11.10.2012 Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-) !

Reclame

41 comentarii on “11.10.2012 Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-) !”

 1. lili3d spune:

  Pentru că vorbeam despre educație (deși cred c-am mai pus acest link pe aici), iată rezumatul făcut după Augusto Cury. Niște sfaturi extrem de simple dar extrem de utile:

  http://innerspacejournal.wordpress.com/2011/05/29/sfaturi-pentru-parinti-si-profesori/

  Și pentru că văd că nu începe nimeni… 🙂

 2. anonymous spune:

  Semințele Libertății (Seeds og freedom) – subtitrat in romana.
  Un film Produs de Gaia Foundation si African Biodiversity Network, in colaborare cu MELCA Ethiopia, Navdanya International si GRAIN.

  Povestea semințelor a fost rescrisă de cei ce vor sa facă profituri imense din sistemul nostru alimentar, nepasându-le de felul în care oamenii de rând și biodiversitatea sunt afectate. Agricultura industrială a porint pe un drum care va duce la controlul total al hranei pe întreaga planetă de către o mână de oameni.

  http://sub-lupa.blogspot.ro/2012/10/semintele-libertatii.html

 3. anonymous spune:

  O “fântână” ultra-ieftină în propria grădină, pe care ţi-o poţi construi singur într-o zi. Tehnica preluării apei din primul strat de pânză freatică prin metoda ţevii bătute în pământ

  http://www.financiarul.ro/2012/07/23/economie-la-facturi-o-fantana-ultra-ieftina-in-propria-gradina-pe-care-ti-o-poti-construi-singur-intr-o-zi/

 4. anonymous spune:

  Ted Kaczynski – The Unabomber Documentary
  http://119crew.org.ro/wp/2012/09/17/theunabomber/

  Theodore Kaczynski, cunoscut si sub numele de Unabomber, este un matematician american si critic social neo-Ludit, ce a dus o campanie de atentate cu bombă prin postă.
  Între 1978 si 1995, Kaczynski a trimis un număr de 16 bombe având ca tintă oameni din cadrul universitătilor si transporturilor aeriene, omorând 3 oameni si rănind alti 23. Kaczynski a trimis o scrisoare ziarului The New York Times în data de 24 aprilie 1995 promitând că „renuntă la terorism” dacă cele două ziare, The Times si The Washington Post îi vor publica manifestul. În cadrul acestui manifest, intitulat Societatea industrială si viitorul ei[1], acesta sustinea că atentatele au fost doar o măsură extremă dar necesară pentru atragerea atentiei asupra eroziunii libertătii umane datorită avansului tehnologic si a implicatiilor ce rezultă din acesta. Solutia propusă constă în distrugerea completă a întregii societătii tehnico-industriale si revenirea la stadiul primitiv si comunal al vietii.
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Theodore_Kaczynski

 5. marylena spune:


  este un documentar fara comentarii dar deosebit de elocvent

 6. lili3d spune:

  Filmul care educă, dar sub strictă supraveghere:

 7. marylena spune:


  Frumosul adevăr – cel mai simplu tratament pentru cancer

 8. marylena spune:

  http://vimeo.com/48793138
  Căile Vindecării (2009)

 9. anonymous spune:

  Dispozitivul care face GHEAŢĂ din… căldura soarelui!
  Răcirea prin vaporizare prin consum de căldură provenita de la un captator solar.

  http://www.financiarul.ro/2012/06/16/gheata-aer-conditionat-si-frigider-doar-cu-energie-solara/

 10. marylena spune:

  este din 2006 si se numeste TERAPIA GERSON SI DREPTUL DE A TRAI

  Sunt 3 documentare cu adevarat pentru sanatatea noastra. Terapia Gerson este calea de vindecare pentru oricine. Numai ca ea costa. Este o clinica in Ungariahttp://gersontherapy.eu/health_center/health_center

