Stiri scurte: 27.12.2012

– Interviu in intervalul de 48 de ore de la atac, cu unii din parintii copiilor ucisi la scoala generala Sandy Hook: nicio lacrima! Parinti sau… actori?!

– Istoria populatiilor dezarmate:

In 1929, URSS a introdus „controlul armelor” pe teritoriul ei. Intre 1929-1953, 20 milioane de dizidenti au fost exterminati

In 1911, Turcia a introdus „controlul armelor” pe teritoriul ei. Intre 1915-1917, 1,5 milioane de armeni au fost exterminati

Germania a introdus „controlul armelor” pe teritoriul ei in 1938. Intre 1939-1945, 13 milioane de evrei si alte nationalitati au fost exterminati

China a initrotrodus „controlul armelor” pe teriul ei in 1935. Intre 1948-1952, 20 milioane de dizidenti au fost exterminati

Guatemala a introdus „controlul armelor” pe teritoriul ei in 1964. Intre 1964-1961, 100.000 de indieni maya au fost exterminati.

Uganda a introdus „controlul armelor” pe teritoritoriul ei in 1970. Intre 1971-1979, 300.000 de crestini au fost exterminati

Cambodia a introdus „controlul armelor” in 1956. Intre 1975-1977,  1 milion de persoane educate au fost exterminate.

In sec.XX, 56 milioane de oameni au fost exterminati pentru ca nu au avut arme sa se apere.

In Elvetia, fiecare casa e inarmata si au cea mai redusa rata a criminalitatii din lume.

Acum, se pregateste „dezarmarea” populatiei americane.

(Oare cand au fost dezarmati romanii si de cine? Nu cumva tot atunci a inceput…”prabusirea” din toate punctele de vedere dar mai ales cea a „respectului de sine si unii fata de altii”, pana la ceea ce s-a ajuns in ziua de azi?GV)

A Little Gun History

– US Army de Nord, se antreneaza pentru inabusirea revoltelor populare „provocate de uragane”!

U.S. Army North Rapid Response Force Trains to Counter Rioting Hurricane Victims

– Video cu atacul cu cutit al unui barbat asupra unei scoli din China care a avut loc in aceeasi zi cu cel de la scoala sandy Hook din America! Si acolo: nimeni inarmat nu pazea scoala!

RIA Novosti

Iran Stages Naval Drills in Persian Gulf (archive)

– Iranul desfasoara exercitii militare navale in Golful Persic.

Iran Stages Naval Drills in Persian Gulf

Yaroslav Mudry

–  Rusia si-a adunat si ea flota militara pentru exercitii militare in Mediterana! (Bine ca fregata noastra a ajuns acasa, dupa ce s-a intanit cu piratii somalezi din barca cu vasle paziti de fregata turca!GV)

Russian Warships Gather in Mediterranean for Drills

The Guardian home

Syrian General Abdelaziz Jassim al-Shalal, making a statement for his defection

– Seful politiei militare siriene Major General Abdelaziz Jassim al-Shalal a trecut de partea rebelilor pentru ca armata a comis crime impotriva populatiei civile neinarmate!

Syria military police chief defects to rebels

A family of Kurds are not afraid of anything - but they want to return to their homeland. (RT photo / Nadezhda Kevorkova)

– Refugiatii sirieni in Liban spun ca „Siria era un paradis, acum e camp de bataie”!

Syrian refugees in Lebanon: ‘Syria was paradise, now battleground

Frauda financioara de proportii: banci centrale care au promis „acelasi” aur la mai multi clienti! ( 😀  😀  😀  ! GV)

Financial Fraud in the Gold Market: Banks Pledge Same Gold to Numerous People

– Iluzia –  ceea ce li se ofera azi americanilor . Totul pentru control si dominatie militara!

Anunțuri

18 comentarii on “Stiri scurte: 27.12.2012”

 1. Belsim spune:

  Astept stiri despre cei care au vandut locuri in bunkere pentru sfarsitul lumii. Si despre cei care au cumparat.

  • George Valah spune:

   Cine zice ca erau pt… 21.12.2012? 😉 Daca rusii au construit numai in Moskva 5000 buc/bunkere, … poate ca au avut motive! Zice-se va incepe un WW3? Dar stirea cu „capii bancilor, CIA, FEMA, etc se retrag cu familiile in locuri secrete”… poate ca au ceva in minte, care nu-i lasa sa stea ‘acasa”!

 2. Ciprian spune:

  „13 milioane de evrei si alte nationalitati”, e intr-adevar o formulare deosebita…

  • George Valah spune:

   Buna observatia…si eu am sesizat-o fara sa zic, dar era „prea sensibila” si directionata ca sa fie „pierduta” de cei care au plasat-o! 😀 In fond ei nu vor sa renunte la arme si… chiar au dreptate!

