22.10.2012 Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-) !

Reclame

35 comentarii on “22.10.2012 Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-) !”

 1. http://nemuritoriisuntemnoi.blogspot.it/

  Nemuritorii suntem noi: Viziunea cu Revenirea Lui Isus pe pamant si Judecata Finala
  http://nemuritoriisuntemnoi.blogspot.com

  Scumpii mei prieteni , acest Blog il are in centru pe Isus si pe Alesii Sai ,Nemuritorii Imparatiei Vesnice . Sunteti Nemuritorii Imparatiei Vesnice dragi prieteni ,sunteti Alesii Lui Isus . Vom fi impreuna si in Imparatia Lui Dumnezeu .Veniti la Isus pentru ca va iubeste si si-a dat Viata pentru vo

  • George Valah spune:

   Demult n-am simtit atata …caldura! 🙂

   • Iubirea este Focul Divin cu care Dumnezeu va purifica omenirea !
    Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru noi si va multumesc anticipat pentru ceea ce ne veti darui in viitor ;sunteti minunat si va apreciez in mod deosebit !Intr-adevar iubirea daruieste caldura capabila sa dezghete orice inima si ceea ce va daruim este raspunsul nostru la iubirea dumneavoastra .

  • Anthos spune:

   sustii ipoteza saltului in dimensiunea a patra?

   • Eu nu pot sustine mai mult sau mai putin decat este scris in Biblie in ceea ce priveste viitorul planetei si al omenirii .Ar insemna sa ma contrazic .Eu spun doar ceea ce am vazut eu in viziune .Interpretarea viziunii mele este f.dificila insa citind Biblia am inteles-o . Evenimentele le vor trai impreuna pentru ca viziunea va deveni trecut desi pentru mine acum este trecut ,prezent si viitor in acelasi timp .
    Dupa viziune mi-a fost foarte greu sa ma reintegrez in timpul meu crezand de multe ori ca sunt mai in viitor .Corpul fizic a ramas in acest timp in timp ce sufletul mea a calatorit in timp .

 2. ion spune:

  „[…]
  In view of the risk of catastrophic technological failure and the upcoming solar maximum expected in early 2013, the European Commission’s Joint Research Centre together with the Directorate-General Enterprise and Industry organised a high-level ‘Space-Weather Awareness Dialogue’ in Brussels, Belgium, on 25-26 October 2011. The aim of the event was to raise awareness of the potential impact of space weather on critical infrastructures in space and on the ground, to identify scientific, operational and policy challenges for reducing the risk to susceptible critical infrastructures and services, and to recommend concrete actions to better protect them. This should address the full disaster-management cycle, including prevention, preparedness and response.
  […]”

  text integral aici, http://ipsc.jrc.ec.europa.eu/fileadmin/repository/sta/docs/SWAD_OUTCOME_EUR.pdf

 3. marylena spune:

  http://video.google.com/videoplay?docid=-7113041039425201
  Vedere de ansamblu / The Big Picture – Secretele interzise ale pământului – cu subtitrare în limba română! Un documentar în opt părţi despre „elita globală” şi criza actuală, alcătuit de http://www.thecrowhouse.com

 4. marylena spune:

  http://filme-online-gratis.com/blog/2011/03/29/job-2010/

  Inside Job (2010) – este un doc. excelent despre criza financiara

 5. Mircea spune:

  De ce si cum murim?

