potrivea cu ce scrie in acesasta „lege”! Ai vazut tot clipul? Mai nimic nu e de neglijat…

   • lili3d spune:

    E… pur şi simplu un fel de a dispune de vieţile oamenilor după criterii… guvernamentale. Aproape total. Cred că mai bine ar fi să te afli în afara sistemului.
    De tipul acela am mai auzit tot pe la tine, nu ştiu prea multe.

    • George Valah spune:

     „Inafara sistemului”?! Pai tocmai asta e scopul:”Toti inregimentati in sistem”! Apoi: hrana e controlata, utilitatile, tratamentele pana si cand si cum vei muri, va fi hotarat de „altii”! Libertate si democratie!
     Evident ca „a nu mai depinde de sistem” e solutia, dar… crezi ca nu s-au gandit si la asta?

   • lili3d spune:

    Păi totul duce acolo. Prin crearea de dependenţe. Aici e nevoie de revoluţie, dar împotriva cui? Ar trebui dărâmat totul pentru a crea ceva nou.

 2. alia spune:

  De cand se aplica aceasta LEGE ? Nu pot sa cred ca totul devine realitae , mi-as dorii sa stiu cum ne vom pute ferii .

  • George Valah spune:

   Ehh.. la noi basel ne vrea si el un pic de „legea sanatatii”! Mai trist e ca l-am auzit si pe Ponta ca „da e, bine sa fie” asta dupa vizita in America (sau inainte? nu conteaza!) Cum sa ne ferim? Sa vedem intai „ce se-alege de proiect” apoi…”vazand si facand”!

 3. Gabin spune:

  spuneau unii ca Pamantul exista in 3 dimensiuni simultan (adica are 3 tipuri de vibratie, de la zona la zona, dar si de la om la om!!!!). Ca urmare „avem” 3 realitati, respectiv 3, 4 si 5D.
  Ceea ce sperie, indispune, streseaza, manipuleaza, abuzeaza …. etc sunt de provenienta 3D.
  Cum NOI nu mai apartinem acestei dimensiuni(pt ca ne-am desprins), nu mai avem de ce sa privim inapoi. NU INTERFERAM si gata. Privim spre 5D, ca e „de viitor”.
  la fel in jurul Soarelui (care si el are mai multe dimensiuni) graviteaza planete pe care nu le vedem.
  …la asta as vrea 2 pareri de la fiecare (da George?) .Nu „huh”!! :-()
  🙂

  • George Valah spune:

   2 pareri despre „ceva” ce nu stiu nimic? Se pare ca eu m-am oprit la „dimensiunile punctului”, cu care mai conversez cu Lili cand are si ea dispozitie…
   Dar cum „naravul din fire n-are lecuire” o sa-mi dau pareri despre „tot si toate”:
   – „Mai multe dimensiuni” nu inseamna ca „rezonezi” numai pe „vibratiile inalte, si ai „eliminat” pe „cele inferioare”, ci ca „le cuprinzi pe toate” dar „atentia” iti e „captivata”, mai mult de anumite aspecte(vibratii). Buddha, a murit otravit cu tocana de ciuperci, iar lui Alexandru cel Mare, i-a aruncat o baba cu o tigla in cap!(Mein Kampf).
   – „Huh” mi se pare potrivit pentru al doilea coment… 🙂

  • George Valah spune:

   OK. Recitind comentul anterior de „Huh”, incepe sa-mi pice cate o „fisa” cam la interval de 5 minute! Ideea e „ingenioasa” dpdv al „unor fiinte” superioare ( „la propriu”, spatial adica, Luna?) dar dpdv al cutumelor locale teriene zic asa: daca incerci cu delfini in Japonia si delfini in Australia, e ca si cum ai incerca „cine manaca mai multe sarmale cu slanina de porc romanii sau …”arabii” ? Hai sa trecem peste numar, ca arabii sunt mai multi!
   Si apropo de „experimente”: niste „unii” au vrut sa studieze greieri. Si cand bateau din palme, greierii sareau in sus pe o masa. Apoi, le-au rupt picioarele si au batut din palme: n-a mai sarit niciunul! Concluzia lor a fost: „greierii aud cu picioarele”! No coment.

