Stiri scurte:10.07.2012

– O problema neasteptata pentru depozitele de deseuri nucleare: „bacteriile”! Aceste depozite subterane care ar trebui sa dureze sute de mii de ani, ajung sa aibe o populatie exploziva de bacterii care deterioreaza recipientii de depozitare si nu se stie in viitor ce alte efecte ar putea avea! Nu se stie nici cum au ajuns acolo, daca prin saparea tunelulilor sau existau anterior acestora…

Bacteria vs. Nuclear Waste: Scientists finding microorganisms may threaten storage of radioactive waste

– In America se construieste cel mai mare centru de spionaj, in valoare de 2 miliarde de $$$ si care va consuma tot atata electricitate cat un oras de 200.000 de locuitori! Scopul va fi acela de a se sti „totul”  despre dusmanii cibernetici ai Americii sau despre…”oricine”: fiecare convorbire telefonica, email, text si twitter, creind un profil al fiecarui american care foloseste tehnologia moderna. Asa se va sti cine accepta NOM si mai ales…cine nu.

NEW NSA SPY CENTER: TOTAL INVASION OF YOUR PRIVACY

– Curtea Suprema USA – e „parte a problemei, nu solutia ei” T Jefferson ! (USA – CS oarecum similara cu CC de la noi! Nimic nou…!GV)

– Lista taxelor globale propusa de UN saptamana trecuta care sa cuprinda” taxee coordonate pe emisiile de carbon, traficul aerian, tranzactiile financiare si monetare”

 • Taxa pe carbon de 25$/t de carbon emisa in statele industrializate. Poate fi colectata de guvernele tarilor dar acumulata  pentru cooperatia internationala. CO2 ii este atribuita „incalzirea globala”. (Minciuna. Taxa are ca scop finantarea Guvernului Mondial. GV)
 • Taxa de 0.005 % pe toate tranzactiile in cele 4 monede principale: dollar, euro, yen si lira sterlina. Vor produce cam 40 miliarde si mai e numita „taxa Robin Hood” pentru ca ia de la natiunile bogate si da la cele sarace. O astfel de taxa va intra in vigoare pentru toate tarile UE de la 01.01.2013 (Deja unele tari -Rusia, China, fac schimburi comerciale in moneda proprie. Cred ca vor urma si altele. GV)
 • Allocation of International Monetary Fund Special Drawing Rights (SDRs).  Va permite cumpararea de bunuri (proprietati) de 100 miliarde $$$/an
 • Taxa Miliardarilor: de 1% din valoarea averilor de 1 miliard $$$ sau mai mult, cu destinatia de a finanta propunerile de dezvoltare globala  incheiate . Acest mecanism va produce cam 50miliarde $$$/anual, dar mai trebuie lucrat la aceasta taxa.

(Deci…4 taxe, cum se invata in marile universitati economice!GV)

HERE IS A LIST OF GLOBAL TAXES PROPOSED BY THE UNITED NATIONS LAST WEEK

ZeroHedge

– Pe timp de embargo, China investeste in campurile petrolifere iraniene! (Daca US a pus embargo, China l-a ridicat, ce nu-i clar? GV)

China Shuns US And Invests Direct In Iran Oil-Fields

73199450

– Caii clonati vor fi admisi sa participe la JO !

Cloned Horses Can Now Compete in the Olympics

– Inchideti-va conturile pe „facebook”!6 comentarii on “Stiri scurte:10.07.2012”

 1. Belsim spune:

  Asta e partea „minunata” a manipularii in zilele de astazi: te fac sa crezi ca-ti place !!! (ma refer la fb)

 2. George Valah spune:

  Problema e ca „facem din ce in ce mai putine decizii singuri” iar unele ne vin „”gata ambalate, chiar inainte a ne fi gandit la „asa ceva”. Asa se toceste vointa, asa devi „supus”…

 3. Fain blogul…Eu vreau sa te intreb cum se pune pe blog wingeturile acelea cu Live trafic feed si cel care iti arata cate persoane sunt online. Am mai incercat eu…am dat click pe ele …am facut niste conturi pe acolo…am copiat un cod …lam pus intr-un winget „text HTML” dar nu imi arata. Poate e alta „filosofie” pe care eu nu o stiu. Daca poti lasa-mi un raspuns. Mersi mult


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.