  Moartea este consecinta pacatului, de aceea Hristos este cel Viu, caci nu s-a gasit decat sfintenie in El. Intr-un text cabalistic, rabinul Cohen scrie: “Ingerii oficianti spuneau fata de Sfantul Unic: pentru ce i-ai dat lui Adam pedeapsa mortii?. El raspunse: Ii impusesem o lege riguroasa si el a incalcat-o! Daca vi se spune ca in cazul in care Adam n-ar fi pacatuind, gustand din fructul oprit, el ar fi trait vejnic, sa raspundeti ca asa s-a petrecut efectiv cu Eliahu“. Si daca tot am citat din intelepciunea iudaica, sa intarim ideea cu un aforism desprins din ezoterismul crestinism: “Zece lucruri solide au fost create in lumea aceasta: un munte este solid, dar fierul il poate sparge; fierul este solid, dar focul il poate topi; focul este trainic, dar apa il poate stinge; apa este o forta mare, dar norii o pot lua cu ei; norii sunt puternici, dar vantul ii poate rispi; vantul este robust, dar corpul il poate purta, prin respiratie; corpul este viguros, dar spaima il poate dobori; spaima este rezistenta, dar vinul o poate alunga; vinul este o forta, dar somnul o poate neutraliza; iar moartea este mai puternica decat toate!” Talmudul arata ca exista 903 feluri de a muri, dintre care cel mai teribil este crupul: o moarte lenta, agonizanta si chinuitoare, ca un spin intr-un ghem de lana, pe care o desira extrem de incet, iar cel mai bland este sarutul mortii care se aseamana cu scosul unui fir de par dintr-un vas cu lapte. Intr-o alta viziune asupra Marii Treceri, Ingerul Mortii isi intinde aripile deasupra bolnavului si ii strecoara o picatura de fiere in gura. Este limpede, ca din momentul nasterii, posibilitatea de a muri este permanenta! Acolo unde exista viata manifestata, pe Pamant, acolo se afla si Moartea asteptandu-si chemarea. Si intrucat, ziua mortii noastre n-o cunoaste nimeni, in afara de Dumnezeu,intelpciunea lumii ne invata: “Pocaieste-te macar cu o zi inainte sa mori!” Si acum, la intrebarea de ce murim, raspunde cel mai bine, dintre oameni, Socrate: “ca rautatea omeneasca sa nu dainuie vejnic pe pamant!“, de unde putem trage lesne, concluzia ca Moartea este printre lucrurile bune si folositoare date omului de catre Dumnezeu!

  • George Valah spune:

   Toate teoriile moderne si filozofiile traditionale orientale afirma: „timp, nu exista”. Totul este acum si aici asa cum ar fi… pe un DVD, doar ca „citirea” se face linear! „Sau mai corect, capacitatea noastra de citire in modul „rutina” este lineara”. Dar orice informatie pe disc (sau..”sfera”) poate fi accesata si doar „metoda de citire difera”. In mod „exrutina”, o persoana fara niciun aparat auxiliar poate accesa „informativ” – (adica fara a interveni) atat trecutul cat si viitorul. Asta explica capacitatea „profetilor” de a vizualiza aspecte din viitor, fara a le putea localiza „exact” in timp …tocmai pt ca acesta nu exista.
   Mai mult, savantul roman Comorosan a descoperit si demonstrat ca timpul e „discontinuu”! Foarte firesc, pt ca energia e discontinua (cuante), spatiul e discontinuu (puncte de coordonate x,y,z), lumina e discontinua (fotoni), substanta e discontinua (atomi, subatomice,) etc. Rezulta ca Universul nostru exista sub forma unor….”puncte” risipite, asa cum e si cerul instelat 🙂 iar ca sa aibe o „denumire de referinta”( asa cum dam numere la masini sau nume oamenilor) exista CONVENTIONAL cate o „particula timp” atasata fiecarei aceste unitati elementare spatioenergeticainformationala si nu „spatiotemporala” asa cum se obisnuia sa se denumeasca… Accesul la „modul de citire” e dat de un „program” sau algoritm prestabilit (genetic). Dar…surpriza: el poate fi schimbat!
   https://georgevalah.wordpress.com/2010/12/21/adn-ul-este-influentat-de-cuvinte-si-frecvente/

   • Dumnezeu a lasat o amintire a Chipului Sau in fiecare om ca fiecare om sa-L recunoasca lasandu-i insa libertate deplina de a asculta sau nu de El .
    Dumnezeu doreste doar o singura ascultare ;din iubire pentru ca tot ceea ce face El ,face din Iubire .
    Nici un om nu poate fi inselat atat timp cat poate utiliza informatia spirituala codificata din codul sau genetic . In codul genetic al fiecarui om de pe pamant ,exista o informatie genetica spirituala ,codificata ,despre Chipul Lui Dumnezeu 😮 amintire a Fetei Sale .
    Astazi cercetatorii incearca sa descopere acest stoc informatic codificat din codul genetic insa niciodata nu-l vor putea decodifica pentru ca este de natura spirituala .
    Chipul Lui Dumnezeu exista in fiecare om,de pe pamant .
    Este o informatie stocata in codul sau ,genetic .
    Stim ce inseamna si chipul fiarei si nu-l vom primi .