  • marylena spune:

   http://gersontherapy.eu/health_center/health_center

   Am pus din nou adresa clinicii din Ungaria. Pe cine intereseaza il ajut cu toate informatiile pe care le stiu. Oricum, daca atunci cind era bolnava mama mea as fi stiut de aceasta terapie stiu ca ar fi trait. Ii anunt pe cei bolnavi sa nu incerce acasa chiar daca citesc cartile cu acea cura. Cura este personalizata pentru fiecare in parte. La inceput nu se poate face acasa deoarece primele 2 saptamini include clisme de cateva ori pe zi sub supravecherea medicilor. Sunt si tot felul de suplimente speciale pe care nu prea ai cum sa faci rost de ele. Exista un blog al unei tipe Daniela de undeva de prin ardeal care in 2009 s-a dus la aceasta clinica si dupa cei 2 ani de tratament acasa a fost declarata VINDECATA. Am auzit de destui romani care s-au vindecat. Practic toti cei care au pornit pe acest drum. Am spus mai sus ca costa. Pentru 2 saptamini ( atit este spitalizarea pentru toti) este 5500 euro. Dupa aia trebuie un storcator prin presare la rece care cel mai ieftin este cam 300 euro. Cine are poate sa-l ia pe al lor dar este cel mai scump dintre toate, 1300 $. Dupa aia toti cei 2 ani nu se consuma decit hrana ORGANICA. Trebuie sa ai pe cineva de totala incredere care sa te aprovizioneze. Se bea un pahar de suc la 0 ora. In total 13 pahare pe zi. Mai sunt si suplimentele spaciale care difera de la caz la caz si alea costa. Deci cine vrea si are banii necesari SI-A GASIT VINDECAREA.

   Oricum ea este la indemana noastra a tuturor dar totul este sa avem incredere si altii decit cei care spun ca suntem prea multi si pamintul nu poate sa ne sustina pe toti.

   Acum citeva luni le-am scris celor de la clinica din Ungaria pentru ai ruga sa fie si in limba romana ( doar in engleza si magheara). Au promis dar nu au facut-o.

 11. marylena spune:

  http://www.jurnaltv.ro/video/Food_Inc
  Este cel mai socant documentar. Sotul meu dupa ce a vizionat acest documentar s-a lasat de mincat carne. De 3 ani este vegetarian. Si sanatos tun.

 12. anonymous spune:

  Fotografia – facuta cu un iPhone – va avea informatii GPS care aratau coordonatele exacte.
  Aceste coordonate GPS sunt in datele EXIF ale fotografiilor (EXIF este un set de taguri standard care include informatii ca localizarea, tipul camerei, si alte informatii despre imagine, si este atasat oricarei poze facute cu un smartphone).

  http://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/proba-care-l-a-bagat-la-puscarie-pe-unul-dintre-cei-mai-tari-hackeri-de-la-anonymous.html

 13. marylena spune:


  un documentar excelent

 14. marylena spune:

  pentru cei care vor sa se mute la tara

 15. marylena spune:


  Romania – pacat ca am uitat sa mai avem grija de ea

 16. marylena spune:


  SOMNUL NATIUNII…….. OARE CIND O SA NE TREZIM?

 17. Ano spune:

  Singurul site pe care il pot recomanda este acesta http://antiiluzii.blogspot.ro/,documentare cu cam tot ce trebuie știut plus un text relevant legat de fiecare context, autorul blogului s-a oprit din publicat pentru ca acesta considera a fi spus ceea ce trebuie spus, iar spre deosebire de celelalte bloguri „active”, acest om și-a tradus toate documentarele, din care au preluat restul siteurilor de genul acesta care proliferează fără sa aducă ceva de la dânșii.
  Il pun aici pentru cei care probabil nu il cunosc, recomand „Forks over knives”, dar cam tot ce e acolo e de vizionat.
  DIn păcate eu nu am contribuit cu nimic ca sa am materiale publicate de mine însumi.

  O zi buna.

 18. marylena spune:


  PRIMA PARTE

 19. marylena spune:


  PARTEA DOUA

 20. anonymous spune:

  Puterea comunităţii – Cum a supravieţuit, Cuba, crizei petroliere – revela eforturile extraordinare ale unei mici naţiuni insulare, lipsită de resurse şi aflată vreme de decenii sub blocada infamă a americanilor, de a supravieţui crizei petroliere artificiale impusă de colapsul Uniunii Sovietice, din 1991, ce a provocat prăbuşirea întregii economii cubaneze, în aşa-numita „Perioadă Specială”.

  http://antiiluzii.blogspot.com/2011/09/puterea-comunitatii-cum-supravietuit.html#comments

 21. marylena spune:


  O expunere interesanta si reala

 22. marylena spune:


  si care zice ca nu haina il face pe om?