   • Ciprian spune:

    Poate data viitoare va fi ceva de genul „50 de milioane de evrei si alte nationalitati” (parca asta e o cifra aproximativa a totalului de victime din al doilea razboi mondial, din care vreo 25 de milioane din URSS, asta o stiu de pe vremea lui Ceausescu insa)

    • George Valah spune:

     Intradevar, asa cum a fost pusa statistica (si am tradus-o exact) e …”manipulativa”! Adica, sa-i „coopteze si pe evrei” in a respinge o eventuala dezarmare a cetatenilor americani! Dar… ideea e corecta, iar „micile trucuri” nu schimba cu nimic faptul ca in Constitutia Americana amendamentul 2, e scris negru pe alb ca „populatia sa aibe militii inarmate si ea sa fie inarmata, pentru a se proteja de abuzurile guvernului federal”Asta e, iar restul sunt „detalii”, oricum mai putin importante decat fondul problemei si intentia guvernantilor SUA de azi. Daca vrei insa sa discutam despre „victimele WW2 si nationalitatile lor”, atunci e alt subiect… Dar il putem discuta…

  • Ciprian spune:

   Poate m-am „incalzit” si la celalat articol. Mi-a mai atras atentia ceva: elvetienii se comporta diferit de americani, in conditii, din ce am inteles eu, destul de asemanatoare.

 3. gabin spune:

  parintii care nu plang, adica cei „resemnati” sunt dintr-o lume paralela. Si nu sunt actori…pt ca acestia ar fi plans. Am intalnit si la „stiri” cand aveau loc accidente de circulatie sau incendii.
  Inclin sa cred ca acest tip de „legaturi” -cand sunt identificate in avans- pot fi un indicator in ce priveste destinul celor mici.

  • George Valah spune:

   Ceea ce m-a intrigat cel mai mult a fost…intr-un clip anterior unde copiii erau scosi pe o alta cale spunandu-le „sa tina ochii inchisi”! Daca ar fi fost pt a nu vedea „sange siu corpuri” ar fi fost de inteles, Dar daca acestea nu existau acolo, iar atacatorii au fost mai multi iar ei tocmai asta n-ar fi trebuit sa vada, inseamna… „complicitate si din interior”! Daca se mai pune si ‘scenariul planificat de dinainte” si folosirea de „persoane prelucrate prin programe tip MK Ultra”, deja multe se explica „altfel”! Oricum, asta a fost cea mai dezlanata si „incropita” realizare pe care am vazut-o vreodata! Concluzia: ori sunt pe drojdie, ori nu mai pot scoate „ca alta data” asemenea „scenarii”! Rapid a fost demontata si detaliile sunt tot mai prost puse cap la cap! Atentie: nu am dat decat „informatiile de sinteza” ale evenimentelor, pe net sunt mult mai multe si toate converg spre aceeasi idee: „facatura ordinara” ca sa se avanseze legea cu dezarmarea populatiei!

 4. gabin spune:

  ideea era asa: intamplarile astea regizate gasesc teren favorabil acolo unde parintii nu plang, ca sa zic asa. Unde exista legaturi puternice de familie,apar situatii „neprevazute” care zadarnicesc scenariile. Cam asta e ideea. Bineinteles ca nu e universal valabila.

  • George Valah spune:

   Asta poate fi „observatie” sau… „un pont”! Tragedia copiilor si celorlalte victime e reala, alegerea „mediului” … e altceva. Mi-e greu sa emit judecati, din lipsa de informatii suficiente, dar nimic nu e exclus! Ramane valabila ideea de „manipulare rasuflata, insailata, degenerarea tot mai vizibila a papusarilor”!

 5. gabin spune:

  ca si ex., Lazarev spune ca victima unui viol are o predispozitie catre a fi asa ceva ca urmare a unei anumite orientari dobandite (inconstient) din familie. Agresorul crede ca „alege” dupa anumite criterii, dar de fapt structura sufletului primeaza in ceea ce se cheama configuratia destinului. Chiar si intre oricare doi soferi accidentati in trafic, nu intamplarea este cea care dicteaza.

  • George Valah spune:

   Pana la urma trebuie s-o spun ( 😉 ): statisticile spun ca in SUA una dim patru femei a fost violata! Dar… din „observatii directe” se pare ca acolo asta e o „buna scuza” pentru multe escapade liber consimtite care insa trebuie explicate, sau „o forma de virtute” sau/si o „recunoastere a puterii personale de seductie irezistibila” – adica a „valorii crescute” in raport cu alte femei!Mai e si interesul material-nu in ultimul rand! Bineinteles ca exista insa si victime autentice, probabil intr-o proportie absolut comuna cu ale altor tari/populatii…


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s