 6. dani spune:

  Einstein si experimentul Philadelphia
  In cadrul Institutului pentru studii superioare din Princeton (localitate unde s-a stabilit in 1933), genialul fizician Albert Einstein a realizat numeroase studii asupra posibilitatii calatoriilor in timp. Studiind forma de manifestare a celor patru forte ale Universului (forta gravitationala, forta electromagnetica, forta nucleara tare si forta nucleara slaba), Einstein a dedus ca lipseste totusi ceva. Astfel, el a intuit ca lipseste “a cincea forta”, care ar trebui sa le uneasca pe toate.

  Datorita cercetarilor sale, Einstein a avut un rol esential in celebrul “Experiment Philadelphia”. Este vorba de binecunoscuta experienta in care o nava a marinei S.U.A. (distrugatorul USS-Eldrige) a disparut pur si simplu din fata sefilor armatei, pentru ca sa reapara dupa o perioada de timp. Acest experiment desfasurat in portul din Philadelphia in 1943, a fost tinut secret aproape 40 de ani, in unele cercuri negandu-se vehement existenta acestui experiment.
  http://centru.kamala.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=139&Itemid=400

 7. ggk spune:

  Documentarul Antenei 3 prezentat duminica la ora 21 despre sfarsitul lumii, constructii de bunkere, stocuri de alimente si arme in lume si in Romania il puteti vedea in reluare la adresa: http://inregistrari.antena3.ro/view-In_Premiera_cu_Carmen_Avram-41.html
  Fondatorul site-ului 2012tehnicidesalvare.ro, inginerul Cornel Zamfirescu este prezentat in acest reportaj.

  • George Valah spune:

   Il pierdusem! Chiar ma gandeam cum sa-l revad…La fix, informatia! 😀

   • constantin spune:

    Ca să vă treacă de sperietură și să dormiți fără coșmaruri la noapte,poate că n-ar fi rău să citiți un articol obiectiv 100% despre dezinformarea cu „alinierea planetelor”,pe http://www.snopes.com/science/astronomy/blackout.asp
    -iar de pe saitul de mai jos vă scot un fragment edificator(pentru cei ce n-au răbdare să deschidă și să caute:…” Cosmic alignments?
    There are also concerns that planets or stars might line up in ways that will transform Earth. For instance, some theorists claim that from our point of view, the sun will cross in front of the plane of our galaxy on Dec. 21. However, the sun already does this twice a year, Yeomans said.
    In fact, the sun will eventually cross the plane of our galaxy. However, the sun is about 67 light-years from the galactic plane, so it should take several million years to do so, Yeomans said. Even then, when our solar system finally does cross the plane, nothing special will occur, he added. [10 Failed Doomsday Predictions]
    Some also claim that gravitational effects from planets lining up with each other will somehow affect Earth. However, there is no planetary alignment due on Dec. 21, 2012, „and if there were, it wouldn’t cause any problems,” Yeomans said.
    The only bodies that have any significant gravitational impact on Earth are the moon and the sun, effects we see as the tides. Tidal effects from other bodies in our solar system are negligible at best, and in any case, we have experienced them for millions of years without notice.”…
    -de pe: http://www.space.com/12564-days-2012-nasa-scientist.html

 8. lili3d spune:

  Am făcut o adaptare. Nu știu cât o fi de bine.