 23. anonymous spune:

  Exista modalitati mult mai eficiente de constructie si productie de hrana decat cele pe care le urmeaza agricultura intensiva, mecanizata si chimicalizata sau companiile de constructii care s-au imbogatit rapid construind cutii de beton in orase.
  Interesati-va de Earthships, Aquaponics si Permacultura. Earthships sunt case pasive solar in care nu ai nevoie de incalzire cu gaz, lemne sau electricitate pe timpul iernii si nici de aparate de aer conditionat pe timpul verii. Aceste case se pot construi si din materiale reciclate si sunt gandite ca sa adune apa din ploaie si sa o filtreze pentru consum direct sau in gospodarie. De asemenea in partea sudica a casei se afla o sera unde se pot creste legume si fructe pe toata perioada anului.
  Aquaponics si Permacultura se ocupa cu cresterea plantelor si a animalelor cu effort scazut, fara masini agricole sau petrol.

  http://centruldecultura.wordpress.com/2012/01/22/raspuns-la-postul-agora/

 24. marylena spune:


  imaginea spune cat “1001 de cuvinte” … aleluia …

  La sec.3-7 si 33-35 …

 25. marylena spune:


  Cel mai important discurs pe care îl vei auzi vreodată – Gary Yourofsky

  Pentru cei care vor sa fie sanatosi. Dar mai trebuie si foarte mare vointa. Eu nu o prea am.

 26. anonymous spune:

  Avantajele financiare ale trocului: nu necesita existenta banilor; trocul nu presupune plata taxelor.

  http://milionarulmioritic.com/2010/05/12/dincolo-de-sistemul-monetar-trocul-si-barterul/

 27. marylena spune:


  tot un doc. pe aceias tema.

  Am postat toate aceste documentare care sunt cele mai adevarate si exacte care s-au facut pina acum. Sunt foarte multi oameni bolnavi din cauza alimentatiei. Majoritatea nu inteleg ca trebuie sa fie foarte atenti ce maninca. Medicii nu o sa ne spuna niciodata ce este bine sa mincam cu adevarat. Si se stie foarte bine de ce. Depinde numai si numai de noi sa fim sanatosi.

 28. anonymous spune:

  Cartierul Exarhia din Atena este un fel de stat independent. Acolo nu intră nici Poliția. În piață se organizează foarte des reprezentații cu piese de teatru, iar librăriile sau bibliotecile au luat locul băncilor, instituții care au fost atacate de localnici de suficiente ori încît să părăsească zona. Nu există reclame pe stradă și multe dintre parcări au fost distruse și transformate în grădini.

  http://www.kamikazeonline.ro/2011/11/sindicatul-anarhistilor-din-romania/

 29. marylena spune:


  imi pare rau dar nu l-am gasit cu subtitrare

 30. anonymous spune:

  marylena, ai dreptate se pare ca alimentatia cauzeaza bolile. Un doctor de la Fundeni spunea ca inainte de 90 erau 4 bolnavi pe luna, iar acum sunt 40 pe zi.
  George a reusit sa ne provoace la un brainstorning, o furtuna de idei.
  Atat deocamdata , mai revin si maine.

  • marylena spune:

   Da, si majoritatea dintre noi suntem prea puturosi sa mergem la piata si sa gatim noi.
   In medicina traditionala chineza stii care era cel mai bun medic? Cel care nu avea pacienti.Nu mai stiu care din Grecia antica a spus ca ” HRANA SA-TI FIE LEAC SI LEACUL SA-TI FIE HRANA”

   • George Valah spune:

    Da… Dr. C-tin Ionescu Targoviste a mentionat exact asa in lucrarile sale despre acupunctura, ca aceasta era filozzofia medicinei traditionale chinezesti! 🙂
    A doua sintagma… si eu am uitat cui apartine, dar e perfect adevarata! Mai profunda era medicina dacilor, care vindecau „intai sufletul, apoi corpul”!

 31. marylena spune:


  CURAJ – ROMANII PE CIND?

 32. marylena spune:


  acesta este viitorul oricit incearca monsanto

 33. Theodora spune:

  Excelenta idee George! 🙂

 34. marylena spune:

  intai grecii si dupa aia noi


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.