 4. Gabin spune:

  ..da, putem rezona cu toate vibratiile, dar rezultanta este data de frecventa „majoritara”.
  zonele de tensiune pe glob sunt veritabile zone 3D. Frica ne cupleaza-conecteaza-branseaza la acea realitate. Deci „fara frica”! Optimism, Incredere, Speranta! Respingem gama 3D, nu este pt noi aceasta experienta.
  Un exercitiu test: treci pe la 11 noaptea prin cel mai „dur” cartier pe care-l stii. In plimbare…daca ti-ai alungat frica in prealabil, vei trece neobservat sau neatins. Daca nu, vii fara ceas si ghete….si ceo mai fi.

  • George Valah spune:

   Vezi, aste e: eu am cablu cu fibra optica si pe el primesc TV, internet si telefon, bineinteles fiecare cu frecventa lor. Pe acelasi cablu e toata strada. In practica se foloseste numai „lumina rosie”, dar…cate nuante! „Rezultanta” pe acel cablu?
   Teste asemanatoare cu „cartierul” le faceam mai prin tinerete… Da’ pe vremea aia ma mai apucasem si de ceva „arte martiale” ca erau „la moda”! Acum, de cand m-am „reprofilat” pe Gandhi&Co a iesit asa un talmes-balmes ca probabil sunt cel mai „agresiv pacifist” (cum zicea Elisa: „tu mereu lovesti!”hiq!) si cel mai „pasnic luptator”! Hiq!
   Cat despree ceas si ghete, le dau si de bunavoie daca saracu e sarac, da …sa-mi lasee „pixu” in pace ca ala e al meu! :-/

   • Gabin spune:

    hahahhaha, hahaha, hahahahahah :-)))

    inca mai rad…hahahahahaha
    „te-ai scos” cu replica asta!!!
    e randul meu la HUH!!

   • Gabin spune:

    pai plimbarea prin cartier se face fara teama, si cu sentimentul de „fara aparare”. ”Nu am nimic de aparat si nici de pierdut”, Trec liber fara sa sfidez. Nu am strategii de rezerva…
    Doar pixul..”luati site-ul de cultura si bagati-l in duba”.
    …si eu am facut testul …dar era dupa ce practicasem …atletismul. 🙂 ca nu puteau ei prinde cat puteam eu fugi.

    • George Valah spune:

     Ha, ha, ha! „Oui, mon „general”!” 🙂 Privind in ansamblu asa e: „Cine sa-mi stea impotriva daca Dumnezeu mi-e alaturi”?! Pe de alta parte, N. Labis cu „Moartea caprioarei” – profetica si metaforica „inspiratie”!
     Sunt lucruri pe care nu le „intelegem” desi „le percepem” de la 3D in sus…! Cum ar fi: „Cine avea nevoie cu adevarat de capul lui Ioan Botezatorul?” Ca Salomea era doar un … „copil”! Sa fi fost chiar Irod care i-ar fi cerut sa-i ceara? Iar pe Irod, cine l-a „intaratat” si i-a bagat in minte ca „asa e mai bine”? Sa fi fost un „mare preot sfatuitor”? Iar preotului „cine” i-a „spus” ca „asta e misiunea lui”, sa fie „acel cap”, pe o tipsie?? Oui, mon „general”, asa e Cosmosul: simplu in ansamblu, infinit de complex in detalii… Desigur, cand frica si agresivitatea sunt topite si nu mai e nimic sa rezoneze cu ele, poti sta intre scorpioni si serpi veninosi sau poti imblanzi leii doar cu o privire! Dar… si aici lucrurile sunt mai „complicate”: „iti trebuie liniste, ca sa ajungi pana acolo”!
     Ai ajuns…”acolo”?

   • Gabin spune:

    pai Ioan Botezatorul (intr-una din explicatii) trebuia sa ACHITE nota de plata pt ceea ce „consumase” mai demult, ca fiind Ilie. (care ceruse si el „un cap” de preot pagan.)…
    Astfel de momente sunt stabilite, nu pot fi influentate de „impresia artistica” (asa cum am putea vreodata sa reusim cu scorpionii).

    • George Valah spune:

     Din cate imi amintesc, Iisus si-a intrebat discipolii:” Cine credeti ca sunt Eu”, si intr-un final unul ar fi zis ca e…”Ilie”… de fapt unul din putinele locuri in care se admite „reincarnarea”, in NT.