  Meditația este o artă a vindecării care este trecută cu vederea de cei mai mulți oameni. Meditația este foarte benefică pentru minte, corp și spirit deoarece ajută la creșterea vibrației energetice. S-a lansat ipoteza că oamenii a căroro energie vibrează la niveluri înalte de frecvență, se îmbolnăvesc destul de rar. Principalul motiv este pentru că bolile cauzate de microorganisme au o grea supraviețuire într-un corp care vibrează la frecvențe înalte.
  Oamenii de știință ruși au făcut experimente care demonstrează aceazstă ipoteză. Ei au găsit o cale de a purifica apa folosind doar energia vibrațională înaltă a Pământului. Au făcut asta imitând puterile ascunse ale vechilor piramide. Punând apă contaminată sub o piramidă construită de ei, au fost capabili să distrugă toate microorganismele, fără adăugarea niciunui element chimic. Ei cred că acest lucru a fost posibil deoarece piramida a acționat ca un mijloc care poate condensa energia și crește rata ei vibrațională. Pentru mai multe informații vizitați gizapyramid.com.
  Unora dintre noi nu ne place să medităm pentru că se consumă timp și este greu din cauza zgomotului din cap. Zgomotul acesta este, de fapt, ceva normal. Este, de asemenea, un semn că trebuie să ne disciplinăm mințile.
  Dacă constatați că aveți o mulțime de gânduri care vă distrag în timpul meditației, nu renunțați. Sunt câteva lucruri pe care le puteți face ca să descrească zgomotul mental. Trei mai eficace dintre acestea sunt: mantra, ciclul respirației și ascultarea unei muzici pentru meditație. Odată de ai devenit bun la meditație, poți deveni dependent, deoarece ea te poate pune într-o stare de extaz. Viața ta va fi, de asemenea, mai liniștită, plină de bucurie și fericire, pentru că tu ești mai puțin stresat.
  Cum se meditează:
  Găsește un loc liniștit în casă, unde nu vei fi întrerupt. Meditează de la cel puțin zece minute, până la o jumătate de oră (e recomandat). Asigură-te că ai închis orice sonerie electronică, electrică sau de alt fel (telefoane, ceasuri etc.). În timpul meditației corpul tău poate fi foarte relaxat, chiar în transă. Orice zgomot ascuțit te poate speria, ceea ce nu e prea bine pentru minte și corp.
  Dacă meditezi seara, poate vrei să micșorezi lumina sau să o oprești. Dacă meditezi ziua, pune o draperie, astfel încât camera să nu fie prea luminată. Lipsa luminii ajută la activarea anumitor glande care pot duce la conectarea ta la niveluri înalte ale conștiinței.
  Așază-te pe un covor cu picioarele încrucișate sau stai pe un scaun și simte-te confortabil. A te simți confortabil este foarte important pentru meditație. Închide ochii și relaxează-ți toți mușchii. Inspiră adânc pe nas, reține câteva secunde, apoi expiră pe gură. Repetă acest pas de încă două ori, pentru a face trei respirații complete.
  Dacă începi să fii distras de zgomotul din capul tău, concentrează-te pe respirație sau repetă o mantra. Poți cere, de asemenea, Universului, lui Dumnezeu sau Creatorului să-ți curețe mintea, corpul și sufletul. Încearcă să fii calm, liniștit și să nu raționezi. Odată ce mintea ta este calmă, încearcă să găsești starea de pace din mintea ta. Această stare este asemănătoare cu starea ta când ești pe cale de a adormi. Când ai încheiat meditația, începi să-ți miști mâinile și picioarele pentru a te simți împământat. Când ești gata, deschide ochii încet și ,,aprinde” lumina, dacă e nevoie.

  Exerciții Qigong

  Postura corpului
  – Trebuie să ai o postură confortabilă; picioarele sunt paralele și umerii larg deschiși; ține picioarele paralele;
  – Coccisul indică pământul; îndreaptă-ți ușor coloana vertebrală;
  – Poți legăna ușor capul deasupra gâtului, care e ținut drept;
  – Ochii închiși, limba atinge cerul gurii;
  – Permite încet pieptului să se aplece, pieptul tău se poate apleca spre ombilic și coastele tale stau moale, ca ale unui bebeluș;
  – Fă-le organelor tale un masaj intern;
  – Ridică-ți coloana și întinde-ți umerii ca pe o lamă.
  Energie
  – Observă încetișor orice dezechilibru energetic, câștigă timp;
  – Scanarea interioară este o senzație, nu un exercițiu de vizualizare;
  – Lasă-ți nervii să se trezească la viață, păstrează mintea stabilă;
  – Nevoia de perfecționare rapidă îți încetinește progresul.
  Dizolvare Qi
  – Gheață – apă, apă – gas (putere, energie);
  – Dizolvă descendent prin întregul corp;
  – Fii tandru cu tine însuți.
  Toate practicile de dezvoltare în siguranță Qi sunt cumulative și progresul este lent, dezvoltând legături puternice între creier și Qi. Aceasta împidică arderea în afară. Un sistem nervos puternic permite mesajelor să fie transmise între creier și Qi, fără intenție sau efort conștiente. Dezvoltarea lui Qi trebuie, inevitabil, să fie lentă, grijulie și veselă.
  Relaxarea este, fără îndoială, elemental vital, nu doar în practica Zhan Zhuang, ci în orice formă de antrenament Qigong. Exercitarea forței brute va crea tensiune obstrucționând curgerea sângelui, obosind corpul.
  Multe părți ale corpului sunt inutil tensionate în majoritatea timpului. Atâtea tensiuni nu sunt ușor de eliberat, deci trebuie să înveți să te relaxezi. La început poți folosi mintea conștientă pentru a relaxa capul, apoi fața, gâtul și umerii, coborând până la degetele de la picioare. În timpul practicii poate fi necesar să-ți re-verifici frecvența, încercând să eliberezi orice tensiuni care apar.
  Când stai într-o postură fixă, nu poți fi complet relaxat ca și când te-ai sprijini. Te-ai putea simți ca și când ai pluti în aer, cu presiunea aerului pe toate părțile, osatura perfect aliniată ca să păstreze poziția fără efort, mușchii atârnând pe oase ca hainele pe un suport. Acest lucru îmbunătățește postura ta.
  Intrarea într-o stare de liniște este țelul comun pentru toate metodele de practică Qigong. Starea ideală a minții este calmul complet, liniștirea gândurilor întâmplătoare și atenția clară și concentrată.
  Atenția ta devine extreme de lucidă și alertă, mult mai sensibilă la mediul înconjurător, dar netulburată.
  Prin exercițiu, corpul și mintea ta vor deveni mai relaxate și puternice.
  NU UITA ZÂMBETUL INTERIOR!

