Stiri scurte: 09.05.2012

ENENews.com – Energy News

– Hiroaki KOIDE / Nuclear Reactor Specialist  si Assistant Professor la Kyoto University Research Reactor Institute apreciaza cantitatea de cesiu 137 din bazinul reactorului 4 CN Fukushima ca fiind echivalent cu cel putin 5000 de bombe nucleare ca cea de la Hiroshima!

Nuclear Professor: 5,000 Hiroshima bombs worth of cesium-137 in spent fuel pool No. 4 — “Low estimate” (VIDEO)

– Dr. Andy Kanter, MD, MPH, Presedinte al Board of Directors of Physicians pentru  Social Responsibility, spune ca studiile arata ca „si o singura particula radioactiva inghitita sau inhalata, poate cauza cancer”!

Columbia Medical Professor: Inhaling just one radioactive hot particle can cause cancer (VIDEO)

– Un lucrator de la Fukushima spune: „Nu putem sa facem absolut nimic, decat sa punem in ocean tot mai multa apa radioactiva”! Curand, aceasta va atinge Hawaii si se va raspandi in toata lumea! De altfel, cand cutremurul a avut loc, reactoarele de la Daiichi s-au scufundat 1m in pamant!

Fukushima Daiichi Worker: Nothing can be done except to leak radioactive water! — Honestly feel that we are dumping massive amounts into ocean — Will spread all over world, reaching Hawaii and US soon

– „Nicio natiune nu a reusit vreodata sau reuseste sa isi pastreze libertatile sale dupa ce si-a pierdut sabia si punga!” Patrick Henry.

Netinand cont de acest adevar, acum America „se pregateste” pentru un razboi civil masiv si „lagare de reeducare” in timp ce proprii cetateni vor fi tratati aprioric ca „inamici combatanti” („Sic tranzit gloria mundi”! America, America… !GV)

Preparing For Massive Civil War,
Re-Education Camps

The Guardian home

IAEA

– Un inspector sud corean din partea  IAEA pentru instalatiile nuclearae iraniene, a murit in Iran in urma unui accident de masina.

IAEA nuclear inspector killed in Iran

– Expertii previn: 100% certitudine ca o cadere catastrofica totala a intregii retele electrice se va produce pana in 3 ani”! (in …SUA)Asta datorita automatizarilor si sistemului de soft ce actioneaza/supravegheaza reteaua ce poate fi usor virusat, hacked, sau atacat in punctele nevralgice!

Expert Warns: 100% Certainty of Total Catastrophic Failure of the Entire Power Infrastructure Within 3 Years

Rebelii libieni au luat cu asalt in zori de zi de marti, biroul Primului Ministru interimar al Libiei Abdurrahim al-Keib cerand „plata sumelor de bani restante” pe care „guvernul” nu le-a mai achitat lor! ( Eu cred ca PM le va da banii, ca altfel… iar or sa cheme

Experts say dozens of LNG container ships have been diverted to Japan after the tsunami

NATO „sa-l invete minte”!GV)

Libyan rebels storm prime minister’s office

– 6 Mai ac: UFO deasupra Piata Victoriei din Bordeaux, Franta!

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

Pretul gazelor naturale in Europa ar putea creste cu 28% datorita cererii crescute  a cererii acestora in Japonia, dupa cutremurul din anul trecut!

British households could be hit by fuel bill rises this winter as Japanese tsunami pushes wholesale gas price up 28%

– Un studiu publicat in Mai in revista Archives of General Psychiatry arata ca „persoanele cu un scop inalt in viata, sunt mai ferite de a face boala Alzheimer” ! (Inseamna ca „cei cu un scop josnic in viata” daca nu-i loveste Alzheimerul,  bautura ori drogurile ii „ajuta” ca sa nu-si vina singuri de hac! Hmm… ! GV)

Greater Purpose in Life May Protect Against Harmful Changes in the Brain Associated With Alzheimer’s Disease

 7 comentarii on “Stiri scurte: 09.05.2012”

 1. Gabin spune:

  Da, Fukushima este deja un cosmar. Poate UFO-Inteligence ar putea face ceva?
  Georg, nu am inteles ce se spune despre razboiul civil din USA, ..in ce scop? cine doreste ce?
  Toate cele bune.

  • George Valah spune:

   La Fukushima e mai rau decat se spune si problema e ca nimeni nu poate face nimic si nici nu se stie ce sa se faca! Ce se „scufunda in pamant” ii „frige” pe japonezi, oceanul contaminat e cum e, dar daca se darama R4 cu tot ce-i pe el, „emisfera nordica” va deveni de nelocuit! Cea sudica…”putin mai tarziu”!
   Mein herr… totul a „inceput” cand dollarul a devenit „valuta de schimb mondiala”! Una e sa faci „moneda pt o tara” alta…”pentru toate tranzactiile financiare de pe Pamant”! Nimeni nu rezista „ispitei”: dollarul nu mai avea demult „acoperire in aur” asa cu scrie si cum se cere! Deci…”hartie colorata”! Apoi vine un moment cand „trebuie sa platesti”! „Ei”, stiau de mult ca „va veni…” si s-au „pregtit”: lagare, legi neconstitutionale, puteri aberante date „unora”, „supraveghere totala”, etc, pt ca atunci cand „multimea” de „pagubasi” (excrocati!) „va striga” …. „ei” sa aibe „raspunsul”: „taci din gura sau o patesti”! Sau cum ar fi facut „valutistii smenul”: iei banii de la om „sa-i schimbi”, apoi le bagi ziare printre bancnote, iar cand ala se prinde si incepe sa tipe, chemi gasca sa sara pe el! Asta e tot.
   Nu ma intreba de „datoriile la FMI facute in ultimii 3 ani” de bas-boc ca asta e „prea groasa” !

 2. Gabin spune:

  scenariul cu emisfera nordica e „mai bun” decat altele pt ca „nu simti si nu vezi”. Te poti plimba pe sub ciresi, te uiti cine mai „are talent”, iei copilu de la gradinita si te prefaci ca e bine ca a mai trecut o luna. Iar daca „se ia” si curentul cu ceva explozii solare, inchidem tv-ul si …e mult mai usor.
  Totusi CRED ca exista o solutie salvatoare de care nu suntem inca pe deplin constienti (ca umanitate ma refer).Si CRED ca o vom afla totusi inainte de termen.

  • George Valah spune:

   Adicaa… „sa ne facem un fel de vibratie, energie, o existenta mai complexa”? 😉

   • Gabin spune:

    da, sa devenim acea „vibratie complexa”, sa ne identificam cu ea. Sa reusim sa traim doar in tiparul „acelei existente”, sa nu mai existe „alte variante” de a „privi”.
    Si da Lili, aceia ar putea fi „primii pasi”, dar nu solutia integrala. Ca dupa acesti doi pasi …urmeaza altii, nu exista „oprire”.

   • George Valah spune:

    „Toate” sunt „vibratii”… Deci, sa ne schimbam „frecventa si amplitudinea”? Cu „amortizarea vibratiilor”, cum ramane?

  • lili3d spune:

   Eu cred că soluţia salvatoare este să ne spovedim şi împărtăşim!… înainte de termen!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.