  • Gabin spune:

   nu stiu unde am ajuns, poate ca sunt in acelasi „punct”. Inca mai am un caine care ma latra 😦 si un cocos care ma ataca…. astea sunt semne!
   pt Lili – in 4d in mod exceptional pt aceasta perioada, se trece odata cu Pamantul (adica nu dupa …viata!) Spun unii ca se cheama ascensionare. …si ca se transforma si ADN-ul, si ca vom fi mai luminosi, si ca Siliciul va aparea in locul carbonului (in corpurile noastre). ..hmm, detalii.

 5. lili3d spune:

  Monsieur Gabin, zici că trăim în trei realităţi… acum? Adică… una materială, una virtuală şi una imaginată???
  Şi noi ne-am desprins? De-aia tot visam eu… ajunsesem în 5D… Pe-acolo?
  În jurul Soarelui… părerea mea e că orice e posibil. Şi cum inteligenţa mea s-a oprit pe la unuD… percep numai 3D-ul.
  Şi acum amplifică fiecare părere cu o dimensiune şi vezi tu ce iese.
  Monsieur George eu am mereu dispoziţie de conversat, dar trebuie să-mi permită şi dimensiunile personale, care uneori se micşorează, alteori o iau razna…

  • Gabin spune:

   Lilisor, realitatile nu stiu sa aibe un nume in afara de cel cu numere…
   Incerc un exemplu: vedem un cersetor.
   in 3d gandurile sunt asa: hainele lui sunt murdare si cam miros, umbla soios, castiga prea mult fara sa munceasca, e posibil sa mai si fure daca are ocazia…
   In alta realitate nu avem repulsie fata de el, dar invinuim sistemul care l-a lasat pe drumuri, care nu ia nici o masura, care nu se implica, suntem indignati,..si-l vedem ca pe o victima.
   mai sus putin acceptam totul ca fiind expresia a ceea ce doreste cersetorul sa experimenteze, privim cu intelegere si acceptare.
   mai sus: detasarea cersetorului si privirea lui ascund cu siguranta o experienta de viata impresionanta. Oricui i-ar fi de folos sa afle trecutul sau.
   mai sus: sub hainele ponosite recunosc o alta varianta a mea, ca urmare simt compasiune, nu doresc sa schimb nimic, nu sunt indignat…ii transmit un zambet si dragoste.
   ,,,,ma rog, ceva de acest gen sunt „realitatile”.
   daca nu m-am facut inteles dau vina pe George, ca asa-i in 3d. :-O 🙂

   • lili3d spune:

    Da, realităţile. Dar dimensiunile? Eu cred că nu ne putem imagina nici măcar 4D, cu mijloacele pe care le avem. Deci, trebuie mai întâi să trecem dincolo. Şi asta, după… sfârşitul vieţii aici.
    Şi cică, greşelile de aici se pot răsfrânge asupra altor realităţi unde fiinţăm noi înşine.

 6. alia spune:

  Gabin ai dreptate , dar mai avem ceva conexiuni si in lumea lor , crezi ca unii au facut saltul la nivelul urmatort? Cu „nu interferam ” ai dreptate , dar ceva se zbarleste pe ceafa totusi .

  • Gabin spune:

   ALIA, exceptional cuvint ai creat cand ai spus „saltul la nivelul urmaTORT” …asa e, la fiecare nivel ne asteapta un tort.
   ..si nu gabin are dreptate ca dreptatea nu este a mea ci a …a lui „Ghandi& co” 🙂

 7. alia spune:

  Am mai auzit teoria asta , dar oare este si in practica ? Este un pic cam greu de crezut , de fapt asa a fost si cu problemele astea de globalizare , de guvern mondial etc. au fost greu de crezut dar uite ca se itampla .

  • Gabin spune:

   PAI NU e doar teorie. Daca mergem acum in Siria avem 3d autentic, iar daca mergem in Switzerland …(langa lac), vorba lu George, huh!! nu exista nici o legatura cu exploziile de acolo.
   Se spunea intr-o prorocire despre Romania ca la un moment dat va ramane ca o oaza de liniste intr-o mare cuprinsa de flacari. Nu stiu, dar asta e ideea.
   Sau: frica examenului nu atinge toti concurentii! Si este acelasi examen, aceleasi subiecte. Dar fiecare cu realitatea sa. SI AMERICANII CU-A LOR!!!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.