  • Dumnezeu raspunde tuturor celor ce-L cauta cu adevarat

   Creierul uman este ca un computer ;TREBUIE sa-l programam sa lucreze in favoarea noastra ,pentru binele nostru personal si pentru binele umanitatii .
   Isus Crisos ,este modelul uman de urmat ,este Lumina lumii :nu trebuie sa traiasca nici un om in intuneric ,nici un om nu trebuie sa fie conectat la NIMIC .

   Cum poate un orb sa explice ce este Lumina ,daca nu a vazut-o niciodata ? Poate spune doar ca nu exista sau ca nu stie .
   Cum POATE un om sa explice Viata Vesnica ,daca nu este programat la ea si nu-L cunoaste pe Dumnezeu ?
   Spune ca nu exista sau ca nu stie .

   Subconstientul accepta orice program introdus de constient chiar daca este distructiv,negativ . . Problema este ca mentalul constient are optiuni de aceea trebuie sa alegem ,
   sa selectam programe benefice , pozitive stand atenti ,controland toate gandurile ; putem face totul pozitiv ,cu ajutorul Lui Dumnezeu .
   Gandurile distructive ,nocive ,trebuie eliminate inainte de a patrunde in subconstient .
   Cu Dumnezeu avem tot timpul o legatura inconstienta ,prin ganduri fulger ,impulsuri …
   De asemenea putem avea o legatura CONSTIENTA ,atunci cand incetinim procesul gandirii(MEDITATIA ) sI SUNTEM CONSTIENTI DE TOT CEEA CE GANDIM , SI PENTRU CINE GANDIM .
   Gandurile noastre pot fi si raspunsuri telepatice ,la gandurile altora .

   Cu Dumnezeu putem stabili o legatura constienta ,prin rugaciune .

   Putem sa stabilim si o legatura telepatica cu Dumnezeu si in aceasta situatie ( LEGATURA TELEPATICA )vom auzi si raspunsul Lui Dumnezeu .
   Eu pot sa realizez in orice moment o legatura telepatica ,cu Dumnezeu.

   Creierul uman este mult mai performant decat un computer ,poate fi programat la Viata Vesnica .
   Subconstientul poate primi acest program ,si-l va implini .
   Programati-va,scumpii mei prieteni , la Viata Vesnica ,la Dumnezeu ,si veti vedea mari schimbari .
   Stiu ca fiecare are teama de schimbare insa este o schimbare ,in Bine .
   Poate ca ati suferit mult in viata , pentru ca ati introdus un program gresit (v-ati sugestionat gresit )si subconstientul a acceptat programul.
   Nimeni nu poate hotari in locul dumneavoastra ,nici Dumnezeu .
   Dumnezeu nu va reseteaza programul .
   Legea actiunii si reactiunii este universala :gandul este actiunea iar reactiunea este raspunsul automat al subconstientului la acel gand .
   Resetati tot programul actual ,daca suferiti ,daca sunteti fara Lumina si introduceti un program care sa va conduca la Isus ,in Imparatia Vesnica , si veti dobandi viata vesnica .
   Alegerea va apartine ,dragi prieteni !

 9. lili3d spune:

  E un comentariu la spam.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.